Bol Masterclass

Wil jij financiële vrijheid? Wil jij bepalen welke tijden je gaat werken? Niet meer vastzitten aan een contract en je baas? Bekijk dan eens snel de Bol Masterclass van Jia Ruan, waarin hij jou helpt je doelen te behalen! Lisanne (28) deelt in deze review haar Bol Masterclass ervaring!

Je hebt ze vast al wel eens langs zien komen, de reclames waarin je veel geld wordt beloofd binnen een korte periode. Of succesverhalen over hoe jij binnen no-time kan stoppen met je werk of school en veel geld kunt gaan verdienen. Je zult je dan ook afvragen of dit voor jou relevant is, want wie wilt nou niet op korte termijn financieel zelfstandig worden? Ik was hier in het begin ook heel erg sceptisch over. Ik ga je in deze review wat meer over de Bol masterclass vertellen en geef ik antwoord op je vraag of het echt werkt.

Wie is Jia Ruan?

Het is allereerst belangrijk om wat achtergrond te geven over de persoon die de Bol Masterclass gaat geven. Jia Ruan is een expert als het gaat om e-commerce. Hij heeft in minder dan 1 jaar tijd zijn eigen passie omgetoverd in een winstgevend bedrijf. Hij vond dat iedereen dat zou moeten kunnen en niet moest vastzitten aan een 9-5 leven. Daarom motiveert en leert hij nu ook anderen om dit ook te doen. Jia Ruan heeft een van de beste trackrecords in de industrie. Duizenden andere mensen zijn jou al voorgegaan met het volgen van zijn programma’s. Natuurlijk met groot succes.

Editor update Februari 2021: Inmiddels heeft Winston Zwemmer het stokje overgenomen van Jia Ruan. Daarom vertellen wie hieronder eerst via kort wie Winston Zwemmer nou precies is! Deze review is geschreven toen de masterclass werd gegeven door Jia Ruan. De inhoud is echter nog steeds hetzelfde!

Wie is Winston Zwemmer?

Na jarenlang succesvol de Bol Masterclass te hebben verzorgd, heeft Jia Ruan het stokje overgedragen aan Winston Zwemmer. Leuk weetje is dat Winston Zwemmer zelf ooit is begonnen door de Bol Masterclass van Jia Ruan aan de schaffen! Inmiddels heeft hij een erg succesvolle onderneming kunnen opbouwen. Hij is Business Coach en helpt dus ook enthousiaste jonge ondernemers nu met de Bol Masterclass.

Is de Bol Masterclass echt zo simpel?

Natuurlijk was ik, zoals eerder gezegd, heel erg sceptisch over de Bol Masterclass. Hoe kan het nou zo simpel zijn en waarom doet niet iedereen dit als het zo simpel is? Dat tweede is wat ik mezelf nog steeds afvraag na het nemen van de Bol Masterclass. Het ding met de Bol Masterclass is dat deze nu nog kosteloos is. Wat weer betekend dat er niks te riskeren is! Normaal gesproken vraagt Jia Ruan een prijs voor zijn cursussen, maar hij wilde graag iedereen laten zien hoe gemakkelijk het is om online geld te verdienen. Daarom heeft hij deze Bol Masterclass opgericht en voor iedereen beschikbaar gesteld.


Wat houdt de Bol Masterclass in?

De Bol Masterclass is een kosteloze training waarin Jia Ruan je de basis uit gaat leggen van e-commerce en de manieren waarop jij geld online kunt gaan verdienen. Je wilt namelijk financieel zelfstandig worden en geld online gaan verdienen zonder voor de cursus te moeten betalen. Jia Ruan gaat wanneer hij de basis heeft uitgelegd gelijk dieper in op de informatie die je moet weten wanneer je wilt gaan beginnen met je eigen online business.

Wat is e-commerce?

E-commerce is eigenlijk alles wat te maken heeft met het doen van transacties online. Ga je een bed bestellen? Wil je een hotelsuite in Amsterdam huren? Dan valt dit allemaal onder e-commerce. Het is daarom ook een vrij breed begrip. Er is wel veel te verdienen binnen de e-commerce. Iets wat zal worden besproken in de Bol Masterclass zal bijvoorbeeld dropshipping of affiliate marketing zijn. Deze begrippen zal ik even kort voor je toelichten zodat deze helemaal helder zijn.

