Scheidegger

Bij Scheidegger vind je ruim 350 klassikale en praktijkgerichte opleidingen. Heb jij zo'n opleiding gevolgd of wil je die gaan volgen? Laat hier je beoordeling achter en lees de reviews van anderen!

Scheidegger | Reviews en ervaringen van de online opleidingenspecialist

Scheidegger is een commercieel internationaal opleidingsinstituut die klassikale praktijkgerichte opleidingen aanbiedt. Ook kan je online studeren via Scheidegger. Momenteel is Scheidegger een onderdeel van NCOI en is het hoofdkantoor gevestigd in Hilversum. Scheidegger bestaat al bijna zeventig jaar en heeft inmiddels meer dan een miljoen Nederlanders opgeleid. Heb jij ook een Scheidegger ervaringen? Of wil je Scheidegger reviews lezen van andere ervaringsexperts? Op deze pagina vind je alles hierover.

Scheidegger betrouwbaar | Een eerste quick scan

Een opleidingsinstituut dat al bijna zeventig jaar bestaat, daarvan verwacht je een betrouwbaar goede opleiding. Scheidegger werkt dan ook met opleidingen van allerlei opleidingen waarvoor zij erkende kwaliteit leveren. Zo worden ze erkend door de Nederlands-Vlaamse Accreditatieorganisatie (NVAO), mogen ze erkende MBO-opleidingen uitgeven, zijn ze ISO 9001 gecertificeerd, en ga zo maar even door. Zijn echter de opleidingen van Scheidegger betrouwbaar volgens jouw ervaringen? Wat gaat goed, wat kan beter? Deel je Scheidegger reviews en beoordeel op volgende punten.Scheidegger reviews | Waarop je beoordeelt

 • Bestellen:

  hoewel dat bij bijvoorbeeld webwinkels anders werkt, kan je ook met betrekking tot het bestellen Scheidegger reviews geven. Denk bijvoorbeeld aan het eenvoudig kunnen kiezen van jouw opleiding en heldere voorwaardes kan lezen.

 • Levering:

  krijg jij van Scheidegger betrouwbaar goed onderwijs? Of zijn er wat verbeterpunten? Je leest en deelt hier Scheidegger reviews over bij Review Betrouwbaar.

 • Service:

  met name bij onderwijs is maatwerk fijn. Maar niet alleen binnen de opleiding zelf, ook de afhandeling van bijvoorbeeld kosten, diploma’s en andere administratieve vraagstukken hoort goede service. Laat in je Scheidegger reviews daarom achter hoe de service verloopt.

 • Prijs:

  opleidingen zijn altijd duur. Viel dat bij Scheidegger mee of tegen? En hoe ziet het met de kwaliteit die je ervoor terugkrijgt? Beoordeel in de Scheidegger reviews kortom de prijs van de opleiding en de kwaliteit die je daarvoor terug krijgt.

Populair bij Scheidegger

 • Reviews
Bekijk alle reviews (5)
5 Reviews
Schrijf een review
 • Quinten

  Ik combineer mijn werk met een Scheidegger opleiding. Ik wil doorgroeien en daardoor heb ik besloten om door te studeren. Als je gewoon alles volgt en mee doet dan kom je er wel.

 • yves

  Drie keer niks. Het is een stuk duurder dan een normale opleiding en het is echt niet beter. Ik vroeg iets aan een docent en hij kon de vraag niet eens beantwoorden...

 • Steff de L.

  Ik had m'n propedeuse niet gehaald bij de HAN. Ik besloot toen een HBO te volgen via Scheidegger. Het gaat oke, het verschilt naar mijn mening niet drastisch veel met een normale opleiding. Zo wie zo nu niet gezien de huidige situatie

 • temuir

  Ik doe een scheidegger opleiding naast mijn werk en ik moet zeggen dat het me wel bevalt. Ik raad wel aan om alles goed bij te houden, want het gaat in een rap tempo

 • Roland

  persoonlijk vind ik het maar niks. het leek wel alsof de docenten er zelf niet veel van snapte. natuurlijk geld dit niet voor alle docenten, er zaten wel een paar goeie bij. Maar als je een docent aanneemt dan lijkt het me verstandig dat degene er zelf ook kennis over heeft.

(Je email wordt niet op de website getoond)