Fred’s bouwtekeningen Review

Heb jij altijd al zelf je meubels willen maken, maar weet je niet waar je moet beginnen? Fred’s bouwtekeningen is dé oplossing, bekijk hier mijn mening! Lees hier de ervaring van Martijn (31).

Zelf aan de slag met Fred’s bouwtekeningen?

Wil jij graag dingen zelf maken in plaats van een volledig meubel of een Ikea doe-het-zelf pakket aanschaffen? Ik vind het persoonlijk leuk om zelf aan de slag te gaan met projecten. Lekker in mijn vrije tijd dingen maken waar je van leert en het ook nog eens volledig naar eigen wens maken. Alleen wist ik niet goed hoe ik het aan moest pakken, dit is toen ik Fred’s bouwtekeningen had gevonden. In één woord ge-wel-dig! Ik wil jou hier graag meer over vertellen.

Wie is Fred eigenlijk?

Fred’s bouwtekeningen is opgericht door Fred Schouten een timmerman en doe-het-zelver in hart en nieren. Hij was ervan overtuigd dat de meeste bouwtekeningen die je hebt vaak waardeloos zijn en hij vond dat hier verandering in gebracht moet worden. Daarom heeft Fred een pakket opgesteld met meer dan 10.000 bouwtekeningen zodat jij zelf aan de slag kunt en prachtige projecten kunt realiseren.

Wat zijn Fred’s bouwtekeningen?

Fred’s Bouwtekeningen is een online pakket dat je toegang geeft tot ruim 10.000 bouwtekeningen met een heldere uitleg en materialenlijst. De bouwtekeningen in dit pakket zijn onderverdeeld in verschillende categorieën om het project te vinden waar jij naar op zoek bent! Ik zal hier een overzicht geven van verschillende dingen die je kunt maken met Fred’s Bouwtekeningen.

 • Bedden
 • Banken
 • Speelgoed
 • Plantenbakken
 • Loungesets
 • Kippenhokken
 • Boekenkasten
 • Bureaus
 • Carports
 • Hekken
 • Eettafels

En dit is nog niet eens de helft van alle soorten bouwtekeningen die je in het pakket kunt vinden. Je krijgt ook toegang tot DWG en CAD software om zelf bestanden te kunnen openen en eventueel aan te passen. Ook zal je voor altijd toegang hebben tot de tekeningen, het is een eenmalige aanschaf. En als extra krijg je een steigerhouten tuinmeubelen, doe-het-zelf winst en doe-het-zelf bouwkundige benamingen gids cadeau!Hoe kan ik het Fred’s bouwtekeningen pakket kopen?

Het is erg simpel om toegang te krijgen tot het pakket wat Fred aanbiedt. Je gaat naar zijn website: koopt zijn pakket voor €47,- en je laat je gegevens achter: voornaam, achternaam en emailadres. Daarna ontvang je in je mailbox de inloggegevens om toegang te krijgen. Met deze inloggegevens kun je online inloggen en kom je op de ledenpagina terecht.
Ben je niet tevreden over je aankoop, geen zorgen! Je hebt de mogelijkheid om binnen 30 dagen je geld terug te vragen aan de hand van de niet-goed-geld-terug garantie. Ben je dus niet zeker van je aankoop, maar wel nieuwsgierig. Weet dan dat je het pakket 30 dagen kunt gebruiken en alsnog je geld terug kunt vragen.

Hoe werk ik met de site van Fred’s bouwtekeningen?

De site van Fred is onderverdeeld in verschillende onderwerpen. Allereerst beland je op de homepage waar uitleg wordt gegeven hoe je de tekeningen kunt downloaden en er optimaal gebruik van maakt. Naast het kopje ‘Home’ vindt je ‘Bouwtekeningen’, ‘Bonus’, ‘Foto’s’, ‘Wall of Fame’, ‘FAQ’ en ‘Mijn Account’.
Natuurlijk draait alles om de ‘Bouwtekeningen’, daar ga ik het dan ook even uitgebreid over hebben. Wanneer je hierop klikt belandt je op de pagina waar je alle bouwtekeningen vindt. Alle bouwtekeningen zijn gesorteerd op categorie en in alfabetische volgorde, je hebt hier ook de mogelijkheid om te zoeken. Er staan duidelijke afbeeldingen bij de projecten die je kunt beginnen, zodat je een goed beeld hebt van wat je wilt gaan maken. Ook de tekeningen zijn erg overzichtelijk en duidelijk. Tip, print je tekeningen uit, ik werk op deze manier een stuk makkelijker aan mijn projecten.

