Poederbaas

Poederbaas is de specialist op het gebied van ski- en snowboardartikelen, alles wat je nodigt hebt om op skivakantie te gaan vind je bij hen! Lees de Poederbaas reviews!

Wie is Poederbaas?

Het bedrijf Poederbaas is in 2010 opgericht en focust zich voornamelijk op ski- en snowboardartikelen, maar het bedrijf maakt ook trendy mutsen. Kwaliteit is belangrijk voor Poederbaas, ze geven aan dat ze vooral in de categorie extreme sporten blijven. Ze organiseren ook evenementen om meer mensen op een veilige manier kennis te laten maken met de sport. De missie van het bedrijf is om uitstekende producten te maken en goede service te leveren.

Poederbaas ervaringen

Poederbaas krijgt een score van 8,9 uit 10, meer dan 285 mensen hebben reviews geschreven over Poederbaas en zijn erg tevreden over het merk. De kwaliteit staat bij Poederbaas voorop en mensen geven aan dat de kwaliteit van de mutsen ook echt goed is. De levering is ook erg snel, maar een minpuntje van Poederbaas is dat de klantenservice niet altijd even snel reageert. Wij zijn benieuwd wat jouw ervaringen zijn. Laat jouw Poederbaas recensie achter bij ons.

Is Poederbaas betrouwbaar?

De belangrijkste vraag is of Poederbaas betrouwbaar is, wij van ReviewBetrouwbaar zeggen dat Poederbaas zeker betrouwbaar is. Meerdere consumenten geven aan dat ze erg tevreden zijn over de producten. Het bedrijf heeft al ruim 10 jaar ervaring en ligt ook goed in de markt. Het bedrijf levert gratis bij bestelling vanaf €75 in heel Europa, dit geeft natuurlijk ook aan dat Poederbaas een betrouwbaar bedrijf is. Een aantal pluspunten van Poederbaas zijn: snelle levering en de hoge kwaliteit van de producten. Een minpunt is de ‘saaie’ verpakking van de producten, de producten zijn ongezellig om te geven. Heb jij andere Poederbaas ervaringen? Laat het ons weten.

Ben je op zoek naar andere reviews over bedrijven die ook ski en snowboard artikelen verkopen? Lees dan ook de pagina’s over  Brunotti, Decathlon of Intersport.

Poederbaas betrouwbaar? Review Poederbaas op de onderstaande punten!

 • Bestellen:

  Bestelgemak is altijd fijn bij een bedrijf. Geldt dit ook voor Poederbaas? Is er een duidelijk orderoverzicht? Zijn de betalingsmogelijkheden bekend?

 • Levering:

  Levert Poederbaas op de afgesproken tijden? Of juist niet?

 • Service:

  Is de klantenservice makkelijk bereikbaar? Of reageren ze pas na een aantal dagen?

 • Prijs:

  Is er een goede prijs/kwaliteitverhouding? Of betaal je teveel voor een bepaald product?

Populair bij Poederbaas

 • Reviews
Bekijk alle reviews (5)
5 Reviews
Schrijf een review
 • Anja

  Super leuke en warme mutsen. Had er twee besteld en allebei een dag op gehad met schaatsen. Mijn vrienden vinden ze super gaaf en gaan er ook één bestellen, erg grote fan

 • Joris

  Snel geleverd, goede communicatie en producten volgens verwachting, erg blij mee!

 • Beau

  Hele gave, vrolijke, heerlijke zittende mutsen. Jammer dat de kindermaten niet meer gemaakt worden, voor de rest is Poederbaas een leuke winkel met top producten

 • Maud

  Kwalitatief goede producten, mooie mutsen die warm zijn en onwijs lang goed blijven. Leuke kleuren die op de foto net zo zijn als in het echt. Een fijne service met verzenden en communicatie met Poederbaas zelf

 • Jordi

  Makkelijk te bestellen, maar wel ongezellig om te geven, geen mooie cadeauverpakking of iets. Dit is wel jammer

(Je email wordt niet op de website getoond)