SMMB Masterclass van Boyd Hoek

Ronald (28) testte voor ons de SMMB Masterclass van Boyd Hoek. Benieuw naar zijn SMMB Masterclass ervaring? Lees het in zijn uitgebreide review!

Mijn ervaringen met de SMMB Masterclass

De advertenties waarin beloofd wordt dat je veel geld gaat verdienen binnen een korte periode, we hebben ze allemaal al wel eens een keer voorbij zien komen. Of alle veel te mooie succesverhalen waarin wordt beweert dat jij binnen no-time veel geld kunt gaan verdienen. Je vraagt je vast af of dit ook iets voor jou is en of jij hier geschikt voor bent. Want wie wilt er nou niet financiële vrijheid op een korte termijn? Om eerlijk te zijn snap ik je helemaal. Ik zat in dezelfde situatie voordat ik me had ingeschreven voor de SMMB Masterclass. Ik ga mijn persoonlijke ervaringen delen in deze review over de SMMB Masterclass en hopelijk kan ik je hiermee helpen om de juiste keuze te maken! Lees daarom vooral verder!

Wie is Boyd Hoek?

We willen natuurlijk weten wie de SMMB Masterclass gaat geven en waarom we hem zouden moeten vertrouwen zonder dat we alles blindelings aannemen dat alles klopt wat hij zegt. Boyd Hoek is degene die de SMMB Masterclass zal gaan geven aan je. Boyd Hoek startte met zijn Social Media Marketing Bureau toen hij nog op de middelbare school zat. Hij had toen net als vele nog niet veel geld tot zijn beschikking en wilde hier graag verandering in brengen. Hij merkte dat in Social Media geld te verdienen was en stopte met school om zijn bedrijf op te schalen. Hij deed dit en binnen 9 maanden maakte zijn business €10k+ winst per maand.

Boyd probeert nu andere mensen te helpen die in precies dezelfde situatie zitten als waarin hij één jaar geleden zat. Want als hij het kan, dan kan iedereen het. Zo heeft iedereen natuurlijk wel even hulp nodig. Normaal gesproken vraagt Boyd geld voor zijn cursussen (maar liefst €2000 tot €5000) maar vandaag geeft hij zijn exacte strategieën & methodes gratis weg. Om erachter te komen waarom hij dit doet, zul je de training moeten gaan volgen.Is de SMMB Masterclass dan echt zo makkelijk?

Om eerlijk toe te geven was ik dus ook heel erg sceptisch over de trainingen. Want als het zo makkelijk is waarom doet niet iedereen dit dan? Dat is ook iets wat ik mij begon af te vragen en waardoor ik begon te twijfelen aan de training. Wat voor mij het verschil maakte was dat de SMMB Masterclass (nu nog) kosteloos is. Hierdoor besloot ik mezelf maar in te schrijven, want wat heb ik verder te verliezen? En ik ben heel blij dat ik toen die keuze heb gemaakt.

Wat leer je in de SMMB Masterclass?

De SMMB Masterclass gaat over het starten van je eigen Social Media Marketing Bureau en op deze manier zelfstandig omzet gaan genereren. Dit is ook hoe Boyd is begonnen en waar hij je het meest bij kunt helpen. Je krijgt gedetailleerde inzichten in hoe deze marketingtechnieken inzet voor de beste resultaten. De SMMB Masterclass zal dieper ingaan op Facebook advertenties en hoe jij waarde kan bieden aan klanten. Want dat is het grootste punt waar veel ondernemers de mist in gaan. Zij denken alleen aan het genereren van omzet, maar niet aan het bieden van waarde aan hun klanten. Wanneer je geen waarde kan bieden aan klanten, zullen klanten niet bij jou komen bestellen en zul je geen omzet genereren. Hierover zal veel dieper worden ingegaan tijdens de SMMB Masterclass.

In de SMMB Masterclass zal Boyd gebruik maken van Facebook advertenties en hoe jij deze kunt maken voor een bedrijf. Het gaat er namelijk om dat jij simpele Facebook advertenties gaat maken voor bedrijven die hier zelf, of geen tijd voor hebben of geen kennis over hebben. Ze zullen dit dan laten uitbesteden voor een klein bedrag aan bedrijven die dit wel kunnen. Als jij ervoor weet te zorgen om met jouw Facebook advertenties voor een bedrijf klanten te werven zul je daardoor ook meer kunnen gaan verdienen. Zo winnen beide partijen door deze marketingtechniek. Wanneer een bedrijf bijvoorbeeld 10 duizend euro kan krijgen door de advertenties en jij 2 duizend euro verdien je beide aan dit model.

