Trading Navigator Methode van Harm van Wijk

Altijd al willen beginnen met beleggen, maar je weet niet hoe? In deze review vertel ik jou hoe Harm van Wijk jou hiermee kan helpen. Kom alles te weten over de Trading Navigator Methode en start vandaag nog met beleggen! Lees hier onze ervaring.

Review Trading Navigator Methode

In deze review ga ik jou graag meer vertellen over de Trading Navigator Methode van Harm van Wijk. Waarschijnlijk ben je bij mijn review terecht gekomen, omdat je interesse hebt in beleggen of juist graag meer te weten wilt komen over de training van Harm. Ik ga jou alles vertellen over wat je moet weten en wat mijn ervaringen zijn met de Trading Navigator Methode.

Wie is Harm van Wijk?

Allereerst wil ik graag meer  vertellen over Harm van Wijk. Harm is de eigenaar van beleggen.com, hij wordt ook wel hoofdbeleggingsexpert genoemd. In de afgelopen 32 jaar heeft Harm particulieren geholpen met beleggen in aandelen. Harm is eigenlijk best wel bekend, ondanks dat je hem misschien niet kent. Zo is hij bij meerdere radiostations geweest zoals: NPO radio 1, NPO radio 2, BNR nieuwsradio, Eenvandaag en nog meer! Ook heeft hij zijn eigen boek geschreven ‘In 10 stappen succesvol beleggen’. Verder is hij adviseur geweest bij verschillende grote partijen als SNS Bank, Binck, ING, ABN Amro Turbo’s en anderen. Harm heeft hierdoor veel mensen gehad die naar hem toestapten voor advies over beleggen en hierdoor heeft hij besloten om mensen zijn hulp te bieden via de training en zijn cursus.

Wat is de Trading Navigator Methode?

De Trading Navigator Methode is een cursus samengesteld door Harm zelf. Hij neemt je mee in de wereld van beleggen en legt jou uit hoe je succesvol kunt beleggen. De cursus bevat lesmateriaal, begeleiding, toegang tot software en verschillende bonussen.

Hoe ziet deze Trading Navigator Methode cursus er precies uit?

De cursus duurt zes weken en is opgedeelde in twee delen. Zo zal je in het eerste deel van de training uitleg ontvangen over aandelen en in het tweede deel kom je alles te weten over opties. Om een duidelijk beeld te geven van wat je precies zult leren heb ik het even voor je op een rijtje gezet:

Je ontvangt dus een complete training die jou alles verteld wat je moet weten over de wereld van beleggen in aandelen en opties.

Verder krijg je toegang tot de Trading Navigator software die jou helpt met het maken van de keuze welke aandelen of opties je moet kopen of juist verkopen. De software zal jou enorm helpen en zorgt ervoor dat je inzicht krijgt in jouw risico’s. Natuurlijk zijn er altijd risico’s met beleggen, maar de software kan jou helpen dit te beperken.

Heb je vragen of loop je ergens tegenaan? Geen probleem! Je krijgt ook toegang tot de Trading Navigator community waar ruim 10.000 cursisten en ervaren beleggers op actief zijn. Zo is er altijd iemand die jou kan helpen met het beantwoorden van een vraag en je goed advies geeft.Wat zijn de bonussen die je ontvangt bij de aanschaf van de cursus?

Nu wil je natuurlijk ook graag weten welke bonussen je dan krijgt bij deze cursus. Je ontvangt 3 e-books met waardevolle informatie over beleggen. E-book 1: Geld verdienen met opties, is een aanvulling van de Trading Navigator Methode cursus en zal jou nog meer vertellen over hoe je succesvol kunt worden met het beleggen in opties. E-book 2: Geld verdienen met aandelen is de tweede aanvulling op de Trading Navigator Methode cursus. Het derde e-book dat je ontvangt: Speeders, sprinters en turbo’s. Zal jou helpen nog meer kennis te vergaren over andere onderwerpen dan aandelen en opties. Deze speeders, sprinters en turbo’s zijn namelijk hefboomproducten waarmee je van koersdaling of koersstijging kunt profiteren. Drie erg waardevolle e-books die jou kunnen helpen met beleggen!

