Telefoondiscounter

Telefoondiscounter verkoopt refurbished iPhones, dit zijn iPhones met de kwaliteit ‘als nieuw’ of ‘goed’. De refurbished iPhones dragen hun steentje bij aan duurzaamheid en zijn tot wel 60% goedkoper dan een nieuwe iPhone. Lees hier alle Telefoondiscounter reviews.

Telefoondiscounter

Telefoondiscounter verkoopt refurbished iPhones. Wanneer je bij hen een iPhone bestelt, ontvang je dus een refurbished iPhone. Dit is een iPhone die naar Apple is teruggestuurd, die weer is gemaakt en gewoon goed te gebruiken is. Telefoondiscounter verkoopt iPhones ‘als nieuw’ en iPhones ‘goed’. De iPhones met omschrijving ‘goed’ hebben misschien een paar beschadigingen, maar werken nog naar behoren! Alle iPhones worden geleverd met een productdoos en de bijbehorende accessoires voor een mooie prijs.

Wat verkoopt Telefoondiscounter?

Telefoondiscounter verkoopt dus refurbished iPhones voor een hele goede prijs! De iPhone is of als nieuw of goedgekeurd met een paar beschadigingen. De korting kan bij Telefoondiscounter maar liefst oplopen tot 60% korting in vergelijking met een nieuwe iPhone. Draag je steentje bij aan duurzaamheid en koop een refurbished iPhone!

Voordelen van Telefoondiscounter

Wanneer je bestelt bij Telefoondiscounter ontvang je een groot aantal voordelen en natuurlijk topservice. Dit is wat je kan verwachten van de topservice:

  • De refurbished Apple iPhone heeft een nieuwe batterij
  • Het toestel wordt volledig gereinigd
  • Je kunt je refurbished Apple iPhone 14 dagen uitproberen
  • Je profiteert van gratis verzending
  • Heb je voor 23:59 besteld? Dan ontvang je de telefoon morgen in huis!
  • Razendsnelle same day delivery is ook mogelijk.

Telefoondiscounter reviews

Telefoondiscounter is ontzettend betrouwbaar, bekijk bij reviewbetrouwbaar de Telefoondiscounter ervaringen, Telefoondiscounter recensies en Telefoondiscounter reviews. Ervaringen met Telefoondiscounter worden hier met je gedeeld, zodat jij duurzaam en goedkoop een nieuwe iPhone kan kopen!

Telefoondiscounter wordt beloond met 3.2/5 sterren

In Telefoondiscounter reviews, Telefoondiscounter ervaringen en Telefoondiscounter recensies geven mensen de winkel een 3.2 uit 5. Dat is een prima, gemiddelde goede score! Telefoondiscounter krijgt de score: prima! en deze score is tot stand gekomen door minimaal 3.174 reviews op TrustPilot!

Telefoondiscounter betrouwbaar? Review op een aantal onderdelen

 • Bestellen:

  Bestelgemak staat voorop, maar ook de voorwaarden waaronder je bestelt moeten helder aangegeven zijn. Laat je Telefoondiscounter review achter bij ons.

 • Levering:

  Levert Telefoondiscounter inderdaad erg snel en is je bestelling compleet geleverd? Of ervaart u dit anders? Schrijf uw Telefoondiscounter recensie bij ons

 • Service:

  Is de klantenservice makkelijk bereikbaar en denken ze graag met je mee? Laat het weten door Telefoondiscounter te reviewen op onze site.

 • Prijs:

  Gaan de producten lang mee en is de prijs-kwaliteit verhouding oké? Laat het ons weten door Telefoondiscounter te reviewen op onze site.

Populair bij Telefoondiscounter

 • Reviews
Bekijk alle reviews (4)
4 Reviews
Schrijf een review
 • Sascha

  Ontving een iPhone met de status goed en deze had alleen een paar krasjes op de achterkant, hoesje erop en opgelost! Scheelt een hoop geld.

 • Johan

  Had snel een nieuwe telefoon nodig en ontving deze refurbished iPhone dezelfde dag nog door de same day delivery mogelijkheid!

 • Babs

  Ik houd me wel bezig met duurzaamheid en heb daarom hier mijn iPhone besteld, het scheelt ook nogal in je portemonnee

 • Fleur

  Hele fijne site, goedkope iPhones en ze werken nog helemaal goed, ik ontving er zelfs een die nog nieuw was!

(Je email wordt niet op de website getoond)