Tommy Teleshopping

Bij Tommy Teleshopping bestel je de welbekende originele producten van TV. Je kunt het zo gek niet bedenken, Tommyteleshopping heeft het. Bekijk hier alle Tommyteleshopping reviews!

Tommy Teleshopping review

Zeker weten dat je veilig aan het shoppen bent? Lees Tommy Teleshopping ervaringen bij Reviewbetrouwbaar.nl. Lees onze review hier!

Wie is Tommy Teleshopping?

Tommy Teleshopping is de marktleider als het gaat om winkelen via de televisie. Dagelijks is Tommy Teleshopping te zien bij RTL, SBS NET5 en Ziggo kanaal 250. De producten zijn te bestellen via de telefoon of via de website. Tommy Teleshopping selecteert de producten zorgvuldig om het dagelijks leven makkelijker, gezonder en mooier te maken. Bij Tommy Teleshopping shop je producten voor het huishouden, de keuken, slapen en persoonlijke verzorging. Voor elk huishoudelijk probleem heeft Tommy Teleshopping een oplossing.

Tommy Teleshopping ervaringen

De Tommy Teleshopping ervaringen lijken erg te verschillen per persoon. We zien dat een aantal consumenten erg tevreden zijn over de producten van Tommy Teleshopping, maar we zien ook een aantal slecht Tommy Teleshopping ervaringen. Een probleem is de Tommy Teleshopping service. Tommy Teleshopping scoort gemiddeld een 4.1 op en schaal van 1 t/m 5, waarvan 61% van de consumenten Tommy Teleshopping 5 sterren hebben gegeven. Dit is gebaseerd op meer dan 800 Tommy Teleshopping review.

Is Tommy Teleshopping betrouwbaar

Er zijn maar weinig mensen die nooit van Tommy Teleshopping hebben gehoord. De artikelen die op de televisie worden gepresenteerd, zijn bij Tommy Teleshopping te bestellen. Tegenwoordig heeft Tommy Teleshopping ook een webshop waar jij je producten kunt bestellen. Dus je hoeft niet meer te bellen, maar dat kan natuurlijk nog wel.

Bij Tommy Teleshopping kun je gerust shoppen. Na veel Tommy Teleshopping klantervaringen te hebben doorgenomen, kunnen we zeggen dat Tommy Teleshopping betrouwbaar is. Tommy Teleshopping biedt regelmatig leuke acties, een gratis cadeau of extra korting. De artikelen bij Tommy Teleshopping zijn exclusief, vaak zijn de artikelen nog niet in de winkel verkrijgbaar.

Ben je toch op zoek naar een ander elektronicabedrijf? Lees hier de reviews van Lampdirect en Mediamarkt. Je kunt ook al onze elektronica reviews lezen!

Deel hier jouw eigen Tommy Teleshopping review | Beoordeel de volgende punten

 • Bestellen:

  Hoe ging het bestellen bij Tommy Teleshopping? Waren product omschrijvingen uitgebreid zodat je precies weet wat je bestelt? En was het gemakkelijk om je order te plaatsen? Denk aan het proces, betaalmogelijkheden etc.

 • Levering:

  Had je je product snel in huis? En kun je bijvoorbeeld gebruik maken van gratis retourneren? Laat het ons weten in jouw Tommy Teleshopping review!

 • Service:

  Vragen gehad aan Tommy Teleshopping? Dan zijn wij erg benieuw hoe je door de klantenservice bent geholpen!

 • Prijs:

  Heb je een goede aanbieding gescoord? Of heb je ergens anders toch een betere deal geworden? En is de kwaliteit van het product bijvoorbeeld ook wat je mag verwachten? Deel het in jouw Tommy Teleshopping review.

Populair bij Tommy Teleshopping

 • Reviews
Schrijf een review
0 Reviews
(Je email wordt niet op de website getoond)