Ik vertelde eerder wat je krijgt bij aanschaf van het pakket, nu komen we bij de ‘Bonus’. Dit geeft je toegang tot de DWG en CAD software, de steigerhouten tuinmeubelen gids, doe-het-zelf winst, doe-het-zelf bouwkundige benamingen gids en tot slot je levenslange toegang tot Fred’s bouwtekeningen. De DWG en CAD software is makkelijk te downloaden via een zip-bestandje. En de gidsen zijn in pdf te downloaden, deze kun je dus ook uitprinten.

Ga je naar ‘Foto’s toe dan vindt je daar afbeeldingen van anderen vinden die jou voorgingen en het resultaat hier hebben gedeeld, heel leuk om te zien! Heb je iets gemaakt en ben je er zo ontzettend trots op dan kun je dat delen met Fred die het dan zal uploaden op de ‘Wall of Fame’. De ‘FAQ’ oftewel Frequently Asked Questions (Veelgestelde Vragen) is voorzien van antwoorden op vragen die Fred vaak in zijn mailbox heeft gekregen, ook kun je hier tips vinden over bijvoorbeeld inkoop van je materialen of bescherming tijdens het klussen. Tot slot vindt je onder ‘Mijn Account’ de algemene contactgegevens en kun je je uitloggen van de sessie.Wat zijn nu de voordelen van Fred’s bouwtekeningen?

Je begrijpt nu wat je allemaal krijgt wanneer je het pakket van Fred koopt, maar wat zijn nu eigenlijk de voordelen van dit product? Allereerst wil ik het over de prijs hebben, €47,- is niet veel geld voor waar je allemaal toegang tot krijgt. Je krijgt duizenden bouwtekeningen die je voor altijd kunt gebruiken en daarnaast ook nog eens software waarmee je zelf tekeningen kunt maken. Ten tweede is alles in het Nederlands wat ik persoonlijk erg fijn vindt. Ik spreek uit ervaring, want in het verleden heb ik wel eens Engelstalige handleidingen gehad die ik wel begreep, maar toch dat er sommige termen of beschrijvingen waren die ik vrijwel niet snapte. Ten derde kun je makkelijk iets vinden wat jij wilt maken, omdat je ruime keus hebt uit verschillende categorieën zoals banken of eettafels. Tot slot zijn de bouwtekeningen voorzien van een materiaallijst, waardoor je precies weet wat je moet aanschaffen en je niet voor problemen komt te staan. Daarnaast is er heel helder omschreven hoe je te werk moet gaan en waar je bijvoorbeeld moet zagen in het materiaal voor de juiste afmetingen.

Zijn er ook nadelen van Fred’s bouwtekeningen?

Wanneer ik voor het eerst keek naar de website van Fred kwam deze nou niet echt betrouwbaar over. Je wordt aangespoord om eigenlijk vrijwel direct het product te kopen, wat ik als vervelend ervaarde. Ook wilde ik eerst zoeken naar reviews van andere gebruikers van Fred’s bouwtekeningen, die waren helaas erg lastig te vinden. De nadelen zijn dat je in het begin een niet-vertrouwelijk gevoel bij het pakket hebt, wat achteraf helemaal niet blijkt waar te zijn.

Facebookpagina van Fred’s Bouwtekeningen

Zoals ik net al zei zijn reviews lastig te vinden over Fred’s bouwtekeningen. Echter zijn de beschikbare reviews van Fred erg positief en mooi! Deze kun je vinden op zijn website en Facebookpagina. Verder vindt je hier veel foto’s over de einderesultaten van projecten aan de hand van zijn bouwtekeningen. Ook deelt hij op zijn Facebook veel video’s en tips over hoe je sommige projecten het beste aan kunt pakken, erg leuk en leerzaam!