Een volgende bonus die je ontvangt is €500,- MeXem transactietegoed. Dit is een handelsplatform waar je met een gratis rekening kunt handelen. Om te starten met beleggen heb je altijd een handelsplatform nodig, dus zo’n bedrag als transactetegoed is natuurlijk een fijn begin!

Ben je bekend met Telegram? Dit is een messenger service en Harm zal hierop twee jaren tips delen met het oog op aandelen. Dit zorgt ervoor dat je zelf minder tijd kwijt bent aan bijvoorbeeld onderzoek!

Ben ik eigenlijk wel geschikt voor deze cursus?

Je kunt niet lui achterover hangen en succesvol worden. Je moet dus voor jezelf een doel stellen en bereid zijn om actie te ondernemen. De cursus is voor beginnende beleggers, actieve beleggers en daytraders. Dus wil je gaan beleggen, maar heb je hier nog niet genoeg kennis over, geschikt! Ben je al aan het beleggen en wil je meer waar van je geld maken, geschikt! Wil jij van je huidige vermogen meer geld maken, dan ben je bij deze cursus aan het juiste adres.

Wat kost de Trading Navigator Methode?

Na dit allemaal gelezen te hebben ben je misschien wel geïnteresseerd geraakt. Maar dan is er natuurlijk nog de vraag, wat kost deze cursus mij? De cursus kost €997,-. Dit is een flink bedrag, maar je kunt het ook zien als een investering en ik ga je later uitleggen waarom. Er is trouwens ook nog een dingetje wat je vast heel interessant zult vinden, want wat als ik jou nu vertel dat je een flinke korting kunt krijgen. Je kunt je gratis inschrijven voor een training van Harm van Wijk, heb je dit gedaan en heb je de training gevolgd? Dan zal de aanschaf van de cursus voor jou €497,- kosten in plaats van €997,- zo bespaar je toch een aanzienlijk bedrag van €400,-!

Heb je de cursus gekocht, maar ben je toch niet tevreden? Maak je geen zorgen, je hebt 30 dagen bedenktijd, dus zie je toch liever van de cursus af dan kun je een mail sturen. Deze mail stuur je naar support@beleggen.com en binnen 24 uur ontvang je je geld terug op je rekening zonder enige gevolgen.Is de cursus betrouwbaar?

Allereerst zal ik een aantal punten over Harm op een rijtje zetten om je een verzekerd gevoel te geven, mocht je hier nog je twijfels bij hebben. Harm beschikt over 32 jaren ervaring op het gebied van beleggen, hij heeft al ruim 13.000 beleggers geholpen en heeft meer dan 2.300 expert blogs geschreven over beleggen. Naast deze feiten heeft Harm ook een eigen trackrecord, ik zal deze overzichtelijk maken voor jou.

  • Sinds 1994 waarschuwt hij mensen voor problemen en crisissen
  • In 2006 is hij uitgeroepen tot beste adviserende instelling volgens IEX Guruwatch
  • In 2012 heeft hij veel geld omgezet met shorts
  • In 2017 heeft hij Wolters Kluwer gekocht en deze positie bijna verdubbeld
  • In 2019 heeft hij met het beleggen in opties 107% verdient
  • Hij beschikt over een openstaande winst van 118% in Turbo’s
  • Hij heeft recent in Canopy Growth Corp. geïnvesteerd. Gekocht op 8,88 en verkocht met meer dan 500% winst
  • Hij verwacht een zware crisis in de komende jaren en legt jou uit hoe je jouw vermogen in veiligheid stelt

Dit zegt een hoop over Harm zelf. Zo zie je dat hij geen no-nonsense persoon is en daadwerkelijke resultaten heeft weten te behalen en ook focust op de toekomst.

Ook zijn er andere mensen de hun mening hebben gedeeld over de cursus van Harm. Zo zijn er in het zoeknetwerk meerdere positieve reviews te vinden over zijn cursus. Maar ook op zijn website staan reviews van tevreden kandidaten die hun mening hebben achtergelaten.

Zo zeggen mensen over de eendaagse training dat zij de manier van lesgeven van Harm als prettig ervaren en dat zij het verhaal ook als goed ervaren! Ook geven zij aan het nut van de Trading Navigator Methode in te zien en zijn geïnspireerd geraakt!