Dropshipping

Dropshipping zul je vast wel eens eerder voorbij horen komen. Wanneer je als bedrijf een product wilt verkopen doe je dit door een product laag in te kopen en duurder te verkopen. Wat hier normaal gesproken bij komt kijken is een voorraad. Dit is ook gelijk een afschrik moment voor ondernemers die geen risico’s willen nemen met achterblijvende voorraad en risicovolle investeringen. Met dropshipping heb je geen last van voorraad. Je koopt namelijk je producten bij bijvoorbeeld een AliExpress en verzend gelijk vanuit AliExpress je producten naar de klant. Hierdoor zit jij niet met de risico’s zoals een voorraad en opslag.

Affiliate marketing

Affiliate marketing is een vorm van marketing waarbij adverteerders de content creators belonen wanneer zij iets verkopen. Denk hierbij ook bijvoorbeeld aan een influencer die een product verkoopt en een kortingscode geeft aan zijn of haar volgers. Wanneer die volgers de code invullen en een product kopen via de influencer link zal de influencer betaald krijgen. Affiliate marketing kan ook worden ingezet door blog schrijvers. Bij affiliate marketing verdienen beide partijen aan de samenwerking. De adverteerder zou namelijk de klant niet hebben als de content creator niet zou adverteren voor de adverteerder. Beide begrippen komen aan bod in de Bol Masterclass van Jia Ruan.

Wie zijn mij al voorgegaan?

Om even een kleine indicatie te geven van wie je al voor is gegaan en waarom ook jij dit kan doen. In 2018 waren er 5.500 jonge ondernemers ingeschreven met een e-commerce bedrijf. Nu, in 2020, zijn dat er maar liefst 13.000! Als het niet rendabel zou zijn, zouden er niet zoveel mensen starten met ondernemen. De grootste reden voor deze groei zijn ook de cursussen die Jia Ruan aanbiedt om zo jonge ondernemers aan te sporen om ook te gaan ondernemen en actie te ondernemen.

Waar kan ik de Bol Masterclass verkrijgen?

De Bol Masterclass is te vinden op de website die Jia Ruan heeft gemaakt voor je: https://www.bolmasterclass.nl/gratis. De website zelf is een simpele website, maar dit is ook waar Jia Ruan voor staat: No Nonsense. Geen extra onzin die niet relevant is, maar direct de informatie die je nodig hebt om aan de slag te gaan! Je kunt je gemakkelijk gratis inschrijven door op de knop te klikken en je gegevens in te vullen. Daarna zul je toegang krijgen tot de Bol Masterclass. Wacht daarom niet en neem gelijk een kijkje!


Waarom zou ik de Bol Masterclass willen doen?

Omdat je niet meer een 9 tot 5 wilt werken en financiele vrijheid wilt hebben met zo min mogelijk werk vanuit huis. Helemaal nu is het thuiswerken ideaal om uit te voeren. Het werk dat je zult verrichten in de e-commerce wereld kan vanaf overal in de wereld kunnen worden uitgevoerd. Hierdoor ben je ook niet afhankelijk van reistijden of een baas. Je bepaalt zelf hoelang je nog wilt doorwerken en of je een uurtje later begint. Niemand zal je dat kwalijk nemen behalve jezelf, wanneer je minder omzet draait. Je harde werk wordt meer beloond en zul je zien op je rekening.

Wat zijn de voordelen?

Een van de grootste voordelen is dat het gratis is. Het is een kosteloze training waarvoor jij je gewoon kunt opgeven! Je moet wel snel zijn want de plekken gaan snel weg. Je hebt dus in principe helemaal niks te verliezen naast de tijd die je erin moet stoppen. Maar dit zou geen probleem moeten zijn aangezien je al volop onderzoek aan het doen bent naar deze Bol Masterclass. Daarnaast word je opgeleid tot een echte online ondernemer met een eigen business. Hij zal je mentor zijn gedurende opleiding en helpen met alle problemen waartegen jij aanloopt.

Je leert tijdens de Bol Masterclass veel over de e-commerce branche. Daarom zal ik je even een korte opsomming geven wat alle voordelen zijn die de Bol Masterclass te bieden heeft.

Zijn er dan ook nadelen?

Het enigste nadeel, wat eerder ook al is gezegd, is de tijd die je in de Bol Masterclass moet stoppen. Maar dit zou verder geen probleem moeten zijn wanneer je er al voor open staat om mee te doen, zal de tijd die je erin moet stoppen ook geen probleem zijn. Je kunt er verder ook voor kiezen om te stoppen met de Bol Masterclass wanneer je het gevoel krijgt dat het toch niet iets waar jij naar op zoek bent. Een ander nadeel is dat ze je natuurlijk niet kunnen beloven dat je gemakkelijk en snel geld kunt verdienen. Je moet er hard voor werken en er vele uren in stoppen. Dit helemaal wanneer je net begint met het opstarten van je eigen e-commerce bedrijf.

