T Mobile

Al 5 jaar op rij het best geteste mobiele netwerk! Bestel je telefoon en abonnement gemakkelijk online of kies een van de Sim Only deals. Bekijk hier alle T-mobile ervaringen.

Ervaringen T-Mobile

Op Review Betrouwbaar willen we weten wat jouw T-Mobile Ervaring is. Zo shoppen we samen slimmer online. Van een telecommunicatieaanbieder van deze omvang mag je kwalitatieve en betrouwbare diensten verwachten. T-Mobile hecht veel waarde aan haar online klantenservice, scoort een ruime voldoende volgens de Consumentenbond en verstrekt veel informatie omtrent veilig telefoongebruik. Wat zijn jouw T-mobile ervaringen? Wij van Review Betrouwbaar willen graag weten of ook uw T-Mobile recensies positief zijn.

Wie is T-Mobile?

Met 6,7 miljoen afnemers is T-Mobile één van de grootste aanbieders van mobiele telecommunicatie voor zowel particuliere als zakelijke klanten. T-Mobile, opgericht in 1999, is onderdeel van het toonaangevende Duitse Deutsche Telekom-concern. Doordat de Duitse telecommunicatieaanbieder al ruim 22 jaar actief is, is er een ruim aanbod aan T-Mobile recensies te vinden op het internet. De meest recente T-Mobile ervaringen worden in deze T-Mobile review samengevat.T-mobile Thuis

Bij t-mobile ben je tegenwoordig niet meer alleen aan het juiste adres voor een nieuwe telefoon met eventueel een abonnement, maar ook voor internet en tv kun je er terecht.
Als je bij t-mobile al een telefoon abonnement hebt en je wilt ook je internet daar afsluiten krijg je diverse voordelen. Hoe meer je combineert hoe sneller internet je krijgt, maar ook een Unlimited abonnement voor je telefoon kan zo goedkoper worden. T-mobile zegt de gehele overstap voor jou te regelen, ideaal dus!

T-mobile beoordeling | Toelichting op de punten

 • Bestellen:

  Bestellen bij T-mobile gaat erg gemakkelijk. In een aantal stappel heb je zo je mobiele abonnement geregeld. Of je nou kiest voor een telefoon met abonnement of sim-only. Je selecteert gemakkelijk de duur van je abonnement en de gewenste belminuten, internetbundel. Daarnaast heb je bij T-mobile ook de keuze voor 5G!

 • Levering:

  T-mobile levert snel. Als je vandaag bestelt voor 22:00 is heb je je nieuwe telefoon morgen al in huis. Je kunt zelf je bestelling in de gaten houden zodat je zeker weet dat je thuis kunt zijn om hem in ontvangst te nemen. Sluit je een abonnement af? Dan hangt het van meerdere factoren af. Heb je bijvoorbeeld nog een lopend abonnement, wat is je opzegtijd bij je huidige provider.

 • Service:

  De klantenservice is zo’n beetje overal bereikbaar en bijna altijd bereikbaar. Welke T Mobile ervaringen heb jij met de service?

 • Prijs:

  T-mobile ligt qua sim-only prijzen hoger dan verschillende concurrenten. Zo biedt een concurrent als Simpel soms voor de helft van het geld hetzelfde aan terwijl ze gebruik maken van hetzelfde mobiele netwerk!

Populair bij T Mobile

 • Reviews
 • Informatie
Bekijk alle reviews (6)
6 Reviews
Schrijf een review
 • Paultje

  Top service, altijd een goede prijs.

 • Lucas

  Ik had een tijdje een mobiele abbo bij t-mobile. Maar ik hoorde van een vriend dat ik veel te veel betaalde! Dus ik ben sinds kort overgestapt naar een andere provider

 • Jack de Hoog

  Ik ga vaak naar het buitenland en ik heb nooit problemen gehad met slecht internet of verbinding. Fijn internetten in Europa en zelfs buiten Europa. Een aanrader als je vaak naar het buitenland gaat!

 • Tim Polma

  Algemeen een goede ervaring met T-Mobile. Overal prima verbinding. Overgestapt want vorige abbo had ik geen goede verbinding

 • Karel

  De overgang duurde een week waardoor ik niet meer bereikbaar was. Dat is een tegenvaller. Wel bel ik goed te woord gestaan aan de telefoon als ik uiteindelijk iemand aan de lijn kreeg. Op de mail wordt langzaam gereageerd.

 • Meneer de Vries

  Ik zit al jaren bij T-mobile. Ik ben tevreden over de service en met name over het portaal waar facturen etc in te zien zijn. Dit werkt altijd. De prijzen zijn ook scherp.

(Je email wordt niet op de website getoond)

Extra informatie over T-mobile