Nike

Nike is van alle markten thuis, maar is misschien wel het meest bekend door hun sportartikelen. Is het terecht dat Nike wordt gezien als dé nummer 1 in de sportwereld? Lees hier alle Nike reviews!

Nike ervaringen en reviews online

Niet alleen is Nike een sportmerk, maar heeft het door Nederland verschillende fysieke winkels en kan je tegelijkertijd het assortiment online bestellen. Jaarlijks worden er voor 8,4 miljard euro aan Nikespullen verkocht. Hoeveel daarvan in Nederland en hoeveel online is niet bekend. Wel dat er online door Nike steeds meer van hun sportartikelen verkocht worden. Vorig jaar steeg die verkoop nog met circa 50 procent. Ben jij ook een Nikefan en bestel je wel eens iets online? Deel dan jouw Nike ervaringen over hun online shop bij Review Betrouwbaar.

Nike betrouwbaar online?

Nike kent iedereen en staat al jaren overal ter wereld te boek als hét sportmerk. Er wordt veel geschreven over Nike door landelijke media en vakbladen voor webwinkels. Dus je zou verwachten dat je bij Nike betrouwbaar kan shoppen online. Maar hoe zit dat met jouw Nike ervaringen? Beoordeel of jij Nike betrouwbaar vindt op onderstaande reviewpunten.

Hoe is jou ervaring met Nike? | Laat hier jouw Nike reviews achter

 • Bestellen:

  Nike betrouwbaar met het bestellen? Denk daarbij aan zaken als veilige betaalmogelijkheden, goede en heldere voorwaardes en bestelgemak. Of net wat jou nog meer opviel tijdens het bestellen bij Nike.

 • Levering:

  of Nike betrouwbaar levert, kan te maken hebben met op tijd bezorgen. Maar ook met complete bestellingen en of de artikelen in goede staan zijn. Geef aan wat jou tijdens het leveren opviel in je Nike review.

 • Service:

  goede service heeft alles te maken met maatwerk. Denk aan hulp bij vragen of het ruilen van artikelen. In hoeverre krijg jij in jouw Nike ervaringen goede service? Deel je review of lees andermans Nike reviews in de beoordelingen.

 • Prijs:

  Nike is een A-merk, maar krijg jij waar voor je geld? Laat weten of je de prijzen in de online shop van Nike betrouwbaar vindt.

Populair bij Nike

 • Reviews
Bekijk alle reviews (5)
5 Reviews
Schrijf een review
 • Mirre Bergkamp

  Had een grote bestelling gedaan via de Nike webshop. Zeer duidelijk allemaal, echter kreeg ik te horen dat door productiefouten een deel van de bestelling geannuleerd moest worden. Geld teruggekregen, maar verder geen enkele verdere communicatie vannuit Nike gehad over wanneer deze producten wel beschikbaar zouden zijn. Toch een gemiste kans!

 • Aydin Oord

  Nike tracksuit besteld. 2 dagen langer op de levering moeten wachten, maar was het zeker waard. Super fijne stof en precies wat ik zocht.

 • Estée Tangelder

  Altijd fijne producten van hoge kwaliteit en goede snelle levering. Nog niet 1 keer niet tevreden geweest met mijn bestelling, best knap voor zo'n groot bedrijf!

 • Malu Wamelink

  Schoenen besteld die in de korting waren. Bleek na mijn bestelling dat ze niet meer op voorraad waren door een systeemfout en dat bestelling geanuleerd werd. Toen ik opnieuw wilde bestellen kreeg ik geen korting meer! Jammer, maar ik bestel liever ergens anders.

 • Rinus Solleveld

  Fijne ervaringen met Nike gehad. Na mijn bestelling kreeg ik meteen een bevestiging. Na 2 dagen kreeg ik de bestelling binnen, precies zoals gecommuniceerd. Schoenen zitten lekker en zijn van goede kwaliteit!

(Je email wordt niet op de website getoond)