Wat is mijn persoonlijke ervaring?

Ik werd zoals de rest ook overspoelt met alle reclames van de Bol Masterclass en besloot daarom om me toch maar eens te verdiepen in de Bol Masterclass. Ik kwam veel reviews tegen en werd zo toch overgehaald. Ik moet zeggen dat ik positief verrast ben. Ik had niet verwacht dat ik een aantal maanden later al bezig was met mijn eigen e-commerce bedrijf gefocust op dropshipping en affiliate marketing.

Het hebben van een eigen e-commerce bedrijf bevalt me zeer goed. Het is veel hard werken, maar het betaald zich allemaal af. Daarnaast lag mijn interesse altijd al in online marketing, maar durfde ik nooit echt actie te ondernemen. Nu run ik voor het affiliate marketing gedeelte een Instagram pagina waarop ik al een aantal leuke adverteerders heb ontvangen. Het is lastig om te groeien in de beginfase, maar na al het harde werk merk je toch dat je hard begint te groeien. Vanaf dat moment zullen ook de inkomsten heel erg groeien. Dus geef daarom niet te snel op, maar blijf vooral doorzetten!

Wat ben jij aan het einde van de cursus?

Aan het einde van de cursus kun jij ook aan de slag met je eigen e-commerce bedrijf. Je kunt eindelijk zelfstandig geld gaan verdienen. Geen last meer van een baas en vaste werktijden. Waarom naar je werk rijden als je ook thuis lekker kunt werken en direct je eigen resultaat kunt zien? Jia Ruan wilt ervoor zorgen dat je gelijk na de Bol Masterclass resultaat kunt zien.Je zult je natuurlijk nu ook af gaan vragen, hoeveel ga ik nu eigenlijk verdienen? Iedereen heeft de mooie succesverhalen van €15.000 per maand natuurlijk gehoord of dat het heel makkelijk en snel geld is. Dit is natuurlijk moeilijk te geloven en hier geef ik je ook groot gelijk in. Niet iedereen zal natuurlijk miljonair worden van deze Bol Masterclass. Het is lastig om in te schatten wat je uiteindelijk zult gaan verdienen door deze Bol Masterclass, maar je zult er niet financieel op achteruit gaan wanneer je hard werkt en de cursus blijft volgen. Je zou een kunnen kijken op de LinkedIn van Jia Ruan naar wat van zijn reviews.

Cursus iets voor jou?

Heb je na deze review het gevoel gekregen dat deze Bol Masterclass iets voor jou is? Goed, hou dit gevoel vast en meld je snel aan via https://www.bolmasterclass.nl/gratis voordat de plekken vol zijn. Zorg er eens voor dat je niet blijft twijfelen, maar er volle bak voor gaat! Je gaat deze cursus gewoon volgen en succesvol worden. Dat twijfelen helpt niet en dit heb ik zelf ook gemerkt. Het zien van de eerste bestellingen op je website, na al het harde werk, is het beste wat er is. Het gevoel krijgen dat jij dit ook kunt en je dromen kunt achtervolgen. Het grootste probleem zit in het afwachten van de juiste kans, maar die kans moet je zelf grijpen!

Je hebt je straks ingeschreven en gaat aan de slag met de Bol Masterclass. Ik wens je veel succes met het volgen van de Bol Masterclass. Je gaat het nodig hebben, want het begin gaat misschien zwaar zijn maar geef vooral niet op. Ik heb vertrouwen in dat het gaat lukken. Als het mij lukt, lukt het jou helemaal! Ik had hiervoor ook niet veel ervaring in affiliatie marketing en dropshipping, maar door de hulp van de Bol Masterclass weet ik veel van deze marketingtechnieken af.

Conclusie

Ik was heel erg sceptisch over de Bol Masterclass door de vele advertenties die ik zag en de mooie verhalen die ik voorbij zag komen. Toen ik mezelf had ingeschreven voelde ik mezelf nog niet echt een ondernemer. Nu, een aantal maanden later, voel ik mezelf een echte ondernemer met een eigen bedrijf die zelfstandig inkomsten genereert. Ik ben niet meer afhankelijk van een baas en bepaal mijn eigen werktijden. Ik raad het iedereen aan om zich aan te melden voor de Bol Masterclass. Het is een kosteloze training, dus wat heb je te verliezen? Neem snel een kijkje op de Bol Masterclass website en ga aan de slag!

Populair bij Bol Masterclass

  • Reviews
Schrijf een review
0 Reviews
(Je email wordt niet op de website getoond)