Iemand anders reageert erg positief op de Trading Navigator Methode. Hij geeft aan veel te weten te zijn gekomen op financieel gebied en een mooie strategie heeft weten neer te zetten om verlies recht te zetten en meer geld te verdienen. Hij raad de cursus aan, aan mensen die financiële onafhankelijkheid willen bereiken.

Nu wil ik dus ook terugkomen op het onderwerp dat je de aanschaf ook als investering kunt zien. Je ziet dat Harm een ervaren persoon is en écht verstand van zaken heeft. Ook zijn er een heleboel mensen die hij al geholpen heeft en die ook aantonen dat zij erg positief zijn over de eendaagse training en de Trading Navigator Methode. Volg jij eerst de eendaagse training dan betaal je aanzienlijk minder. Met alle opgedane kennis via de training en de bonusmaterialen kun jij jouw investering terugverdienen in de toekomst!

Zijn er ook nog voor- en nadelen aan de cursus verbonden?

Ik zal eerst met de nadelen beginnen. Er zijn twee nadelen die de cursus met zich meebrengt. Je moet er niet vanuit gaan dat je per direct gigantische bedragen zult gaan verdienen met beleggen. Het is dus een lange termijn investering en je zult vaak kleine winsten behalen. Pas na verloop van tijd kun je ervoor zorgen om dusdanig goed te investeren dat je flinke bedragen realiseert. Dit vergt een hoop met tijd, kennis en ervaring. Het andere nadeel is dat beleggen risico’s met zich meebrengt en deze kan Harm helaas niet voor jou wegnemen. Natuurlijk heeft hij hier rekening mee gehouden, maar hij kan er niet voor zorgen dat jij altijd winst draait.

Ok, nu de voordelen! Het eerste en belangrijkste voordeel is dat je leert van Harm, een ontzettend ervaren persoon met een goede achtergrond. De Trading Navigator Software helpt jou met de keuze maken om op tijd te kopen en verkopen. Heb je vragen of kom je ergens niet uit, je hebt altijd toegang tot de community waar ruim 10.000 anderen jou kunnen helpen. Tot slot heb je altijd nog de mogelijkheid om de cursus te annuleren en je geld terug te ontvangen.

Wat is mijn ervaring met de training en de Trading Navigator Methode?

Ik was altijd al bezig met mijzelf verdiepen in de wereld van beleggen. Ik werd het beu dat mijn spaargeld niet meer waard werd door de lage rentes van tegenwoordig en dat ik zelfs geld moest betalen om te storten. Toen kwam ik terecht op de website van Harm en heb ik mezelf ingeschreven  voor de eendaagse training, die gratis was! Deze training vond ik erg interessant en Harm vertelde alles met passie en gaf mij het gevoel dat ik moest gaan starten met beleggen. Ook had hij natuurlijk verteld over zijn cursus, de Trading Navigator Methode. Het zette mij zeker aan het denken en na het zien van de aanbieding en het lezen van andere reviews had ik mijn keuze gemaakt.
De Trading Navigator Methode heeft mij echt ontzettend geholpen. De software hielp mij met het beperken van risico’s en de bonussen zijn een geweldige toevoeging voor een beginner zoals ik. Ook de lessen zijn erg interessant en super leerzaam. Toen ik begon met beleggen bij MeXum met het bonusgeld van €500,- heeft de community mij ook ontzettend geholpen door het beantwoorden van mijn vragen. Ik ben nu zo’n 5 maanden bezig met beleggen en ik heb al een paar successen weten te behalen! We praten dan niet over flinke bedragen, maar je kunt wel gauw denken aan een €200,- binnen een week, wat toch mooi meegenomen is.

Ik zal dus persoonlijk eerste de eendaagse training aanraden. Het is gratis en vrijblijvend en het helpt jou met het maken van je keuze, ook ontvang je daardoor een flinke korting op de Trading Navigator Methode mocht je die daarna willen aanschaffen! Triggered de training jou? Twijfel niet, just do it! Overweeg daarna de Trading Navigator Methode! Voel je je er toch niet goed bij, dan kun je altijd nog je geld terugvragen.

Populair bij Trading Navigator Methode van Harm van Wijk

  • Reviews
Schrijf een review
0 Reviews
(Je email wordt niet op de website getoond)