De Keto Revolutie van Mitchel van Duuren

Sanne (32) wilde graag wat buikvet kwijt. Ze koos de Keto Revolutie van Mitchel van Duuren te volgen. Lees hier in haar uitgebreid review hoe dit is bevallen!

Wil jij meer weten over de Keto revolutie?

Ik geef je graag meer informatie en deel mijn ervaring!

Al jaren had ik moeite om af te vallen en het gewenste lichaamsgewicht te krijgen. Daarbij merkte ik dat mijn energielevel steeds lager werd en ik was heel snel moe. Ook had ik een slechte huid en ik had geen idee dat ook een reden was van mijn levensstijl. Dat heerlijke bakje chips in de avond kon ik ook altijd moeilijk weerstaan, zelfs doordeweeks. Ik besloot dat het tijd was voor verandering. Ik zat niet lekker in mijn vel en niet alleen mijn energie daalde, maar ik werd ook gewoon chagrijnig. Een vriend wees mij toen op De Keto Revolutie. Ik was er sceptisch over in het begin. Maar nu, 30 dagen verder, heb ik het idee dat ik al een heel ander persoon ben geworden.

Wat is het ketodieet?

Het ketogeen dieet is een grote hype in Amerika de laatste tijd. Maar in Amerika laten de “experts” niet de donkere kanten van dit dieet zien. Maar om je kennis te laten maken met De Keto Revolutie, zal ik eerst de positieve kanten van het ketodieet met je delen. Om het in de moeilijke termen van de bedenker van De Keto Revolutie te vertellen: het is een dieet dat jouw spijsvertering herprogrammeert om jouw vetopslag te gebruiken als brandstof in plaats van de glycogeen die opgeslagen is in je spieren en lever. In mijn makkelijke woorden: je gaat jouw vetopslag sneller verbranden en het is dus minder snel opslaan in je spieren en lever. Het verhogen van ketonen in je lichaam, zorgt ervoor dat jouw lichaam elke dag steeds meer vet gaat gebruiken als brandstof. Het brengt dus hormonen in balans die zorgen voor vetverbranding. Daarbij gaat deze manier van gewicht verliezen bijna 2 keer zo lang mee. Daarbij onderdruk je honger op een natuurlijke manier en dus minder eet, omdat vetten beter vullen. Alleen als dit allemaal zo makkelijk is? Wat zijn dan de slechte kanten van het ketodieet?

De donkere kanten van het ketodieet

In de tijd waarin we nu leven, is het implementeren van het ketodieet in je levensstijl niet gemakkelijk. We hebben allemaal een druk leven met veel verplichtingen. Het ketodieet is ook een levensstijl en je moet je hier dus wel aan kunnen binden! Daarbij kan het volgen van het ketodieet de “keto griep” veroorzaken. Dit zorgt voor een sloom, vermoeid en energieloos lichaam. Daarbij kan dit juist ook zorgen voor trek in zoetigheid en dit wordt versterkt door vermoeide hersenen. Uiteindelijk zal dit ervoor zorgen dat je dus nog meer gaat eten dan je al deed + je gewicht en buikvet zullen weer hoger worden!

Er is dus een oplossing! De Keto Revolutie van Mitchel. Hij heeft een online videocursus gemaakt waarin hij heel het ketogeendieet met je doorloopt!De Keto Revolutie cursus

Er is een startersgids die je zou kunnen aanschaffen. Dit is een boek waarin je kan starten met het ketodieet. In het boek staat een duidelijk stappenplan vermeld, waardoor je meteen kan starten met het dieet. Maar ben jij liever iemand die video’s kijkt? Dan heeft Mitchel ook een online videocursus beschikbaar. Zelf heb ik de videocursus gevolgd, maar heb ik uiteindelijk ook het boek gekocht. Dan had ik het altijd makkelijk bij de hand! Je leert de volgende dingen bij de Keto Revolutie:

  • Snel vet verliezen
  • Een duidelijk stappenplan
  • Langetermijnresultaat

Heb je geen interesse om deze dingen te leren? Dan is deze cursus waarschijnlijk niets voor jou, maar dan was je deze review ook niet aan het lezen! Ik ben zelf enorm tevreden over deze cursus en heb nooit spijt gehad van mijn aankoop. In de online videocursus legt Mitchel duidelijk uit wat het ketodieet precies is en hoe je dit het beste kan aanpakken. Maar je leert natuurlijk ook hoe je kan gaan starten met dit specifieke dieet. Zelf heb ik nog geen problemen gehad met de donkere kanten van het ketodieet. Maar van andere medecursisten die wel de ketogriep hebben gehad, heb ik begrepen dat je dan goede begeleiding krijgt! Als je dus al jaren bezig bent met sporten en gezond eten, maar niets helpt? Dan kun je het altijd proberen!

