Fiverr

Fiverr is een van de bekendste diensten aanbieders die online te vinden is en zo verbinden ze vraag en aanbod op een laagdrempelige manier met elkaar. Lees hier alle Fiverr reviews!

Fiverr review

Wil jij weten of Fiverr betrouwbaar is? Lees dan eerst even de Fiverr reviews om zeker te weten dat je veilig een dienst van Fiverr kan afnemen. Bekijk ze nu!

Wat is Fiverr?

Fiverr is in feite een soort van marktplaats, maar dan voor verschillende soorten diensten. Via Fiverr kunnen freelancers uit alle branches hun diensten aanbieden. Een aantal bekende diensten die je veel op Fiverr zult vinden zijn marketing, social media, web design of teksten schrijven. Maar je kunt het zo gek niet maken of het staat op Fiverr. Hoewel er heel veel positiefs over Fiverr te melden is, Moet er ook gezegd worden dat er veel nep diensten worden aangeboden, of dat mensen aangeven iets heel goed te kunnen maar vervolgens een slecht product afleveren. Fiverr controleert hier gelukkig wel regelmatig op en verwijdert deze accounts. Een groot voordeel van Fiverr is de hoeveelheid en de diversiteit van de aangeboden diensten.

Fiverr ervaringen

Er zijn vele Fiverr reviews, Fiverr recensies en Fiverr ervaringen op het internet te vinden. Reviews fiverr zijn er dus genoeg, maar kijkend naar deze fiverr reviews zijn er gemixte reacties. Het overgrote deel van de mensen die ervaringen fiverr delen via een review zijn tevreden over het platform. Maar wat toch is er ook redelijk vaak een tegengeluid te horen. Mensen die negatieve recensies fiverr achterlaten klagen vooral over de mate van professionaliteit en de kwaliteit van de diensten die ze hebben gekocht. Ook worden de neppe accounts veel genoemd bij negatieve ervaringen fiverr. Toch wordt het grote assortiment aan diensten ook vaak als een groot pluspunt genoemd in de Fiverr reviews.

Fiverr betrouwbaar?

Bij Fiverr kun je dus voor een heleboel terecht. Maar is Fiverr betrouwbaar en hoe weet je zeker dat je de juiste keus maakt. Fiverr spoort zelf op actieve wijze neppe accounts op, waardoor je veilig en vertrouwd op Fiverr kunt shoppen. Met Fiverr heb je alle diensten die je nodig hebt binnen handbereik. Zo is het snel geregeld en heb je binnen korte tijd wat je nodig hebt!

Wat is jouw Fiverr ervaring? | Laat je Fiverr review achter!

 • Bestellen:

  Zijn er dingen waar je tegenaan liep tijdens het bestelproces? Of was je hier helemaal tevreden mee? Deel je ervaring middels een review!

 • Levering:

  De manier waarop de dienst wordt opgeleverd is natuurlijk belangrijk. Hoe heb je de levering van de diensten van Fiverr ervaren? Neem het mee in een review!

 • Service:

  Hoe heb je de service van Fiverr ervaren? En was de klantenservice goed bereikbaar? Laat het ons weten en deel je ervaringen met anderen!

 • Prijs:

  De prijzen op Fiverr verschillen veel en zijn afhankelijk van meerdere factoren. Daarom zijn we benieuwd naar jouw ervaringen over de prijzen die op Fiverr worden gevraagd. Deel het hieronder in een review!

Populair bij Fiverr

 • Reviews
Schrijf een review
0 Reviews
(Je email wordt niet op de website getoond)