KPN

KPN noemt zijn netwerk ook wel de digitale snelweg van Nederland. Je kunt er terecht voor mobiele abonnementen, maar ook internet & TV. Lees hier KPN reviews!

KPN Review | KPN Mobiel Abonnement

Een KPN Mobiel Abonnement of een KPN Mobiel Sim Only, vrijwel iedere Nederlander heeft er wel eens één in bezit gehad. Het Koninklijke telecommunicatiebedrijf voorziet zowel de particuliere consument als de zakelijke consument van mobiele en vaste telefonie, televisie en internet. Het is het oudste en grootste telecommunicatiebedrijf van Nederland. Je kan hier een KPN mobiel abonnement, KPN mobiel sim only en mobiele telefoons aanschaffen. Heb jij dergelijke KPN ervaring? Deel jouw mening in een KPN review en laat je mede-shoppers weten wat jouw KPN recensies zijn.

KPN Ervaring

Van een groot telecommunicatiebedrijf als KPN mag je kwalitatief uitstekende diensten verwachten. Door de omvang van de organisatie staan zij al veel onder de aandacht van media. Mede hierdoor is KPN een transparante organisatie en geeft het veel inzicht in haar gerealiseerde en begrote cijfers. Doorgaans zijn de KPN reviews positief gestemd, al geldt dit niet voor iedere KPN review. KPN richt zich namelijk op iedere laag van de bevolking. Dit is te zien aan het feit dat de consument er terecht kan voor toestellen in het hogere en in het lagere segment én het gegeven dat zowel KPN mobiel abonnement als KPN mobiel sim only worden aangeboden. Hierdoor kunnen de KPN recensies uiteenlopen, maar wij van ReviewBetrouwbaar.nl zijn er van overtuigd dat KPN één van de beste mobiele providers van Nederland is.KPN Mobiel Abonnement | KPN Hussel

KPN is één van de grote drie mobiele providers van Nederland. Sinds 2020 heeft KPN haar aanbod vernieuwd. KPN Hussel, vergelijkbaar met voormalig KPN Compleet, is een abonnement waarbij de klant voordelen kan genieten wanneer het gebruik maakt van zowel een KPN mobiel abonnement als van de vaste diensten als internet, televisie en vaste telefonie.

KPN Recensies

Over het algemeen zijn klanten van KPN mobiel abonnement tevreden over de diensten die zij afnemen. In de KPN review scoort het bedrijf een 9,0 op algemene tevredenheid onder haar klanten.

KPN review | Toelichting op de punten

 • Bestellen:

  Vanwege het grote aanbod van KPN kan je nog wel eens in keuzestress komen. Laat ons in een KPN review weten hoe het bestellen van producten telefonisch of op de KPN website je afging.

 • Levering:

  Hoe is jouw KPN ervaring met de levering van uw bestelling. Was de levering in orde? Was het bestelde product compleet, onbeschadigd en tijdig geleverd?

 • Service:

  Welke KPN ervaring heb je met de klantenservice van de grote telecomaanbieder.

 • Prijs:

  De prijzen lopen uiteen bij ieder KPN mobiel abonnement, maar komen in jouw KPN ervaringen de prijzen redelijk overeen met wat je verbruikt of aanschaft?

Populair bij KPN

 • Reviews
 • Informatie
Bekijk alle reviews (5)
5 Reviews
Schrijf een review
 • Andrea

  Inmiddels 3 maanden bij KPN. Ik heb KPN abonnement voor mijn mobiel en ik heb alleen maar goede dingen te zeggen. Overstappen naar KPN ging makkelijk en de instructies waren erg duidelijk.

 • nikolaas bert

  ik heb nooit problemen gehad met kpn. ik kan altijd goed doen wat ik wil

 • Liesje Irma

  Sinds kort overgestapt naar KPN, want bij mn vorige provider viel internet steeds uit. ik wacht inmiddels al 1,5 weken voor de kpn monteur om langs te komen, maar hij is er nog steeds niet... erg jammer dit.

 • de ridder

  Ik heb al jaren tv, internet en mobiele abonnement bij KPN. Af en toe hier en daar wat kleine problemen, maar deze werden af snel uit zichzelf opgelost.

 • Kevin Chang

  Moeilijk om contact te zoeken met kpn. Moest lang wachten maar het probleem is inmiddels opgelost... Service mag beter, maar alles werkt weer

(Je email wordt niet op de website getoond)