Babykadowinkel.nl

Uniek baby cadeau geven? Dan bent je op het juiste adres bij Babykadowinkel met veel verschillende en unieke cadeaus. Lees hier de reviews!

Wie is Babykadowinkel?

De webshop Babykadowinkel.nl heeft een ruim assortiment van geboortekado’s variërend in prijs en grootte. Babykadowinkel heeft alleen een online shop en biedt goede services. De webshop heeft veel verschillende categorieën als cadeau, zwanger, jongen, meisje en merken. Binnen de categorieën vallen veel leuke cadeaus van knuffels, rompertjes tot boekjes. Ben je opzoek naar een cadeau? Dan ben je op het juiste adres bij Babykadowinkel.nl

Babykadowinkel scoort 5 van de 5 sterren op meer dan 500 recensies! De reviews zijn een en al lovend en schetsen een duidelijk beeld van de webwinkel. Zo geven mensen aan dat de werknemers ontzettend vriendelijk zijn, er een snelle levering is en dat de klantenservice uitstekend is. Daarnaast vindt men het een ruim assortiment met veel keuze en cadeaus voor een betaalbare prijs. Als laatste wordt de bestelling leuk ingepakt en zijn de artikelen allemaal volgens de reviews van hoge kwaliteit. Een minpunt is dat sommige leveringen toch langer duren dan worden beloofd, maar de bestellingen komen wel altijd binnen. Mocht de bestelling niet naar wens zijn neemt de klantenservice dit verder op zich om een passende oplossing te vinden.

Is Babykadowinkel betrouwbaar?

Naar onze mening en het lezen van veel variërende en verschillende reviews met ervaringen is Babykadowinkel betrouwbaar. De winkel scoort niet voor niets 5 van de 5 sterren en dit is omdat ze een compleet plaatje bieden met uitstekende service voor de klanten. De cadeaus kunnen worden gepersonaliseerd op de wensen van de klant en zo zijn er nog veel meer goede services zoals de verzending binnen 1 tot 3 werkdagen, mogelijkheid van sparen voor korting met het maken van een account en een herroepingstermijn van 14 dagen. Verder krijg je als klant ook je geld terug als je niet tevreden bent. We zijn benieuwd naar jouw mening over Babykadowinkel! Laat uw review achter op deze pagina.

Babykadowinkel.nl betrouwbaar? Review op de onderstaande punten!

 • Bestellen:

  Is het bestellen gemakkelijk? Krijg je een duidelijk orderoverzicht? Had je dingen waar je tegen aanliep bij het bestellen? Laat het ons weten in jouw babykadowinkel review!

 • Levering:

  Ben je op de hoogte gehouden over de levering van je bestelling? Werd de afspraak van levering binnen 1 à 3 dagen nagekomen? Was de bestelling goed verpakt door Babykadowinkel?

 • Service:

  Ben je tevreden met de klantenservice? Heeft de klantenservice je juist geholpen? Schrijf je review op onze pagina!

 • Prijs:

  Ben je tevreden met de prijs kwaliteit verhouding van Babykadowinkel?

Populair bij Babykadowinkel.nl

 • Reviews
Bekijk alle reviews (6)
6 Reviews
Schrijf een review
 • Helma

  Na een bestelling te hebben gedaan contact gehad via de mail. Snel antwoord, prima geleverd en mooi product, precies zoals staat omschreven.

 • Han

  Ik heb hier twee keer een bestelling geplaatst en dit is altijd helemaal goed gegaan. Het bestelproces verloopt makkelijk, de geleverde producten zijn zoals verwacht (inclusief personalisering, zoals naam op een product en tekst op wenskaart) en de levertijd is ook prima. Ik heb een van de twee keren ook nog contact gehad over het aanpassen van de tekst op een wenskaart en het afleveradres en ook dit is soepel en correct verlopen.

 • Elano

  Snelle afhandeling en mooi product. Fijn dat het goed is verlopen.

 • Anna

  Super mooie spullen en snelle verzending

 • Soraya

  Leuk assortiment hebben jullie, genoeg keuze voor een betaalbare prijs

 • Patty

  Hele goede hulp bij vragen vriendelijke mensen..een hele snel levering als het in voorraad is. Uitsekend bedrijf voor al je baby kadootjes..

(Je email wordt niet op de website getoond)