Boerenbond

Boerenbond is al meer dan 100 jaar dé dierenwinkel voor zowel agrariërs als dierenliefhebbers in huis. Hoewel Boerenbond erg geraakt is door crisis, is het nog steeds de grootste. Lees hier Boerenbond reviews!

Reviews en ervaringen over Boerenbond | Al meer dan een eeuw een begrip

Over een betrouwbaar imago gesproken: Boerenbond is al meer dan 100 jaar de aanbieder voor spullen voor de agrariërs en consumenten op het gebied van dier, tuin, klussen en werken. Hoewel Boerenbond in het recente verleden meer dan tweehonderd winkels had, is dat door de crisis teruggelopen naar plusminus zeventig. Desalniettemin doen nog steeds ieder jaar tienduizenden mensen Boerenbond ervaringen op door hier hun tuin, klus, dier en werkspullen aan te schaffen. Sinds een paar jaar is Boerenbond ook online actief. Zijn ook de online activiteiten van Boerenbond betrouwbaar?

Boerenbond betrouwbaar met diens webwinkel?

Zo in eerste instantie is het aannemelijk om te zeggen dat ook online Boerenbond betrouwbaar is, juist omdat het offline een goede naam heeft opgebouwd. Echter, online ondernemen is toch echt iets anders dan een fysieke winkel runnen. Sinds kort heeft Boerenbond bovendien een nieuwe website. Het is dan ook niet verkeerd om te checken of ook online Boerenbond betrouwbaar is. Shop samen slimmer met Review Betrouwbaar en deel je online Boerenbond ervaringen op deze pagina.Boerenbond ervaringen | Toelichtingen op de reviews

 • Bestellen:

  aspecten zoals het bestelgemak, (veilige) betaalmogelijkheden, extra kosten (voor verzenden of betalen met creditcard bijv.) horen allemaal bij het bestelproces. Bestel je bij de Boerenbond betrouwbaar?

 • Levering:

  dat je producten op tijd en in goede staat aankomen is wel zo fijn. Levert Boerenbond betrouwbaar?

 • Service:

  je wilt een product ruilen of retourneren, hebt uitleg nodig over iets, zit met andere vragen, noem maar op: dit soort dingen horen bij de service thuis. Is die service van Boerenbond betrouwbaar?

 • Prijs:

  uiteindelijk wil iedereen waar voor zijn geld. Zijn daarom de prijzen die je betaalt bij Boerenbond betrouwbaar voor wat je ervoor terugkrijgt?

Populair bij Boerenbond

 • Reviews
Bekijk alle reviews (4)
4 Reviews
Schrijf een review
 • Sharon

  Goede en sterke meubels, vakkundig personeel en dat voor super leuke prijzen. Zeker een bezoek waard.

 • Karim

  Wacht nu al twee weken op mijn bestelling. Is nog steeds niet aangekomen. Contact met klantenservice onmogelijk. Ze beloven ook terug te bellen maar dat gebeurd niet. Zien of het ooit nog gaan ontvangen...

 • June

  Fijne winkel met een ruim aanbod in verschillende categorieën en van goede kwaliteit. Ook altijd vriendelijk geholpen.

 • Kaat

  Personeel is vriendelijk en geven goed advies. Leuke spullen voor niet al te veel geld.

(Je email wordt niet op de website getoond)