MediaMarkt

Mediamarkt is dé marktleider op het gebied van consumentenelektronica in Europa. Met hun grote assortiment vind je altijd wel wat je nodig hebt. Bekijk hier alle Mediamarkt reviews!

Mediamarkt review

Veel mensen zullen de Mediamarkt kennen, maar kun je met een gerust hart online iets bestellen bij de Mediamarkt. Oftewel, is de Mediamarkt betrouwbaar? Lees dan snel de Mediamarkt reviews, zodat je zeker weet dat je hier veilig kan winkelen.

Wie is Mediamarkt?

De Mediamarkt is vaak het eerste waar je aan denkt als je een kabeltje nodig hebt of een nieuwe laptop wilt kopen. Mediamarkt is echter geen Nederlandse winkelketen, maar van oorsprong duits en is opgericht in 1979. Vroeger stond Mediamarkt vooral bekend vanwege haar productgerichte verkoop en voordelige prijzen. Tegenwoordig hebben ze echter het roer omgegooid. Sinds 2018 zegt Mediamarkt zich meer te focussen op de klantvriendelijkheid en servicegerichtheid, in plaats van puur het verkopen van zoveel mogelijk producten. Er zal dus meer aandacht zijn voor jouw als klant. Mediamarkt heeft een groot assortiment aan elektronica artikelen, bestaande uit onder andere categoriën zoals computer, beeld & geluid, foto & video, telefonie & navigatie en gaming.

Mediamarkt ervaringen

Kijkend naar de Mediamarkt ervaringen en Mediamarkt recensies die online zijn te vinden zijn de reviews niet altijd even mals. Echter moeten we hierbij aangeven dat reviews vaak pas worden geschreven bij een negatieve ervaring. Reviews Mediamarkt en ervaringen Mediamarkt zijn er echter genoeg te vinden. Er worden veel positieve punten en negatieve punten door elkaar genoemd, maar we hebben er een paar uitgehaald. Veel van de negatieve recensies Mediamarkt gaan over de afhandeling van retourproducten door de klantenservice en de bereikbaarheid van de klantenservice. Hier staat echter wel tegenover dat veel mensen positief zijn over de kennis van de medewerkers van Mediamarkt over de producten.

Mediamarkt betrouwbaar?

Nu is natuurlijk de grote vraag: Is de Mediamarkt betrouwbaar als je hier online iets wilt bestellen? Door de verandering die Mediamarkt heeft ingezet (focus meer op klanttevredenheid en service), wordt de klant koning en kun je dus met een geruster hart bij de Mediamarkt je aankopen doen.

Mediamarkt recensies en ervaringen | Wat is jouw Mediamarkt ervaring?

 • Bestellen:

  Mediamarkt heeft een enorm groot assortiment, maar hoe gemakkelijk is het om producten ook daadwerkelijk te bestellen? Deel je ervaringen met anderen!

 • Levering:

  Levert Mediamarkt de producten op tijd en volgens planning? En hoe heb je de verpakking ervaren? Schrijf een review!

 • Service:

  Mediamarkt zegt dus meer op service voor de klant te gaan focussen, maar is dit in de praktijk ook het geval? Deel jouw ervaringen hieronder!

 • Prijs:

  Biedt Mediamarkt eerlijke prijzen aan voor de kwaliteit van de producten? Schrijf een review en deel het met je mede shoppers!

Populair bij MediaMarkt

 • Reviews
Schrijf een review
0 Reviews
(Je email wordt niet op de website getoond)