Mijn persoonlijke ervaring met Fred’s Bouwtekeningen

Ik zelf heb ik ook het pakket van Fred gekocht en ben er heel erg over te spreken. Klussen is iets wat ik ontzettend leuk vindt en daarom houd ik ervan om ook zelf dingen te maken. Zo wilde ik graag zelf een tafel en lounge set maken. Ik kwam veel video’s tegen op onder andere YouTube en ook forums met uitleg, alleen ik voelde me daar niet helemaal lekker bij. Toen kwam ik terecht bij Fred’s Bouwtekeningen en ik dacht bij mezelf: ‘’Als ik het nu koop heb ik er later nog steeds profijt van’’.Het pakket gekocht en gelijk op zoek gegaan naar tekeningen voor een eettafel. Na wat zoekwerk vond ik een eettafel die ik erg mooi vond. De materiaallijst erbij gehaald en ook de bouwtekening geprint. Allereerst naar de bouwmarkt gegaan om mijn materiaal in te slaan om aan de slag te kunnen gaan. Ik had de materiaallijst afgelopen en alles wat ik nodig had was aanwezig, ook de kosten hiervan vielen mij erg mee. Daarna ben ik aan de slag gegaan met het maken van de eettafel, met de duidelijke bouwtekeningen ging dit eigenlijk allemaal bijna uit zichzelf. Voordat ik het wist had ik mijn eigen eettafel gemaakt, hoe gaaf!

Momenteel ben ik nog bezig met het maken van een lounge set om te genieten in de tuin met lekker weer, ook dit projectje loopt erg lekker en vlot. In mijn vrije tijd kan ik lekker aan de hobby en dingen maken waar iedereen vrolijk van wordt. Ik zou persoonlijk Fred’s Bouwtekeningen aan iedereen aanraden die wel van doe-het-zelven houdt! Het is een eenmalige aanschaf die voor altijd profijt heeft.

Ben ik wel geschikt voor Fred’s Bouwtekeningen?

Misschien vraag je jezelf wel af: ‘’Ben ik wel geschikt voor deze bouwtekeningen, is dit niet te moeilijk?’’. Iedereen kan klussen! Heb vertrouwen in jezelf en durf de gok te wagen. Natuurlijk heb je wel gereedschap nodig om aan de slag te kunnen met een van de projecten van Fred’s Bouwtekeningen. Heb je zelf geen gereedschap, geen probleem! Vraag het eens aan je vrienden, familie, je buurman of huur het bij een van de bouwmarkten mocht je niets zelf willen aanschaffen. Ga lekker in je vrije tijd aan de slag en doe alles op het gemakje, je kunt ook samen aan projecten werken. Dit maakt het een stuk gezelliger, het gaat ook nog eens sneller en soms mis je niet even die derde hand. Genoeg redenen die jou vertellen dat je niet hoeft te twijfelen aan jezelf!

Conclusie over Fred’s Bouwtekeningen

Wil je zelf meubels maken, maar je weet niet hoe? Hier is de oplossing: Fred’s Bouwtekeningen. Makkelijk om aan te schaffen en ook nog eens een scherpe prijs. Vul je gegevens in, betaal en ontvang je inloggegevens per direct in je mail om toegang te krijgen tot duizenden bouwtekeningen en vele extra’s. Kies een project waar jij je goed bij voelt en koop je materialen in aan de hand van de duidelijke materialenlijst. Ga aan de slag met je projecten en ga goed te werk door de heldere en makkelijke bouwtekeningen. Maak geweldige projecten en geniet van het eindresultaat. Oh, vergeet ook dit niet ! Heb je al vijf jaar geen project meer gedaan en je zit ineens zonder ideeën, herinner je dan dat je nog steeds toegang hebt tot de bouwtekeningen. Je zult voor altijd toegang hebben, dus er is altijd wel een idee voor jouw project! Wanneer begin jij nu eigenlijk met een project van Fred’s bouwtekeningen, veel anderen gingen jou al voor!

Populair bij Fred’s bouwtekeningen Review

 • Reviews
Schrijf een review
0 Reviews
(Je email wordt niet op de website getoond)