Rebuy

Verkoop of koop je tweedehands refurbished elektronica snel en gemakkelijk bij ReBuy en draag je steentje bij aan een duurzamere wereld! Lees hier alle ReBuy reviews.

Over ReBuy

ReBuy is een Europese marktleider op het gebied van tweedehands (refurbished) elektronica. Zij bieden hun klanten een snelle, veilige en makkelijke manier om gebruikte elektronica te kopen en verkopen! Geef je elektronica een tweede leven en draag je steentje bij aan een duurzame wereld met ReBuy!

Wat verkoopt ReBuy?

Bij ReBuy kan je niet alleen tweedehands elektronica kopen, je kan ook je eigen elektronica verkopen! ReBuy heeft al meer dan 10 jaar ervaring in de refurbishmarkt en heeft een groot scala aan producten, denk aan smartphones, tablets, consoles en camera’s. Wanneer jij tweedehands elektronica aan hen verkoopt, repareren en refurbishen zij de aangekochte producten, vervolgens herwaarderen ze deze en zetten ze deze online op hun website.

Waar staat ReBuy voor?

Gemak: Je hoeft geen foto’s of beschrijvingen te uploaden om je eigen producten te verkopen
Kosteloos: ReBuy brengt geen verkoopkosten of provisies voor je in rekening
Deskundigheid: Experts testen de apparaten uitvoerig en repareren ze indien dit nodig is
Gratis verzending: Het verzenden van apparatuur is gratis en verzekerd van én naar ReBuy
Snel antwoord: De klantenservice staat voor je klaar en beantwoord je vragen zo snel mogelijk
Betrouwbaar: Meer dan 5 miljoen klanten zijn tevreden over hun dienstverlening

ReBuy reviews

ReBuy is ontzettend betrouwbaar, bekijk bij reviewbetrouwbaar de ReBuy ervaringen, ReBuy recensies en ReBuy reviews. Ervaringen met ReBuy worden hier met je gedeeld, zodat jij mee kan werken aan een duurzame wereld en refurbished elektronica kan kopen en verkopen!

ReBuy wordt beloond met 4,3/5 sterren

ReBuy reviews, ReBuy ervaringen en ReBuy recensies komen uit op score een 4.3 van de 5 sterren. Dat is een ontzettend goede score! ReBuy krijgt de score: Uitstekend! en deze score is tot stand gekomen door minimaal 2.265 reviews op TrustPilot!

ReBuy betrouwbaar? Review Rebuy op de onderstaande punten

 • Bestellen:

  Bestelgemak staat voorop, maar ook de voorwaarden waaronder je bestelt moeten helder aangegeven zijn. Laat je ReBuy review achter bij ons.

 • Levering:

  Levert ReBuy inderdaad erg snel en is je bestelling compleet geleverd? Of ervaart u dit anders? Schrijf uw ReBuy recensie bij ons.

 • Service:

  Is de klantenservice makkelijk bereikbaar en denken ze graag met je mee? Laat het weten door ReBuy te reviewen op onze site.

 • Prijs:

  Gaan de producten lang mee en is de prijs-kwaliteit verhouding oké? Laat het ons weten door ReBuy te reviewen op onze site.

Populair bij Rebuy

 • Reviews
Bekijk alle reviews (4)
4 Reviews
Schrijf een review
 • Manouk

  had een smartphone gekocht, die bleek toch na 1 jaar niet goed meer te werken, maar dit is meteen opgelost doordat je het koopt met 3 jaar garantie. Goed geregeld!!

 • Julot

  Een refurbished laptop gekocht bij ReBuy en ben heel erg tevreden! Raad het aan iedereen aan.

 • Jos

  Heb mijn oude smartphone hier kunnen verkopen, kreeg er een prima bedrag voor terug en werkte gemakkelijk.

 • Floor

  Heb hier een smartphone gekocht tweedehands, hij doet het goed en was voor een enorm lage prijs. Erg blij mee!

(Je email wordt niet op de website getoond)