Alibaba

Op Alibaba, ook wel bekend als AliExpress, kun je alles vinden wat je nodig hebt. Ze hebben letterlijk bijna alles in hun assortiment van autospullen tot zonnecellen. Lees hier Alibaba reviews.

Alibaba | Internationale webwinkelconglomeraat

Op Alibaba, ook wel bekend als AliExpress kan je eigenlijk alles vinden wat je nodig hebt; van autospullen tot aan zonnecellen, van kleding tot kaarsen. Het is een van de grotere webwinkelspecialisten ter wereld met een wereldwijde omzet van circa 16 miljard dollar. Alibaba werd opgericht in 1999 en het hoofdkantoor ligt in Hangzhou, China. Heb jij Alibaba ervaringen of wil je hier meer over lezen? Ga dan naar de reviews.

Alibaba betrouwbaar?

Niet voor niets word je een van ’s werelds grootste webwinkels, natuurlijk. Verschillende keurmerken, gegeven zekerheden en natuurlijk de mensen moeten er voor zorgen dat een bestelling vanuit Alibaba betrouwbaar aankomt. Echter, er is ook geregeld kritiek op Alibaba, omdat er volgens de Chinese overheid te weinig wordt gedaan aan nepartikelen. Heb jij Alibaba ervaringen? En vind jij Alibaba betrouwbaar? Of is er nog ruimte voor verbetering? Review Alibaba bij Review Betrouwbaar en check de toelichting op de reacties.

Alibaba reviews | Is Alibaba Betrouwbaar of niet?

 • Bestellen:

  zo kan je bijvoorbeeld volgens Alibaba betrouwbaar en veilig betalen op hun site. Dit soort dingen horen bij het bestelproces. Wat zijn jouw Alibaba ervaringen met het bestellen?

 • Levering:

  je bestelling moet compleet, in goede staat en op tijd geleverd worden. Dat lijkt allemaal logisch, maar is nog een hele klus. Welke Alibaba ervaringen heb jij hier mee?

 • Service:

  je artikel bevalt niet, je hebt een vraag, er is wat maatwerk nodig (zoals ruilen e.d.). Deel je Alibaba ervaringen met de service op deze pagina.

 • Prijs:

  Alibaba staat bekend als een plek waar je voordelig aan fantastische artikelen kan komen. Maar is de prijs bij Alibaba betrouwbaar als je kijkt naar wat je er voor terugkrijgt?

Populair bij Alibaba

 • Reviews
Bekijk alle reviews (2)
2 Reviews
Schrijf een review
 • Kwasi F

  Vaak producten gekocht via Alibaba/aliexpress. Het bedrijf valt samen te vatten in 4 woorden: top prijzen, kut kwaliteit. Je kan er van alles kopen, maar koop er in ieder geval niets voor je vriendin...

 • Robin

  Alibaba.com is betrouwbaar zolang je koopt van kopers met positieve feedback. Zoals boven gezegd isAlibaba.com bijna alleen voor grotere partijen. Wanneer je aantallen wilt van 1-10 kun je beter een kijkje nemen op Aliexpress.com vaak verzenden ze daar ook nog gratis via Chinapost waardoor je ook minder snel te maken hebt met douanekosten etc.

(Je email wordt niet op de website getoond)