AliExpress

AliExpress heeft letterlijk alles wat jij je kunt bedenken. Ze zijn niet voor niets de grootste webwinkel ter wereld. Bekijk hier alle AliExpress reviews!

AliExpress reviews

Iedereen wilt toch goedkoop en veilig kunnen shoppen? Lees daarom eerst even onze AliExpress recensies om er zeker van te zijn dat je gerust kunt winkelen!

Wat is AliExpress?

AliExpress is de grootste online winkel ter wereld. De chinese webwinkel heeft werkelijk alles waar je naar zoekt. Op AliExpress producten kopen zoals kleding, elektronica, sieraden, sportartikelen, cosmetica en nog véél meer. Voor iedere categorie heeft AliExpress miljoenen producten. Chinese fabrikanten verkopen hier hun producten direct aan jou, zodat jij rechtstreeks met weinig tussenschakels van de fabrikant je producten kunt kopen. AliExpress verzendt de producten vaak vanuit China naar de rest van de wereld. Je zou daarom denken dat de verzendkosten hoog zijn, echter valt dit reuze mee. Wanneer je kiest voor transport via scheepsvracht, dan hoef je vaak geen verzendkosten te betalen.

AliExpress ervaringen

Er zijn enorm veel online AliExpress reviews te vinden online. AliExpress heeft meer dan 120.000 recensies met een gemiddelde score van 4.0, op een schaal van 1 t/m 5. Een erg mooie score! We zien veel vaste klanten die regelmatig shoppen bij AliExpress. Deze klanten weten al wat ze kunnen verwachten, namelijk goedkope producten met af en toe een lange levertijd. Ook zien we bij veel AliExpress ervaringen dat de service ook prettig is. Wanneer de producten niet worden bezorgd of als het product stuk is gegaan, dan krijgen de klanten hun geld terug. Over het algemeen zijn de reviews AliExpress positief, maar er zitten ook een aantal negatieve reviews AliExpress tussen. We zien bij de negatieve reviews dat de klanten langer moeten wachten op hun pakketje dan was gepland.

AliExpress betrouwbaar

Dankzij de 120.000+ AliExpress reviews kunnen we zeggen dat AliExpress betrouwbaar is. AliExpress is niet voor niets de grootste online winkel ter wereld. Weliswaar zijn er een aantal negatieve AliExpress ervaringen, maar dit weegt niet op tegen de duizenden positieve ervaringen AliExpress. Al jouw producten kun je gerust shoppen bij AliExpress!

Wat is jouw Aliexpress ervaring? | Laat je Aliexpress review achter!

 • Bestellen:

  Kon jij gemakkelijk jouw order plaatsen of vond je het onduidelijk? We zien dat er een aantal consumenten problemen ervaren met de bestelfase van AliExpress. Ervaarde jij ook problemen tijdens jouw order? Laat het ons hieronder weten!

 • Levering:

  Kwam jouw pakketje veel later aan dan gepland of was het misschien beschadigd geraakt tijdens het verzenden? Je bent niet de enige. AliExpress heeft vaker logistieke probleempjes. Deel jouw AliExpress ervaringen hierover!

 • Service:

  Liep je ergens tegenaan tijdens het bestellen en vroeg je om hulp van een AliExpress medewerker? Dit gaat niet altijd even gemakkelijk bij de chinese webwinkel. Deel jouw AliExpress recensies hieronder!

 • Prijs:

  Over het algemeen zijn de consumenten erg tevreden over de prijzen van AliExpress, maar dit is natuurlijk niet altijd het geval. Laat ons weten hoe jij hierover denkt!

Populair bij AliExpress

 • Reviews
Bekijk alle reviews (5)
5 Reviews
Schrijf een review
 • Sandro Huuber

  had afgelopen maand een powerbank en oplader gehaald bij een verkoper. ze kwamen zojuist allebei op de post binnen. ze zien er goed uit zoals op de fotos. ik ben er blij mee

 • Charlotte Tang

  Bestel best vaak op ali en ik heb geen problemen gemerkt. Weliswaar is er een taalbarriere, maar vaak zul je niet met ze in contact komen. Zelf heb ik maar 1x contact met een verkoper opgezocht, want het product was kapot toen het aankwam. Ik kreeg relatief snel het product weer binnen. Ik moest alleen een fotootje maken en aangeven wat er stuk aan was.

 • Zheng

  Ik bestel al jaren op Aliexpress. Het valt me op dat de levertijden steeds sneller worden. Voorheen was het niet raar als ik 3 maanden moest wachten op een bestelling. Maar mijn laatste vier bestellingen kwamen allemaal binnen een maand al binnen.

 • Lisa

  Eerst was ik een beetje sceptisch over deze Chinese website, maar ik ben toch laatst overgegaan tot mijn eerste aankoop. Ik moet zeggen dat ik positief verrast ben. Ik had een aantal school spullen besteld en ze waren na twee weken al binnen. Ik ga zeker nog eens bestellen.

 • Jack H

  Ik ben er niet trots op, maar ik bestel bijna wekelijks op ali. Het is gewoon zo handig, ik kan er echt alles op kopen (en dat doe ik ook). Eerst kocht ik dezelfde spullen op bol.com, maar ik merkte dus dat ali een prima alternatief is voor een voordeligere prijs.

(Je email wordt niet op de website getoond)