Geloof in de diensten die je verkoopt!

Je leert hoe je jezelf moet verkopen aan de bedrijven die deze Facebook advertenties nog niet inzetten, maar deze wel goed zouden kunnen gebruiken. Dit is namelijk ook niet geheel onbelangrijk. Ik vond dit zelf het lastigste voordat ik begon aan de SMMB Masterclass. Ik had namelijk zelf ook wel van dit soort ideeën, maar vond het heel lastig en spannend om de diensten die ik verkocht zou moeten verkopen aan deze bedrijven. Door de SMMB Masterclass gaat dit nu veel makkelijker en weet ik hoe ik hiermee aan de slag moet.

Maar hoe werkt Facebooks Ads?

Je ziet vast wel eens advertenties langskomen wanneer je scrollt door je Facebook tijdlijn. Deze Facebook advertenties zijn redelijk makkelijk te maken en hebben een groot bereik. Hier is alleen wat informatie voor nodig en ervaring. Dit is vaak wat grote bedrijven afschrikt en liever laat doen door een online marketing bureau. Wanneer jij de SMMB Masterclass gaat volgen leer je hoe jij de beste Facebook advertenties kunt maken binnen een korte tijd. Zodra je dit onder de knie hebt kun je aan de slag gaan met het verdienen van geld.

Opschalen

Wanneer je langzaam begint met omzet te krijgen zul je moeten opschalen om zo het maximale uit je bedrijf te halen. Dit is ook iets wat erg naar voren komt in de trainingen van Boyd. Je leert echt hoe je het maximale uit jezelf en je bedrijf kunt halen. Want waarom zou je iets gaan ondernemen als je er niet helemaal voor gaat? Als echte ondernemer, leert Boyd hoe je kansen kunt benutten die je zelf niet eens zag. Je leert opschalen door middel van speciale marketingtechnieken die hij je zal uitleggen in de SMMB Masterclass.

Ben ik de eerste?

Je vraagt jezelf misschien af waarom je dit zou doen en hoeveel succes andere al hebben gehad in de e-commerce branche. Om hier een goede indicatie voor te geven zijn er in 2018 5.500 jonge ondernemers geregistreerd bij de KvK en in 2020 is dit aantal al gestegen naar 13.000. Als het niet rendabel zou zijn, zouden deze mensen zich niet hebben ingeschreven en een eigen bedrijf zijn gestart. Een van de redenen van deze groei zijn de trainingen die worden aangeboden door bijvoorbeeld Boyd. Waarom zou jij niet de 13.001 zijn? Schrijf je nu in voor een gratis training voordat deze weer betaald worden.

Waar kan ik me inschrijven voor de SMMB Masterclass?

De SMMB Masterclass is te vinden op de website van Boyd Hoek. De website is simpel opgebouwd met een aantal studenten die bij Boyd een masterclass hebben genomen en nu zelf succes aan het boeken zijn. De website is verder simpel zodat je gemakkelijk kunt aanmelden zonder extra onzin. Dit is ook waar Boyd zijn trainingen voor staan. Gelijk straight to the point. Dus neem eens een kijkje op de website van Boyd en overweeg of je wilt gaan inschrijven voordat de plekken vol zijn. Je kunt je inschrijven via https://boyd-hoek.nl/gratis-masterclass37726828.

Waarom zou ik de SMMB Masterclass willen doen?

De reden waarom jij een SMMB Masterclass zou willen doen is omdat je geen zin meer hebt in een 9 tot 5 baantje later. Of je wilt wat meer geld bij verdienen, want het hoeft niet allemaal perse als vaste baan te zijn. Je wilt niet meer werken onder een baas en zelf bepalen hoe laat je begint en hoe laat je stopt. Je wilt financiële vrijheid verkrijgen op een manier die jou het leukste en interessantste lijkt. En nou kan ik niet garanderen dat je miljonair gaat worden met deze SMMB Masterclass, dit is ook niet wat Boyd adverteert, maar je zult er wel veel aan hebben als ondernemer ervaring. Je kan het altijd proberen aangezien het gratis is, blijkt het niet te zijn wat je had verwacht, kun je altijd stoppen.

Wat zijn de voordelen van de SMMB Masterclass?

