Scapino

Scapino is een winkel op het gebied van schoenen, mode, sport- en vrijetijdsartikelen. Scapino biedt producten tegen hele scherpe prijzen aan, lees hier alle Scapino reviews!

Wie is Scapino?

Scapino is in 1974 opgericht en bestaat dus al meer dan 45 jaar. In de afgelopen 45 jaar is Scapino uitgegroeid tot een grote aanbieder van schoenen, mode, sport- en vrijetijdsartikelen. Men kan de winkels door heel Nederland vinden. Scapino gaat graag met de trends en ontwikkelingen mee, hier past Scapino dan ook hun assortiment op aan. Scapino levert zowel in Nederland als in België. Scapino heeft een grote outlet, waar jij als consument kunt profiteren van grote voordelen. Scapino levert snel hun producten.

Scapino-ervaringen

De Scapino-ervaringen zijn over het algemeen erg goed. De consumenten geven Scapino dan ook een 4,2 uit 5 sterren. Een score om als bedrijf trots op te zijn. Meer dan 5000 mensen hebben een review over de winkel geschreven. Bij Scapino kun je profiteren van hoge kortingen, ze hebben regelmatig producten in de outlet. Bovendien heb je bij Scapino 30 dagen bedenktermijn, zo kun je rustig nadenken of je jouw product in huis wilt houden. Vele consumenten zeggen dat Scapino een breed assortiment en een goede prijs-kwaliteitverhouding heeft. Een minpuntje dat vaker terug te lezen is, is dat Scapino vaak niet de goede maten van producten meer heeft. Wij zijn benieuwd naar jouw Scapino ervaringen, schrijf een review en laten weten wat jij van Scapino vindt!

Is Scapino betrouwbaar?

Een vraag die natuurlijk erg belangrijk is, is of Scapino betrouwbaar is? Wij van Reviewbetrouwbaar zeggen dat Scapino betrouwbaar is! Scapino bestaat al meer dan 45 jaar en heeft een snelle levering in België en Nederland. Bovendien heeft Scapino een ontzettend breed assortiment waardoor ze een grote groep consumenten naar zich toe trekken. Je winkelt gemakkelijk bij Scapino, wanneer het jou uitkomt. Consumenten geven ook vaak aan dat de outlet erg goed is bij Scapino. Wat vind jij van Scapino? Schrijf een Scapino review!

Scapino betrouwbaar? Beoordeel op de onderstaande punten

 • Bestellen:

  Zijn bij Scapino de betalingsmogelijkheden bekend? Kun je veilig betalen? Is het besteloverzicht duidelijk?

 • Levering:

  Levert Scapino volgens de afgesproken data? Of niet?

 • Service:

  Is de klantenservice bereikbaar? Denken ze graag met je mee? Of is de klantenservice niet bereikbaar?

 • Prijs:

  Zijn er goede prijzen?

Populair bij Scapino

 • Reviews
Bekijk alle reviews (4)
4 Reviews
Schrijf een review
 • Roos

  Helaas waren de schoenen uitverkocht in de winkel, maar door goede en snelle service van de medewerker konden ze makkelijk via de site besteld worden en werden ze een dag later al thuis bezorgd

 • Felix

  Hoewel bij de laatste bestelling vanuit de winkel de communicatie naar mij volledig stil viel, maar de levering toch perfect verliep, kan ik zeggen dat gezien de uitzonderlijke omstandigheden Scapino het uitstekend doet. Service goed tot uitstekend. Omruilen zonder problemen.

 • Hans

  Netjes verpakt, duidelijke rekening en lag op het afgesproken moment in de winkel klaar. De werkschoenen die ik had besteld liggen niet meer standaard in de winkel, dat vind ik jammer.

 • Loreta

  Scapino levert snel, de verzendkosten zijn laag. De foto's op de site zijn duidelijk, zodat het product wat ik ontvang voldoet aan mijn verwachtingen.

(Je email wordt niet op de website getoond)