Mini in the Box

De Chinese webwinkel is in meer dan dertig landen actief, zo dus ook in Nederland. Bij Mini in the Box kun je verschillende luxe-artikelen kopen. Lees hier verschillende Mini in the Box reviews.

Check of Mini in the Box betrouwbaar is | Ervaringen & Reviews bij Review Betrouwbaar

Of de webshop Mini in the Box betrouwbaar is, ontdek je op deze site. Mini in the Box is een van oorsprong Chinese webwinkel die in bijna dertig landen actief is, waaronder Nederland. In de webwinkel worden allerlei consumentenelektronica, sportartikelen, sieraden en andere van dit soort luxe-artikelen worden verkocht. Hoeveel Mini in the Box precies verkoopt, is lastig te vertellen. In ieder geval voor honderden miljoenen euro’s per jaar. Op de site staan in ieder geval honderdduizenden artikelen die je allemaal kan bestellen. Maar kan je bij Mini in the Box betrouwbaar bestellen online?

logo

Mini in the Box betrouwbaar?

De multinationale onderneming Mini in the Box verkoopt over de hele wereld artikelen en is een aan de beurs van New York genoteerd bedrijf. Daarnaast neemt het diensten af van internetbeveiligingsspecialisten om de site te beschermen. Desalniettemin gaat het uiteindelijk om jouw Mini in the Box ervaringen als we spreken over of Mini in the Box betrouwbaar is: daaruit kunnen we concluderen of jij bij Mini in the Box betrouwbaar kan bestellen, dat het product goed geleverd wordt en dat jij de juiste service en prijzen krijgt.

Mini in the Box reviews | Beoordelingscriteria voor jouw Mini in the Box ervaring

 • Bestellen:

  makkelijk kunnen bestellen en betalen is belangrijk, maar misschien nog wel belangrijker is of jij bij Mini in the Box ook veilig kan betalen onder heldere en goede voorwaarden. Wat viel jou op tijdens het bestelproces? En kan je bij Mini in the Box betrouwbaar en veilig bestellen?.

 • Levering:

  levert Mini in the Box betrouwbaar naar jouw ervaringen? Op tijd, in goede staat, compleet? Geef het aan in de Mini in the Box reviews.

 • Service:

  hoe is het klantencontact eigenlijk met Mini in the Box? Laat weten of jij van Mini in the Box betrouwbaar goede service krijgt of dat hier nog winst valt te halen.

 • Prijs:

  voordelig? Duur? En hoe is de kwaliteit? Laat weten of je de prijzen van Mini in the Box betrouwbaar vindt.

Populair bij Mini in the Box

 • Reviews
Bekijk alle reviews (5)
5 Reviews
Schrijf een review
 • geoffrey88

  Heb er een tijd terug een rugtas besteld, de rugtas is inmiddels binnen en moet zeggen het is prima kwaliteit. Ik had het slechter verwacht omdat het toch chinese producten zijn. Ook voor de prijzen moet je zeker even een kijkje nemen, mits je het geduld hebt om ook daadwerkelijk een maand te wachten op je bestellingen..

 • Astrid m

  Prima webshop. Te vergelijken met aliexpress. Een heleboel leuke producten tegen hele lage prijzen, duidelijk een chinees bedrijf. Enige nadeel is dus de afstand tot Nederland waardoor de levering wel even op zich laat wachten.

 • M. de Hond

  op 28-12-2020 een bestelling gedaan en vandaag op 17-3-2021 de bestelling nog steeds niet binnen. Afrader!

 • marianne

  ooit via facebook een paar truien gekocht op miniinthebox. ik dacht dat het een nederlandse site was, bleek het later allemaal uit china te komen. ook bleekde trui niet zoals op de afbeelding. het ging nog net maar ik was niet tevreden.

 • rick

  leuke site met een heel groot aanbod. allemaal kleine hebbedingetjes. in principe wil je alles hebben, net een action. Goede prijzen Groot aanbod Lange levertijd

(Je email wordt niet op de website getoond)