Urban outfitters

Urban outfitters heeft een groot assortiment aan fashion en huishoudelijke producten voor zowel mannen als vrouwen. Lees hier alle Urban outfitters reviews!

 • Mode
 • Urban outfitters

Urban outfitters review

Wil jij weten of Urban outfitters betrouwbaar is? Bekijk dan snel de Urban outfitters reviews, zodat je zeker weet dat je hier veilig kan shoppen!

Wie is Urban outfitters?

Urban outfitters is voornamelijk een fashionwinkel uit Amerika, die pas de laatste jaren een voet aan de grond krijgt in Nederland. Op Urban outfitters vind je verschillende producten, zoals kleding, schoenen, sieraden, cosmetica en kleding accessoires. Maar naast de fashion producten kun je bij Urban outfitters ook lifestyle artikelen kopen zoals meubels, boeken, planten en nog veel meer woonartikelen. Urban outfitters heeft dus een groot en breed assortiment. De fashion stijl die Urban outfitters aanhoudt wordt vaak omschreven als hip, vintage en natuurlijk urban. Naast de vele fysieke winkels over de hele wereld (400+) kun je ook gemakkelijk shoppen via de online webshop. Voor de fysieke winkel kun je momenteel terecht in Amsterdam, Den Haag en Utrecht.

Urban outfitters ervaringen

Er zijn een hoop reviews van Urban outfitters reviews te vinden. Consumenten net zoals jij hadden willen weten of Urban Outfitters betrouwbaar is. Daarom is het delen van Urban outfitters ervaringen van groot belang. Kijkend naar de reviews Urban outfitters en Urban outfitters recensies zie je gemixte reacties. Veel van de recensies Urban outfitters zijn tevreden over de kwaliteit van de producten en het grote aanbod dat ze aanbieden. Dit komt in veel van de Urban outfitters reviews voor en wordt dus ook gezien als sterk punt. Mensen met negatieve ervaringen Urban outfitters klagen vooral over de levertijden, maar hier zijn de meningen erg over verspreid. Sommige krijgen hun producten wel op tijd binnen, maar sommigen ook niet. Ook over de klantenservice zijn de meningen verdeeld.

Urban outfitters betrouwbaar?

Urban Outfitters biedt een heleboel verschillende producten aan en iedereen kan hier dus terecht. Het is daarom wel fijn om te weten of Urban outfitters betrouwbaar is en waarom je hier wel of niet zou moeten kopen. Urban outfitters biedt een hoop unieke producten aan, voor toch wel schappelijke prijzen. Je kunt hier met een gerust hart shoppen voor kleding of huiselijke artikelen!

Wat is jouw Urban Outfitters ervaring? | Laat je Urban Outfitters review achter!

 • Bestellen:

  Wij horen graag waar je tegenaan liep tijdens het online shoppen of tijdens het aankoopproces. Deel je ervaringen hieronder met anderen!

 • Levering:

  Het kan zijn dat producten later werden geleverd dan verwacht. Wat uitmaakt is hoe dit gecommuniceerd wordt. Heb je hier ervaringen mee? Schrijf een review!

 • Service:

  Service is een belangrijk aspect tijdens en na een aankoop. Hoe heb jij de service van Urban outfitters ervaren? Laat het ons weten!

 • Prijs:

  De prijs / kwaliteit verhouding is voor veel mensen een belangrijke afweging bij de aankoop van een product. Wat vind je van de prijzen bij Urban Outfitters? Laat een review achter!

Populair bij Urban outfitters

 • Reviews
Schrijf een review
0 Reviews
(Je email wordt niet op de website getoond)