Witjes Verzendhuis

Witjes verzendhuis is dé online dierenwinkel met meer dan +5000 verschillende dierenproducten. Je kunt er terecht voor al je huisdierproducten van honden tot cavia's. Bekijk hier de Witjes verzendhuis reviews.

Witjes Verzendhuis reviews en ervaringen

Beschrijf jouw ervaringen bij Review Betrouwbaar en informeer je huisdier liefhebber of Witjes Verzendhuis betrouwbaar is. Bij de online dierenwinkel kan je terecht voor meer dan 5000 artikelen voor onder meer honden, katten, vogels, knaagdieren en puppy’s. Zowel particulieren als bedrijven kunnen hier terecht voor dierenartikelen. Zo kan je als webshop of dierenwinkel ook bestellen via Petdiscount. Hoeveel er verkocht wordt en hoe dat loopt, is niet bekend van Witjes Verzendhuis. Goed idee dus om te checken of Witjes Verzendhuis betrouwbaar is.

Witjes Verzendhuis betrouwbaar?

De ondernemers achter Witjes Verzendhuis zijn al sinds 1987 bezig met dierenproducten. Eerst met dierenwinkels, later, eind jaren negentig, met Witjes Verzendhuis zodat je vanuit het magazijn kon bestellen. Achter Witjes Verzendhuis zit dus in ieder geval ervaring. Maakt dit Witjes Verzendhuis betrouwbaar als online dierenwinkel? Geef het aan in de Witjes Verzendhuis reviews.Witjes Verzendhuis reviews | Criteria voor de beoordeling

 • Bestellen:

  kan je bij Witjes Verzendhuis betrouwbaar bestellen? Hierbij draait het niet alleen om het kunnen vinden en eenvoudig betalen van producten, maar ook om zaken als veilig betalen en heldere voorwaarden.

 • Levering:

  voor jou als klant is de levering natuurlijk het belangrijkst. Levert Witjes Verzendhuis betrouwbaar als je kijkt naar aankomst, tijdstip van bezorging en kwaliteit van de artikelen?

 • Service:

  service is eigenlijk een ander woord voor dienstverlening. En dit is een best breed begrip. Het komt er in principe op neer of jij door de webshop van Witjes Verzendhuis betrouwbaar wordt bedient met het afnemen van producten.

 • Prijs:

  zijn de prijzen in verhouding tot de kwaliteit bij Witjes Verzendhuis betrouwbaar of valt hier nog eea op aan te merken in jouw beleving?

Populair bij Witjes Verzendhuis

 • Reviews
Bekijk alle reviews (3)
3 Reviews
Schrijf een review
 • Mario van Pelt

  Geen goede service gekregen vanuit de klantenservice. Product tijdens gebruik kapot gegaan. Vrij duur ding, dus gemaild. Kreeg maar geen reactie dus toen maar gebeld. Ze zeiden er meteen naar te gaan kijken, 3 dagen later pas de reactie ontvangen met de mededeling dat ze niks voor me konden betekenen omdat hij al te lang in gebruik was. Erg jammer, had het product een maand in gebruik...

 • Angela

  Bestelde product kapot gegaan tijdens de verzending. Klantenservice is erg vriendelijk en heeft goed geholpen. 2 dagen later een nieuwe binnen gekregen zonder extra kosten. Fijne website met leuke producten!

 • Klaas

  Hele fijne webshop. Bestelling plaatsen gaat gemakkelijk en wordt snel verzonden. Klantenservice goed bereikbaar en mooie prijzen.

(Je email wordt niet op de website getoond)