De grote voordelen van de SMMB Masterclass is dat je wordt aangeleerd om te gaan ondernemen. Dat je durft stappen te ondernemen en voor jezelf gaat beginnen. Daarnaast krijg je heel veel gedetailleerde informatie over de Facebook ads en hoe je deze kunt verkopen aan bedrijven die deze nodig hebben. Boyd laat zien hoe hij het heeft aangepakt en laat je duidelijk met cijfers zien hoe jij het aan kunt pakken. Iedereen is anders en daarom kijkt hij ook per persoon hoe je het beste kunt beginnen met deze business. Daarnaast is het een kosteloze training waaraan je gewoon kunt deelnemen als je snel bent, want anders zul je wel moeten betalen. Omdat ik het even allemaal snel voor je overzichtelijk wil maken heb ik een lijst gemaakt met alle voordelen:

  • Het is een kosteloze training
  • Je wordt opgeleid tot jonge ondernemer
  • Kennis over Facebook Ads
  • Je kunt op elk moment stoppen
  • Persoonlijke trainingIs er ook iets negatiefs?

Ik heb veel nu gezegd over de voordelen van de SMMB Masterclass, maar zijn er dan ook nadelen? Jammer genoeg wel, deze zijn echter niet de grootste nadelen. Een van de nadelen zijn dan ook dat Boyd natuurlijk niet kan garanderen dat dit bij iedereen slaagt en je gelijk €10k+ per maand omzet gaat kunnen draaien. Het is namelijk niet een “Get Rich Quick” cursus. Nee, je moet er veel harde werk in stoppen om te kunnen laten slagen. Maar wanneer je het resultaat ziet, zal dit veel voldoening geven. Je zult misschien niet veel geld moeten investeren, maar wel veel tijd. Je moet hier daarom ook wel echt voor open staan. Merk je dat deze masterclass toch niet voor jou is? Dan is dit geen probleem en kan je op elk gewenste tijdstip stoppen.

Wat heb ik er van geleerd?

Ik werd zoals jij waarschijnlijk ook overspoelt met al deze advertenties over verschillende trainingen die worden gegeven. Degene die mij het meeste aansprak was de SMMB Masterclass, omdat ik hier veel toekomst in zag. Ik kwam veel reviews tegen over deze SMMB Masterclass en besloot om daarom mezelf toch eens aan te melden voor deze gratis training. Wat had ik eenmaal te verliezen? Ik moet eerlijk zeggen dat ik zeer positief verrast ben. Ik had namelijk niet echt verwacht dat ik een aantal maanden mijn eigen Social Media Marketing Bureau zou runnen en zelfstandig omzet zou genereren.

Het beheren van een eigen e-commerce business is iets wat mij goed is bevallen. In het begin was het veel hard werken en nog niet veel uitbetaald krijgen, maar dit is later allemaal geconverteerd in een goed draaiende Social Media Marketing Bureau. Mijn interesse lag altijd al bij Facebook marketing en ondernemen, dus had ik alleen maar iets nodig om mij te kunnen overtuigen om toch te gaan ondernemen. Het overtuigen is gekomen door Boyd zijn SMMB Masterclass.

Wat ben jij aan het einde van de cursus?

Het is allemaal leuk dat ik ga vertellen wat ik heb gehad aan de SMMB Masterclass, maar het is nog veel belangrijker wat jij gaat hebben aan de SMMB Masterclass en wat je allemaal kunt na de trainingen. Het eerste wat ik moet zeggen, en al eerder is gezegd, is dat je niet moet verwachten direct miljonair te worden na de cursus. Je gaat geholpen worden, maar ik kan je niet garanderen direct €10k+ per maand te gaan verdienen.

Om erachter te komen wat eerdere studenten van Boyd hebben verdiend aan zijn SMMB Masterclass zou je eens moeten kijken op zijn website en naar zijn videos. Hier laat hij namelijk talloze voorbeelden zien van mensen die hij heeft geholpen met het opstarten van een eigen e-commerce bedrijf. Wat je wel kunt zeggen na de cursus is dat jij meer ondernemers ervaring hebt opgedaan en veel kennis hebt over de Facebook Ads.

Conclusie

Vanaf het begin was ik zelf ook heel erg sceptisch over de SMMB Masterclass, maar na het volgen van de trainingen ben ik volledig van gedachten verandert. Zo kan ik het alleen maar aanraden dat jij ook gaat beginnen met de SMMB Masterclass, het is gratis dus waarom niet? Ik run nu zelf ook een Social Media Marketing Bureau en ben blij met de keuze die ik heb gemaakt. Het harde werken was het uiteindelijk helemaal waard.

Ben jij enthousiast geworden? Je kunt hier meer informatie vinden en natuurlijk ook jezelf inschrijven!

Populair bij SMMB Masterclass van Boyd Hoek

  • Reviews
Schrijf een review
0 Reviews
(Je email wordt niet op de website getoond)