De reden dat ik de Keto Revolutie heb aangeschaft

Ik ben al een tijdje ontevreden over mijn lichaam. Ik zit lekker in mijn vel en heb geen hekel aan mijn lichaam, maar dat onnodige vet mocht er van mij wel af! Daarbij ben ik een echte bourgondiër en geef ik niet graag lekker eten op, dus een goede combinatie zou fijn zijn. Toen heb ik op tv een keer iets gezien over de Keto Revolutie. Hierdoor ben ik online gaan zoeken naar ervaringen van mensen en informatie over dit dieet. Je komt dan al snel bij de Keto Revolutie uit. Ik probeerde al jaren op verschillende manieren gewicht te verliezen, maar telkens zag ik geen resultaat.

Het feit dat ik op tv dingen erover had gehoord en daarna in Google de Keto Revolutie overal naar boven kwam, heb ik besloten het aan te schaffen. De motivatievideo op de website heeft mij wel echt over de streep getrokken. In plaats van een gewone investering, begon ik het te zien als een investering in mijzelf. Dit had ik al lang niet gedaan en ik vond dat het wel eens mocht. Daarbij kun je de Keto Revolutie voor een leuke prijs aanschaffen en daarom vind het wel het proberen waard. Ik ben nu 30 dagen verder en heb er nog geen enkel keer spijt van gehad!

De prijs van de Keto Revolutie

Het ligt eraan wat je wilt aanschaffen en wat je wilt investeren. Zelf heb ik namelijk de online videolessen gekocht, maar ook het kookboek de startersgids. Ik zet daarom alles voor je op een rij, zodat je een duidelijk overzicht hebt:Wat krijg ik bij de aanschaf van het pakket?

Voor de actie van de €37,- krijg je nu ook het boek, het handboek en het kookboek! Je krijgt dus nu alles erbij geleverd. Voor €37,- heb jij dus het complete pakket en kun je meteen beginnen. Twijfel je toch nog steeds over de aanschaf van de Keto Revolutie? Je hebt recht op een 60 dagen niet-goed-geld-terug garantie. Dit houdt in dat je binnen 60 dagen nog kunt bedenken. Past het dieet dus echt niet bij jou? Dan krijg je binnen 60 dagen nog 100% van je geld terug! Wanneer je het programma aanschaft, heb je meteen toegang tot de video’s en de online leeromgeving. In deze omgeving zitten meerdere cursisten en zo kun je dus ook elkaar helpen! Vooral met diëten en sporten is invloed van buitenaf heel belangrijk. Je kunt resultaten delen en wordt gemotiveerd van positieve reacties.

De bedenker van de Keto Revolutie

Mitchel van Buuren is geen onbekende naam in de afslankwereld. Hij is namelijk de man die ook het Paleo-dieet heel groot heeft gemaakt in Nederland. Hij heeft belangrijke connecties in de voedingswereld en weet waar hij het over heeft. Hij zit nu al jaren in deze wereld en vind het heerlijk om andere mensen te kunnen helpen met een gezond lichaam. Hij heeft zelf vroeger ook last gehad van een moe en futloos lichaam. Hij heeft toen ook heel veel geïnvesteerd in diëten en sportscholen, maar niets hielp hem verder. Naast de Keto Revolutie is hij op dit moment ook bezig om wereldwijd een maaltijdplanning-applicatie op de markt te brengen.

Vroeger was Mitchel van Buuren altijd “het dikkertje van de klas”. Hierdoor is hij opgegroeid met weinig zelfvertrouwen. Daarom is hij na zijn studie begonnen met intensief sporten. Maar om dit te combineren met zijn relaties, werk, sociale leven, leek het voor hem alsof er geen einde aan kwam. Dit is voor veel mensen waarschijnlijk een herkenbaar punt, dat was het voor mij in ieder geval wel! Zijn visie is om mensen te helpen om volledig onafhankelijk te worden van voedsel, door een gemakkelijke methode.

