Brunotti

Brunotti staat sinds 1973 met passie klaar voor de echte sneeuw- en watersporters! Brunotti gaat verder dan seizoensafhankelijke kleding. Geniet het hele jaar van Brunotti producten. Lees hier Brunotti reviews.

Brunotti | Ervaringen & Reviews van het Nederlandse boardmerk

Brunotti is groot geworden dankzij het windsurfen. Eind jaren zeventig begon de Italiaan Claudio Brunotti met het maken van boards aan het strand van Scheveningen. Momenteel is het een van de populairste sportmerken voor windsurfers en wintersporters in Nederland. Hoeveel er jaarlijks aan Brunotti kleding wordt verkocht, is niet bekend. Wel dat het niet alleen in Nederland, maar ook in Europa steeds meer erkenning begint te krijgen. Niet alleen via derde handelaren bestel je bij Brunotti, maar ook in de online shop. Heb jij Brunotti ervaringen hiermee? Beschrijf ze dan in de reviews en laat weten of je de shop van Brunotti betrouwbaar vindt.

Brunotti betrouwbaar met de webwinkel?

De beste informatie die je kan krijgen of een webshop zoals die van Brunotti betrouwbaar is, is door direct naar de bron te gaan: de consument. Op voorhand zijn er echter wel een paar kenmerken waar je naar kan krijgen. Zo draagt Brunotti de Thuiswinkel Waarborg, een keurmerk voor onder meer online winkels. Bovendien is de naam van Brunotti in Nederland ook al inmiddels een tijdje bekend. Maar zoals gezegd: met jouw Brunotti ervaringen krijgen we een beter inzicht in of Brunotti betrouwbaar is. Geef je beoordeling op basis van onderstaande criteria.

Brunotti beoordeling | De review

 • Bestellen:

  heldere voorwaarden, bestelgemak en (veilig) online betalen zijn een paar belangrijke dingen die je in het bestelproces tegenkomt. Kan je bij Brunotti betrouwbaar bestellen online?

 • Levering:

  achter de levering, zit een heel mechanisme van bezorgers, barcodes, inpakkers, enzovoort. Maar uiteindelijk draait het er om of jouw bestelling door Brunotti betrouwbaar wordt geleverd: op tijd, in goede staat en compleet.

 • Service:

  soms gaat er een keertje iets mis, zit je met een vraag, wil je iets ruilen, of is er iets anders. Hoe helpt Brunotti jou met de oplossing? Oftewel: wat zijn jouw Brunotti ervaringen met de service?

 • Prijs:

  datgene wat je er voor neer hebt geteld, was het dat ook waard? Oftewel, zijn de prijzen van Brunotti betrouwbaar als je kijkt wat je er voor terugkrijgt?

Populair bij Brunotti

 • Reviews
Bekijk alle reviews (5)
5 Reviews
Schrijf een review
 • Lucille Koks

  Al meerdere keren bij Brunotti besteld en nog geen enkele keer problemen gehad. Producten altijd op tijd geleverd, en de ene keer dat de levering te laat was kreeg ik er een paar sokken bij ter compensatie! Zeer fijne webshop!

 • Susanna Dorrestein

  Had een dikke trui besteld, echter bleek bij levering dat hij kleiner was dan werd aangegeven op de website. Klantenservice was zeer goed bereikbaar en behulpzaam, retourproces was ook overzichtelijk. Goede service!

 • Meriem Dek

  Afgelopen winter snowpants besteld bij Brunotti. Toen ze geleverd werden bleek er echter een scheurtje / gaatje in te zitten. Toch jammer, dus meteen klantenservice gebeld of ik hem kon omruilen. Dit kon, dus top! Alleen hierdoor duurde het allemaal wel wat langer dan gehoopt.

 • Jan-Joost van Mil

  Een mooie winterjas in de sale besteld voor mijn vader. Top kwaliteit en snelle levering, hebben hem meteen kunnen uittesten in de sneeuw en kou.

 • Ilco Borsje

  Al met al fijne ervaringen met Brunotti. Website is altijd heel overzichtelijk, bestelproces is duidelijk en transparant en levering is nog geen enkele keer te laat gekomen!

(Je email wordt niet op de website getoond)