Day Trading Masterclass Review

eb jij altijd al willen daytraden, maar weet je niet zo goed hoe? Dan leg ik je uit hoe jij hier verandering in kan brengen! Met deze masterclass leer jij hoe je een echte daytrader kan worden en goed kan bijverdienen. Lees hier de Day Trade Masterclass ervaring!

Review Day Trading masterclass

Je bent opzoek naar een andere manier van inkomsten genereren, maar je weet niet zo goed wat. Daarom ben je opzoek naar verschillende mogelijkheden en bent gekomen op Day Trading. Toch vind je het spannend om aan de slag te gaan met daytraden en zou wel wat hulp kunnen gebruiken. Dan heb ik goed nieuws voor je! Ik heb namelijk een masterclass voor je gevonden die je zo goed mogelijk gaat helpen met daytraden, zodat ook jij een andere inkomstenbron kunt gaan realiseren in plaats van je huidige baan. Er is tegenwoordig zoveel informatie over daytraden dat het lastig is om een goede bron te vinden voor een start. Ik ga je mijn ervaringen vertellen over de Day Trading masterclass en hoop je hierdoor verder te helpen. Lees daarom snel verder!

Wat is Day Trading?

Voordat we beginnen over de masterclass is het handig als ik je even kort ga vertellen wat daytraden nou is. Ik zelf had niet veel ervaring met Day Trading, maar heb hier wel veel over gehoord. Of het nou mijn vrienden waren die er over aan het praten waren of dat het de advertenties waren met dure auto’s. Ik kwam het hoe dan ook tegen. Toen ik mezelf erin ging verdiepen was het in het begin moeilijk te begrijpen hoe het nou allemaal werkt. Het is eigenlijk heel simpel. Wanneer je gaat daytraden, bekijk je de markt op het huidige moment en ga jij inschatten of een bepaald aandeel gaat stijgen of dalen. Je probeert op een laag moment in te kopen en op hoog moment te verkopen. Deze marge is dan je winst. Als het zo makkelijk is, waarom doet dan niet iedereen het? Nou, omdat het toch moeilijker is dan je denkt en het best risicovol kan zijn als je niet de juiste kennis hebt.


Wie geeft de masterclass?

Voor de juiste kennis zit je bij Kevin Timmer wel goed. Hij is 2.5 jaar geleden begonnen met daytraden en heeft hier nu zijn fulltime baan van gemaakt. Hij weet alle ins en outs van het daytraden en wilt ervoor zorgen dat jij ook al deze kennis gaat verkrijgen. Toen Kevin 2.5 jaar geleden begon, kwam hij al snel met het probleem dat er juist te veel (onjuiste) informatie te vinden was op het internet. Omdat er zoveel informatie te vinden was, was het moeilijk om de juiste informatie met de onjuiste informatie te onderscheiden. Daarom maakte hij er zijn missie van om de juiste informatie aan beginnende daytraders te geven en zo samen te groeien. Zo kun jij net als al jouw voorgangers aan de slag met daytraden en een extra inkomstenbron genereren.

Waarom heb ik mezelf opgegeven?

Ik heb zelf al van velen gehoord dat daytraden een leuke business kan zijn, maar ik was zelf heel erg bang voor de risico’s die het daytraden met zich mee zou nemen. Daarom deed ik veel onderzoek in plaats van het actie ondernemen. Daar ging ik al snel de fout in. Een van de dingen die ik heb geleerd is dat ervaring het belangrijkste is in deze business. Het leren van je fouten en het inzien van markten kun je alleen maar leren door het te doen. De eerste keer is het zo spannend en zul je waarschijnlijk in paniek raken, wanneer je verlies maakt. Dit gaat gedurende de tijd minder worden, want deze paniek is het gevaarlijkste wat er is binnen het daytraden. In de Day Trading masterclass wordt hier allemaal over gepraat en hulp aangeboden.

Wat heeft mij de doorslag gegeven?

Ik las op de website van de Day Trading Masterclass dat er verschillende dingen werden beloofd. Degene die mij gelijk aansprak was het samen live daytraden. Als starter is het heel erg fijn om een voorbeeld te hebben om zo ervaring mee op te doen. Elke dag van 15:00 tot 22:00 deelt Kevin zijn scherm en kun je samen met hem daytraden. Hij roept de trades die hij zal gaan maken en alle bijbehorende informatie en je kunt hem precies kopiëren. Zo neem je dezelfde risico’s als een echte ervaren daytrader en verklein je deze ook dan wanneer je zelf met minimale kennis zou gaan daytraden.Het andere punt wat mij echt heeft overgehaald is dat de masterclass is ingericht op part-time trading. Want zoals velen wil ik de stap nog niet nemen om mijn fulltime baan op te zeggen om te gaan daytraden. Ik heb namelijk ook gewoon inkomsten nodig om te gaan daytraden en voor mijn dagelijkse benodigdheden. En dat is ook waar Kevin zich bewust van is. Daarom heeft hij de masterclass ingericht voor part-time traders, die naast hun werk of school wilt gaan daytraden. Dit betekend niet gelijk dat de masterclass niet geschikt is wanneer je fulltime wilt gaan daytraden.

