Dieren

Lees hier reviews over online dierenwinkels!

Dieren webshop reviews

Nieuwe speeltjes of voer nodig voor je huisdier? Lees voordat je bestelt eerst de reviews van andere klanten. Je kunt hier beoordelingen lezen over verschillende bekende en minder bekende online dierenwinkels.

 • Witjes Verzendhuis

  3
  Witjes verzendhuis is dé online dierenwinkel met meer dan +5000 verschillende dierenproducten. Je kunt er terecht voor al je huisdierproducten van honden tot cavia's. Bekijk hier de Witjes verzendhuis reviews.
 • Welkoop

  5
  Welkoop is beste winkelketen voor tuin en dier. Hier koop je als consument zijnde voer de dieren en artikelen voor de tuin. Lees hier alle Welkoop reviews!
 • Zooplus

  7
  De van oorsprong Duitse online aanbieder van huisdierartikelen is niet meer weg te denken uit heel Europa. Zooplus behoort tot een van de grootste dierenwinkels van Europa. Bekijk de Zooplus reviews.
 • Dobey

  1
  Met meer dan 65 verschillende vestigingen door heel Nederland is Dobey ook online te vinden. Bij Dobey kun je terecht voor alle soorten huisdierproducten. Bekijk snel de Dobey ervaringen.
 • Boerenbond

  4
  Boerenbond is al meer dan 100 jaar dé dierenwinkel voor zowel agrariërs als dierenliefhebbers in huis. Hoewel Boerenbond erg geraakt is door crisis, is het nog steeds de grootste. Lees hier Boerenbond reviews!
 • Pets Place

  5
  Met ruim 200 winkels door het hele land is Pets Place sinds de oprichting in 1988 een van de grootste dierenspeciaalzaken in Nederland geworden. Bekijk hier de Pets Place reviews.