Best Direct

Best Direct biedt producten aan die het dagelijks leven gemakkelijker maken. Lees hier alle Best Direct reviews!

Best Direct reviews

Wil jij producten bestellen bij Best Direct? Neem dan eerst een kijkje naar onze Best Direct reviews! Bekijk het hier.

Best Direct betrouwbaar om jouw producten te bestellen?

Best Direct heeft een ruim assortiment aan innovatieve en praktische producten die je zouden moeten helpen om tijd en moeite te besparen. Ze bieden merken aan zoals; Starlyf, Velform, Gymform en Comfortissen in de categorieën Fitness, Mooi & Gezond, Huishoud & Keuken, Wonen & Slapen, Speelgoed & nog veel meer. Best Direct wilt je helpen om je leven iets gemakkelijker te maken en je van de juiste hulpmiddelen voorzien voor een bewustere en gezondere leefstijl. Best Direct verzendt de producten al binnen 24 uur, ook bieden ze gratis verzending aan.

Best Direct ervaringen

Best Direct is een ISL gecertificeerde As Seen on TV distributeur. Via de webshop bieden ze hun producten, die bekend zijn van Teleshopping en Homeshopping kanalen, aan tegen scherpe prijzen.

Op het internet zijn er een hoop Best Direct reviews te vinden. Best Direct scoort een 3,0, op een schaal van 1 t/m 5 met meer dan 250 reviews. Een prima score. Volgens vele Best Direct reviews houdt het bedrijf zich niet altijd aan de beloofde verzendtijd. Er moet vaak langer gewacht worden dan voorheen werd verteld. In andere reviews lezen we dat de klanten erg tevreden zijn over de producten van Best Direct en dat de bestelling gewoon op tijd bij de voordeur is verschenen.

Best Direct betrouwbaar

Ondanks een aantal negatieve Best Direct ervaringen kunnen wij je gerust vertellen dat Best Direct betrouwbaar is. Weliswaar zal je misschien langer moeten wachten op je bestelling, maar de bestelling zal verschijnen bij jouw voordeur. Best Direct is een gecertificeerde webshop, ook is Best Direct onder andere bekend van : RTL, Makro, SBS6, Blokker, Dirk, Big Bazar en Kruidvat.

Is Best Direct betrouwbaar? | Laat jou eigen Best Direct ervaring achter!

 • Bestellen:

  Wat vind jij van de shopervaring bij Best Direct? Kon jij gemakkelijk navigeren op de webshop van Best Direct? Wij horen graag wat jij vindt van de bestelfase van het bedrijf. Laat het ons weten door Best Direct recensies te schrijven.

 • Levering:

  Best Direct zegt gratis verzending en levering binnen een dag te kunnen beloven. Echter lezen we in een aantal reviews Best Direct dat hier niet veel van waar is. Hoe ervaarde jij de verzendservice van Best Direct? Waren ze op tijd of moest jij ook langer wachten? Deel je ervaring Best Direct met ons!

 • Service:

  Had je een probleem tijdens het bestellen of wilde je iets retourneren? Hoe behandelde Best Direct jouw vraag of klacht? Reageerden ze snel en waren ze klantvriendelijk? Schrijf jouw recensies Best Direct en help je medeshoppers.

 • Prijs:

  Vond jij de producten van Best Direct het waard voor de prijs die ze hanteren? Zal jij de volgende keer weer bij Best Direct bestellen of kies je toch voor een ander bedrijf? Deel jouw Best Direct recensies met Reviewbetrouwbaar!

Populair bij Best Direct

 • Reviews
Schrijf een review
0 Reviews
(Je email wordt niet op de website getoond)