Wat maakt deze masterclass zo uniek?

Ik heb net al een aantal voorbeelden gegeven die voor mij heel belangrijk waren. Dit kan echter voor iedereen natuurlijk verschillen. Daarom wil ik straks even hieronder een klein overzicht maken met alle USP’s die Kevin aanbiedt met zijn masterclass. Zodat jij ook snel kan zien wat voor jou misschien wel de doorslag kan geven om je in te schrijven voor een masterclass en te beginnen met daytraden.Daytraden zonder risico’s

Helaas is daytraden niet zonder risico’s. Het wordt vaak wel geadverteerd als een goede manier van geld verdienen zonder enige risico’s, maar dit is zeker niet waar. Het is en blijft iets waar je weinig tot geen invloed op hebt. Maar de manier waarop je ermee om gaat, heb je wel impact op. Heb jij de juiste informatie verkregen en denk jij dat de prijs van een aandeel weer gaat stijgen? Dan kun jij hier goed op inspelen. Wanneer je voorzien bent van de juiste dosis ervaring, die je overigens verkrijgt door deze masterclass, zul je minder risico lopen.

Luister niet naar de rest

Het is belangrijk om voor jezelf te bepalen wat jij wilt. Vele zullen bijvoorbeeld zeggen dat het heel gevaarlijk is en je er veel geld kwijt mee kunt raken. Terwijl andere weer zullen beweren dat het snel geld verdienen is en je binnen no-time kunt stoppen met school of werken. Geen van beide is waar. Bij deze uitspraken draait het vooral om de persoonlijke ervaringen die deze personen hebben meegemaakt. De enige persoon waarnaar je moet luisteren is jezelf. Alleen jij weet wat je wilt bereiken en hoe je dit wilt gaan doen. Als het een keer niet lukt is dit niet erg, het is allemaal ervaring.

Wat heeft het mij opgeleverd?

Ik vond het zelf eerst heel erg spannend om te beginnen op de aandelenmarkt door ook alle negatieve verhalen die ik vanuit mijn omgeving heb ontvangen. Alle verhalen van een vage kennis die wel eens veel geld zou hebben verloren of een vriend van een vriend die in de schulden zit door het daytraden. Maar de precieze verhalen hoor je nooit. Waarom is het hun niet gelukt? Welke fouten hebben zij gemaakt? Zodra je antwoord hebt op deze vragen hoef jij je geen zorgen te maken. Ik doe nu zelf, naast mijn studie, daytraden. Wat ik er vooral fijn aan vind, is dat ik geen bijbaan hoef te nemen, maar ik gewoon op mijn eigen manier geld kan verdienen. Zo hoef ik niet meer in de supermarkt te werken en mijzelf aan bepaalde tijden te houden, maar bepaal ik dit allemaal zelf. Wil ik ‘’s avonds werken dan kan dat, wil ik ‘s ochtend werken? Dan kan dat ook! De vrijheid die daytraden me aan heeft geboden is het fijnste wat er is.

Aanrader?

Zoals je misschien al uit het vorige stuk hebt kunnen halen ben ik erg enthousiast over de Day Trading masterclass. Daarom vind ik het zeker een aanrader voor de enthousiaste beginnende daytrader die net een stapje nodig heeft in de goede richting. Begrijp me niet verkeerd, ik denk zelf dat ook ervaren daytraders veel aan deze masterclass kunnen hebben, maar voor de beginners is dit echt ideaal. Daarom zou je moeten stoppen met lezen en jezelf eens inschrijven voor de masterclass. Wanneer je je uiteindelijk hebt ingeschreven kun je er gelijk mee aan de slag. Zo blijf je niet steeds twijfelen om te starten of niet, maar ga je echt eens aan de slag! >Kevin zal zijn 4 meest effectieve strategieën blootgeven waarmee hij een fulltime inkomen genereert.

Populair bij Day Trading Masterclass Review

  • Reviews
Schrijf een review
0 Reviews
(Je email wordt niet op de website getoond)