Tassenwinkel

Tassenwinkel heeft een ruim assortiment aan tassen voor een leuke prijs! Lees hier alle tassenwinkel reviews!

Wil je kijken of tassenwinkel betrouwbaar is zodat je veilig online kan shoppen? Bij reviewbetrouwbaar.nl zit je goed als het gaat om betrouwbaar shoppen. Lees meer over de betrouwbaarheid van Tassenwinkel op reviewbetrouwbaar!

Wie is Tassenwinkel?

Tassenwinkel is een webshop die voornamelijk rugzakken, laptoptassen en reistassen verkoopt. Maar ze verkopen ook verschillende andere soorten tassen zoals schoudertassen, handtassen en heuptassen. Naast hun assortiment tassen verkopen zij ook portemonnees, koffers en pasjeshouders. Tassenwinkel biedt voor zowel particulieren als bedrijven tassen aan.

Tassenwinkel.nl

Tassenwinkel betrouwbaar

Het lijkt erop dat Tassenwinkel betrouwbaar is voor consumenten. De site heeft een keurmerk van Trusted Shops waarbij er veel Tassenwinkel reviews staan die er voor de meeste gevallen goed uit zien. Als jij een Tassenwinkel ervaring hebt, laat dan hier een Tassenwinkel review achter!

Tassenwinkel ervaringen

Tassenwinkel scoort gemiddeld 4.75 op een schaal van 1 tot en met 5 sterren. Dat is een enorm percentage van 95%. Dit is gebaseerd op 305 beoordelingen die verzameld zijn door Trusted Shops in de afgelopen 12 maanden! Wij zien in de reviews dat consumenten tevreden zijn met de prijzen, levering en kwaliteit van Tassenwinkel. Een minpunt van Tassenwinkel is wel dat de afbeeldingen soms anders uit kunnen zien dan in het echt, maar dit lossen ze wel op door specificaties van de tassen erbij te zetten zodat jouw inschatting over de tas zo goed mogelijk is!

Is Tassenwinkel betrouwbaar?

Met ervaring en kennis over tassen heeft Tassenwinkel al veel klanten blij mogen maken met prachtige tassen! De Tassenwinkel reviews zijn heel positief, dus we kunnen zeggen dat Tassenwinkel betrouwbaar is.

Tassenwinkel betrouwbaar? Review Tassenwinkel op onderstaande punten:

 • Bestellen:

  het bestelproces is een belangrijk onderdeel voor een webshop. De voorwaarden van de bestellingen moeten duidelijk voor je zijn, de betaalmogelijkheden en eventuele extra kosten die naar boven komen. Je komt veel dingen tegen tijdens het bestelproces, geef je Tassenwinkel review en deel je ervaring met ons!

 • Levering:

  Wordt er geleverd volgens afspraak? Is de bezorging goed? En komt jouw product heel aan zonder schade? Levert Tassenwinkel betrouwbaar, laat het ons weten!

 • Service:

  Krijg je de service die je van Tassenwinkel verwacht? Informeer ons ook over de service van Tassenwinkel!

 • Prijs:

  Hoe zit het met de prijs-kwaliteitverhouding? Heeft Tassenwinkel scherpe prijzen voor hun tassen, of juist niet? Deel je Tassenwinkel review met ons!

Populair bij Tassenwinkel

 • Reviews
Bekijk alle reviews (4)
4 Reviews
Schrijf een review
 • Vicky

  Ik heb hier een prima schooltas gehaald en ik ben er heel blij mee. Helaas niet de kleur gevonden die ik graag wilde hebben, maar er waren genoeg andere kleuren!

 • Jan

  De tas is van top kwaliteit en voor dat ik het wist was mijn tas al geleverd, ik heb er ook een pasjeshouder bij bestelt. Ik ben er blij mee en zal volgende keer zeker mijn bestelling hier doen!

 • Arie

  Mijn tas besteld, levering ging prima en de tas is netjes aangekomen. Wel vind ik persoonlijk dat de advertentie foto van mijn tas er groter uitziet dan in het echt. Voor de rest wel een prima tas!

 • Tessa Herder

  Top service, goede kwaliteit tas en snelle levering. Volgende keer haal ik weer hier!

(Je email wordt niet op de website getoond)