Extra informatie over de Keto Revolutie

In dit dieet probeer je zoveel mogelijk koolhydraten te vermijden. Hierdoor is dit dieet dus helemaal glutenvrij. Dit was voor mij ook een reden dat ik overstag ben gegaan. Een glutenvrij dieet is namelijk nooit een slecht idee. Wanneer je zwanger bent of borstvoeding geeft, wordt het ketodieet afgeraden. Ook wanneer je diabetes type 1 of een nieraandoening hebt, raden ze af om dit dieet te volgen. Denk jij dat dit dieet toch helemaal bij jou past? Dan zou ik even contact opnemen met je dokter voordat je eraan begint. Die kan namelijk alles vertellen over het dieet en eventuele tips meegeven.

Zelf had ik ook nog vragen voordat ik aan het dieet begon. Mijn meeste vragen gingen over de inhoud van de online videocursus. Ik heb toen een mail gestuurd naar info@keto.nl en heb toen volgens mij binnen 3 dagen al reactie gekregen. Deze snelle service en uitgebreide website hebben voor mij de keuze heel makkelijk gemaakt. Zelf heb ik er ook nooit over gedacht om te stoppen met het dieet binnen 60 dagen. Het heeft mij na 30 dagen al zoveel gebracht dat dit nu gewoon onderdeel van mijn leven is geworden.

Mijn ervaring met De Keto Revolutie

Zoals je waarschijnlijk al hebt gemerkt, ben ik erg fan van deze cursus. Ondanks dat ik lekker in mijn vel zat en trots op mijn lichaam was, had ik de behoefte om wat overtollig vet te verliezen. Mijn lichaam was op het einde van de dag vaak heel erg uitgeput, terwijl ik er mentaal nog wel even tegenaan kon. Maar ook makkelijke dingen zoals hiken in Frankrijk wat ik elk jaar deed in de zomer werd elk jaar zwaarder. De Keto Revolutie heeft mij echt geholpen hierin. Ik ben pas 30 dagen bezig, maar mijn lichaam voelt al een stuk strakker. Daarbij is mijn oneffen huid ook zo goed als weg en heb ik een stralende huid nu. Het hiken in Frankrijk heb ik helaas nog niet kunnen testen, maar hier heb ik ook alle vertrouwen in. Het was eigenlijk een vrij makkelijke manier om gewicht te verliezen.Het is natuurlijk niet alleen maar positief. Vooral de eerste week vond ik het heel zwaar. Ik ben een echte chips liefhebber en moest hier echt vanaf blijven. Dit was mentaal echt heel erg zwaar. Maar wist je dat dit steeds makkelijk wordt? Nadat ik de eerste week geen chips heb aangeraakt, had ik hier de tweede week al een stuk minder moeite mee! Nu na 30 dagen heb ik niet eens meer trek in een bakje chips. Mijn onnodige honger begon echt te verdwijnen, dit voelde heel erg fijn.

Aan wie raad ik de Keto Revolutie aan?

Het is een flinke aanpassing in je leven. Dus je moet mentaal sterk genoeg zijn om de motivatie te hebben om door te zetten. Daarbij denk ik dat je voor de Keto Revolutie ook wel zelfdiscipline moet hebben, omdat je het helemaal zelfstandig moet doen. Er zal niemand bellen om te vragen wat je die dag hebt gegeten. Je moet er dus 100% zeker van zijn. Maar, ben jij toe aan een gezonder en fitter lichaam? Dan raad ik de Keto Revolutie zeker aan! Het is een levensstijl die op korte termijn al resultaat laat zien, maar ook op lange termijn blijvend zal zijn.

Ondanks dat Mitchel de basis van het ketodieet niet zelf heeft bedacht, heeft hij er een mooi product van kunnen maken. Ik sta nu sinds 30 dagen 100% achter de visie van Mitchel en kan niet wachten tot ik nog meer resultaat mag boeken met dit dieet! Ik gun dit ieder ander ook.

Ben jij ook enthousiast geworden? Begin vandaag nog! Uiteraard horen we graag van je hoe het jou is bevallen.

Populair bij De Keto Revolutie van Mitchel van Duuren

  • Reviews
Schrijf een review
0 Reviews
(Je email wordt niet op de website getoond)