Alternate

Alternate.nl is een online webwinkel waar je altijd terecht kan voor al uw huiselijke elektronische artikelen. Bekijk hier alle Alternate reviews!

Alternate review

Jij wilt toch ook gewoon kunnen shoppen op een betrouwbare site? Bij Reviewbetrouwbaar.nl lees de betrouwbaarheid van Alternate. Lees onze review nu!

Wie is Alternate?

Alternate is sinds 1998 gevestigd in Nederland als zelfstandige aftakking van de Duitse moederorganisatie. Alternate is een webshop dat voornamelijk computers en elektronica verkoopt. Alternate biedt totaalpakket voor zowel particulieren als bedrijven. Het assortiment van Alternate bestaat uit een verschillende producten, zoals: huishoudelektronica, computeronderdelen, tuinartikelen, speelgoed, etc. Tegenwoordig wordt er vanuit Duitsland, Nederland en België aan alle landen van Europa producten geleverd. Alternate verzendt zo’n 15.000 pakketten per dag!

Alternate | Computers en andere elektronica voor scherpe prijzen

Alternate.nl is de online webwinkel waar je alles op het gebied van elektronica voor in en rondom het huis bestelt. Alternate staat vooral bekend vanwege de online verkoop van computers en toebehoren. Het is tevens een van de 30 grootste webwinkels van Nederland qua omzet. Shop jij bij Alternate betrouwbaar online? Of ligt er op verschillende aspecten nog ruimte voor verbetering in jouw ogen? Review Alternate bij Review Betrouwbaar.

 

Alternate betrouwbaar | Enkele kenmerken op een rijtje

Het lijkt erop dat de webwinkel zijn zaakjes goed op orde heeft en dat Alternate betrouwbaar is. Het draagt de ICT Waarborg en het QShops Keurmerk. Tevens kreeg Alternate al verschillende keren prijzen uitgereikt voor beste webshop van de branchevereniging ICT en het blad Hardware Info. Desalniettemin heb jij daar als shoppers natuurlijk niets aan als jij andere Alternate ervaringen hebt. Laat daarom je Alternate review achter bij Review Betrouwbaar.

Alternate ervaringen

Alternate scoort gemiddeld een 8.8 op een schaal van 1 t/m 10. 91% van de consumenten waren positief over Alternate. Dit is gebaseerd op meer dan 40.000 reviews. Een prima score! Wij merken dat de prijzen van Alternate goed zijn. We zien in de Alternate review dat de consumenten zeer tevreden waren over de prijzen van Alternate . Verder zien we de consumenten zeer positief zijn over de bestelfase van Alternate. Een pijnpuntje van Alternate blijkt de klantenservice te zijn. We zien bij Alternate ervaringen dat de klantenservice soms niet bereikbaar is, omdat het op dat moment te druk.

Is Alternate betrouwbaar?

De laatste jaren is Alternate uitgegroeid tot een begrip onder IT-liefhebbers op het gebied van computerelektronica. Met jaren ervaring en kennis in de branche heeft Alternate al vele klanten blij mogen maken met prachtige producten. De Alternate reviews zijn positief, maar af en toe zijn er probleempjes met de klantenservice. Al met al is Alternate betrouwbaar om te shoppen. Alternate is zeer geliefd onder IT-liefhebbers, en dat is niet voor niets. Alternate biedt een hoop pluspunten:

 • Shopping Awards 2020
 • Ruim aanbod producten
 • Jarenlang ervaring in de branche
 • Marktleider op het gebied van computerelektronica
 • Maatwerkoplossingen
 • Eigen Alternate PC-lijn

Ben je toch op zoek naar een ander elektronicabedrijf? Lees hier de reviews van RS Online en Mediamarkt. Je kunt ook al onze elektronica reviews lezen!

Alternate betrouwbaar? Review Alternate op onderstaande punten

 • Bestellen:

  bestelgemak helpt natuurlijk altijd. Maar ook dat het helder is onder welke voorwaarden je bestelt, wat de betaalmogelijkheden zijn en welke eventuele extra kosten naar boven komen. Kortom, tijdens het bestelproces kom je verschillende dingen tegen. Geef je Alternate review hierover en beschrijf wat je opviel.

 • Levering:

  leveren volgens afspraak, goede bezorging, schadeloze producten: levert Alternate betrouwbaar?

 • Service:

  vooral bij elektronica kan je nog wel eens vast komen te zitten. Krijg je van Alternate een betrouwbaar goede service? Laat het achter in je Alternate review.

 • Prijs:

  scherpe prijzen en degelijke kwaliteit? Of zit het toch iets anders volgens jou? Deel je Alternate review met je medeshoppers.

Populair bij Alternate

 • Reviews
Bekijk alle reviews (5)
5 Reviews
Schrijf een review
 • Collega Sanders

  Ik heb vorig jaar meerder PC componenten gekocht bij deze winkel. Alles werd geleverd alleen de koeling bleek kapot te zijn. Dit werd opgelost maar kost wel tijd, dat vind ik jammer. Het onderdeel moest nabesteld worden waardoor ik pas 2 weken later mijn pc af kon maken.

 • Game pc fan

  Dure game PC van 4000 euro besteld. Dit is lang een van mijn dromen geweest. Via Track and trace bleek dat de zending onderweg kapot gegaan is. Dat werd opgelost maar de communicatie is wel onduidelijk geweest. Ik moest er zelf achteraan bellen, werd van kastje naar de muur gestuurd.

 • Mevrouw Jansen

  Goede service. Ik heb een aantal artikelen voor de kinderen besteld, deze werden een dag later bezorgd. Helaas wel 1x een verkeerd product ontvangen, er zat een ander product in doos. Deze kon ik gratis retour sturen en werd prima afgehandeld.

 • GTX besteld

  Een Nvidea GTX kaart besteld. Helaas zijn deze overal slecht leverbaar maar Alternate had er nog een paar beschikbaar. Deze is na enig overleg voor mij gereserveerd. Die zelfde week nog ontvangen. De klantenservice weet waar ze het over hebben dat is prettig.

 • Jan

  Bestelling geplaatst, zelfde dag nog verzonden. Netjes op tijd binnen. Ik ben tevreden over Alternate.

(Je email wordt niet op de website getoond)