Hema

Een van de meest bekendste warenhuisketens van Nederland is misschien wel Hema. In 2015 was er zelfs nog een omzet van 1,1 miljard euro van Hema. Lees hier de verschillende Hema reviews.

Hema reviews | Ervaringen over Nederlands warenhuis
Hema is misschien wel de bekendste warenhuisketen van Nederland. Vooral in Nederland, maar ook in omringende landen werd er in 2015 nog voor ongeveer 1,1 miljard euro aan artikelen gekocht bij de Hema. Ook online timmert het warenhuis aan de weg. Vorig jaar werden er voor 28 procent meer artikelen verkocht. In totaal was dat ongeveer 51 miljoen euro. Maar kan je bij Hema betrouwbaar shoppen online? De website is net vernieuwd dus een mooi moment voor Hema reviews. Deze Hema reviews lees en deel je bij Review Betrouwbaar.

Hema betrouwbaar, ook online?
Als warenhuisketen is het beeld van Hema betrouwbaar bij zo’n beetje de meeste Nederlanders: Hema heeft gewoon een goed imago. Maar geldt dat ook voor de online diensten van Hema? In ieder geval zegt de Thuiswinkelorganisatie dat Hema betrouwbaar is met hun webwinkel; Hema draagt als sinds 2010 de Thuiswinkel Waarborg. Daarnaast mag je van Hema, dat bekend is door heel Nederland en regelmatig media-aandacht krijgt, verwachten dat het ook online betrouwbaar goede diensten geeft. Maar is dat ook zo? Deel je Hema reviews online.

Hema reviews | Waarop beoordeel ik?

 • Bestellen:

  bij het puntje ‘Bestellen’ in de reviews, bedoelen we alles wat met het bestelproces te maken heeft. Van bestelgemak tot (veilige) betaalmogelijkheden.

 • Levering:

  of Hema betrouwbaar levert, hangt samen met aspecten als: op tijd leveren, zorgen dat de producten in orde zijn en dat je bestelling compleet word bezorgd. Deel je ervaringen in je Hema reviews.

 • Service:

  bij de service draait eigenlijk alles om datgene waar wat extra hulp bij nodig is. Zoals hulp bij vragen, ruilen, retour sturen, enzovoort. Beoordeel de service in de Hema reviews.

 • Prijs:

  Hema ervaringen leren iedereen dat je hier voordelig kan winkelen. Maar kan je naar jouw Hema ervaringen ook voordelig online shoppen? En hoe zit het met de kwaliteit? Informeer je medeshoppers in je Hema reviews.

Populair bij Hema

 • Reviews
Bekijk alle reviews (6)
6 Reviews
Schrijf een review
 • Anoniem

  Bestelling niet geleverd en klantenservice reageert laat of helemaal niet.

 • Sabine

  Dat winkelen op afspraak is super fijn! Ze hebben alles goed op orde waardoor je soms zelfs iets langer in de winkel mag blijven omdat ze weten dat de volgende klant pas wat later komt. Personeel ook super vriendelijk en volgens mij erg blij om weer klanten te mogen ontvangen

 • Petra

  Heel erg tevreden over HEMA, altijd al geweest. Bestelling keurig afgeleverd op ons adres en op de afgesproken tijd en niks beschadigd of kapot. Super!!

 • Lotte

  Bestelling wordt niet geleverd. Dit ligt meer aan DHL dan HEMA maar HEMA neemt geen verantwoordelijkheid en biedt geen oplossing als het pakket niet geleverd is. Je krijgt je geld niet terug en er wordt geen nieuw product opgestuurd.

 • Henri

  Over de winkels altijd zeer tevreden maar de website is dramatisch. Bestellen en betalen is geen probleem maar de levering is bagger. Veel te laat en klantenservice kan er niks aan doen. Soms geven ze een cadeaubonnetje van een paar euro maar dat maakt het in mijn ogen niet goed. Erg jammer, niet meer online voor mij bij de hema

 • Ans

  Personeel in de winkels is altijd erg aardig en behulpzaam. Leuke prijzen en daarvoor een goede kwaliteit terug. Wij komen graag bij de HEMA

(Je email wordt niet op de website getoond)