NTI

Opleiding volgen bij NTI? Lees eerst de reviews! Heb je zelf een opleiding gevolgd bij de NTI? Laat dan hier je beoordeling achter.

NTI ervaringen en reviews | Online opleidingen

Heb jij NTI ervaringen en reviews? Of wil je daar meer over lezen? Review Betrouwbaar biedt jou een inzicht en de kans om ervaringen en reviews te lezen en te delen over NTI. De onderwijsinstelling bestaat inmiddels ruim zeventig jaar. Bij de NTI kan jij jezelf inschrijven voor ruim 850 MBO-, HBO en Masteropleidingen die je zowel online als klassikaal kan volgen. Welke NTI ervaringen heb jij hiermee? En levert NTI betrouwbaar goede opleidingen? Review NTI bij Review Betrouwbaar.

NTI betrouwbaar? Check de opleiding die je wilt volgen

Doordat NTI ruim 850 opleidingen heeft, is het lastig te beoordelen of NTI betrouwbaar goede opleidingen geeft: iedere opleiding is weer anders. Desalniettemin zijn alle opleidingen erkend door het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschappen volgens NTI. Welke NTI ervaringen heb jij met jouw opleiding? Reageer bij Review Betrouwbaar en beoordeel NTI op onderstaande punten.

NTI betrouwbaarheid checken | Deel het met je medestudenten

 • Bestellen:

  beter bekend als inschrijfvoorwaarden. Die staan allemaal vermeld op de site van NTI. Hoe gaat het inschrijven en welke NTI ervaringen heb jij daarmee?

 • Levering:

  opleiding afgerond? Maak dan de balans op; hoe sta je nu in het werkveld? Laat je NTI ervaringen achter op deze pagina.

 • Service:

  een studie volgen kan online of klassikaal. Word je tijdens de studie goed begeleid? Geef je NTI review hierover

 • Prijs:

  opleidingen van hoge kwaliteit voor een betaalbare prijs zegt NTI. Heb jij ook diezelfde NTI ervaringen?

Populair bij NTI

 • Reviews
Bekijk alle reviews (5)
5 Reviews
Schrijf een review
 • Ibi

  Waardeloos bedrijf... ik had me aangemeld voor een studie, maar ik kon het niet meer volgen door persoonlijke redenen. Ik probeerde contact op te zoeken met NTI (dat erg lang duurde). Ik kreeg m'n geld maar voor een deel terug.

 • Sofie T

  Ik heb een fijne ervaring gehad met het studeren via NTI. Ik heb een mbo diploma gehaald. Het is natuurlijk gewoon zelf leren, maar dat vind ik geen probleem.

 • Rene

  Ik had een Excel cursus gevolgd voor 2 maanden. Het was eigenlijk gewoon zelfstudie, maar ik kon wel gewoon mijn vragen stellen en ze verder beantwoord. Volgende keer ga ik gewoon Youtube filmpjes kijken, want daar haalde ik 90% van mijn kennis vandaan tijdens het maken van de cursus.

 • Bonebakker

  Ik ben na mijn MBO fulltime gaan werken, maar ik had sinds kort besloten om toch maar een HBO diploma te halen. Ik had online gezocht naar mogelijkheden om dat te doen en ik kwam uit bij NTI. Het tempo ligt veeeeel te hoog. Ik kan het amper volgen. Onduidelijke instructies en ongezellig. Ik ben zojuist gestopt. Zonder diploma. En ook nog eens geld kwijt.

 • S Beltman

  Ik vind het studerern via NTI erg fijn. ik vond alles duidelijk en ik weet wat ik moet doen. ik ben pas sinds dit jaar begonnen, dus ik kan ook weer niet erg veel vertellen. Maar tot nu toe is het top!

(Je email wordt niet op de website getoond)