Redcoon Betrouwbaar?

De webshop Redcoon.nl

Redcoon is een van de grootste Nederlandse webshops in Electronica. Ze verkopen alles wat je maar kunt bedenken. Ze hebben een groot assortiment wat onder andere bestaat uit televisies, camera’s, wasmachines, droogtrommels, computers, laptops etc. Redcoon heeft eigenlijk iedere productgroep die nodig is voor een electronica aanbieder.

Redcoon is een betrouwbare partij die al meer dan 15 jaar actief is. Een aantal jaar geleden zijn ze overgenomen door het Media Markt concern. Media Markt wilde online snel terrein winnen in Nederland en heeft er daarom voor gekozen Redcoon over te nemen. Dat zegt wel iets.

Is Redcoon betrouwbaar?

Redcoon is van orgine een Nederlands bedrijf en nu de Media Markt erachter zitten horen ze bij een van de grootste electronica bedrijven van de wereld. Dat maakt Redcoon absoluut een betrouwbare speler. Ze hebben scherpe prijzen en richten zich niet zozeer op klantenserive. Een eental jaar gelden hadden ze zelfs geen klantenservice afdeling!

Reviews Redcoon

Reviewbetrouwbaar.nl heeft alle reviews over Redcoon voor u onderzocht en op een rijtje gezet. Heeft u zelf ervaringen of reviews met Redcoon? Laat ze dan hier achter zodat het internet weer een stukje wijzer wordt!