Lodger

Lodgers een winkel gespecialiseerd in innovatieve babyproducten. Bekijk hier alle Lodger reviews!

Lodger reviews

Wil jij babyspullen kopen? Bekijk dan eerst onze Lodger reviews. Veilig shoppen doe je samen met Review Betrouwbaar! Lees nu

Lodger betrouwbaar om jouw babyspullen te kopen?

Lodger ontwikkelt al sinds 2000 innovatieve en originele producten die het leven van baby’s en ouders gemakkelijker maken. Lodger biedt producten aan voor in het huis en voor onderweg met een oog voor comfort en veiligheid uiteraard.

Lodger stelt hoge eisen aan comfort, gebruiksgemak, kwaliteit & duurzaamheid. Lodger is een ambitieus baby merk dat innovatieve producten ontwikkelt voor binnen en buiten. Lodger blijft oplossingen zoeken om het leven van jonge ouders ‘’easygoing’’ te maken.

Lodger ervaringen

Ben je nog niet bekend bij Lodger? Dan zijn er een aantal punten waar je naar kunt kijken. De producten van Lodger worden op meerder plekken verkocht in Europa en ook in Amerika. Dit wilt zeggen dat de producten van Lodger wereldwijd erkend wordt. Hiernaast heeft Lodger 23.000+ volgers op Instagram, ook op Facebook heeft Lodger 24.000+ volgers. Op de social media kanalen zijn de volgers erg positief over de producten en services van Lodger. Op zowel Instagram en Facebook staan talloze positieve Lodger reviews.

Lodger betrouwbaar

Natuurlijk weet jij het beste of Lodger betrouwbaar is. Laat daarom jouw Lodger ervaringen hieronder weten! Vond je dat Lodger voldoet aan je verwachtingen? Waren de producten van goede kwaliteit? Laat het ons weten door een recensie Lodger te schrijven!

Hieronder lees je de Lodger ervaringen van klanten die al ervaring hebben met het bedrijf. Maak een verstandige keuze met behulp van de onderstaande Lodger reviews.

Is Lodger betrouwbaar? | Lees het over laat zelf je Lodger review achter!

 • Bestellen:

  Heb je al ervaring met de producten van Lodger? Wat vond het van het bestelproces? Verliep alles gemakkelijk of waren er punten onduidelijk? Deel jouw Lodger ervaringen hier!

 • Levering:

  Lodgers eerste bezorgmoment zal na 1 of 2 werkdagen na de verzending plaatsvinden. Kwam dit overeen met jouw bestelling of moest je langer wachten? Laat het allemaal hieronder weten in de reviews Lodger.

 • Service:

  Wat vond je van de service van Lodger? Was het gemakkelijk om contact op te zoeken? En hoe werd je vervolgens geholpen door de klantenservice? Op de social media kanalen zien we dat de klanten positief zijn over de service van Lodger. Kan jij je het hierin vinden? Schrijf jouw Lodger recensie.

 • Prijs:

  Vond jij dat de producten van Lodger het waard zijn voor de prijs? Zijn de producten van Lodger van betere kwaliteit dan andere babyproducten die je in huis hebt? Deel het met Reviewbetrouwbaar en je online shopgenoten!

Populair bij Lodger

 • Reviews
Bekijk alle reviews (5)
5 Reviews
Schrijf een review
 • slecht

  Ik bestelde een cadeautje voor een goede vriendin van me. Het cadeautje kwam te laat... Afschuwelijk, dit kan je niet maken. Ik ben oprecht erg teleurgesteld. Als excuus zeiden ze dat het kwam door corona, terwijl andere pakketjes naar mijn huis van andere winkels wel gewoon op tijd waren.

 • vdh

  ik had laatst een leuk kraamcadeau besteld voor mijn zoon. Erg schattige pakket met knuffel en pyjama. Het kwam gelukkig op tijd binnen, alles was perfect.

 • Teun en Winnie

  Mijn vrouw en ik hoorde van Lodger via een kennis van ons. We mochten wat babykleding lenen, want het paste haar kindje niet meer. En die spullen van Lodger beviel ons wel. Dus toen besloten we meer producten te bestellen van Lodger.

 • Lodger

  Ik heb het kamertje helemaal ingericht met de spullen van Lodger. Ik had alles in een keer besteld en ik heb er absoluut geen spijt van. Alles ziet er spik en span uit

 • Maria R

  Ik kocht laats een aantal onesies voor mijn dochter, want ze had laatst een kindje gekregen. ze kwamen keurig op tijd binnen en de bezorger was ook super vriendelijk

(Je email wordt niet op de website getoond)