Aapie babyschoenen (baby-schoenen.nl)

Speciaal ontworpen en geproduceerde babyschoenen en slofjes die perfect aansluiten op de voeten van je kind!

Wie is Aapie babyschoenen

Aapie babyschoenen oftewel baby-schoenen.nl produceert en ontwerpt al sinds 2007 met passie leren babyslofjes. Inmiddels is er een ruime collectie ontstaan met een team van vier medewerkers die met liefde en passie alle bestellingen behandelen. De babyslofjes en babyschoenen zijn flexibel, zacht en hebben een elastische rand die ervoor zorgt dat ze goed blijven zitten aan de voet van het kind. Naast het materiaal hebben de slofjes en schoenen aan de onderkant ook nog eens antislip wat zorgt voor goede grip, ook bij de eerste sapjes. Er is een ruim assortiment aan babyslofjes, winterslofjes, babykleding en zwemspullen.

Aapie babyschoenen heeft geen reviews op de grote review sites maar heeft wel eigen reviews op haar website van klanten. Klanten beoordelen de webshop gemiddeld met een 5 van de 5 sterren en zijn ontzettend tevreden. De service wordt ervaren als ontzettend fijn, goede klantenservice en ontzettend goede kwaliteit van de schoenen en sloffen. Klanten benadrukken dat ze meermaals bij Aapie babyschoenen bestellen na de positieve ervaringen. Er vaak terugkomend argument over de klantenservice is de uitstekende hulp die wordt geboden bij het zoeken naar de juiste maat voor je kind. Sommige klanten geven wel aan dat de slofjes de eerste keer na binnenkomst niet helemaal aansluiten op de wensen omdat een van de slofjes net anders is gevormd. Echter pakt Aapie babyschoenen dit goed op een levert goede klantenservice waar de mogelijkheid wordt geboden om de babyslofjes te ruilen.

Is Aapie babyschoenen betrouwbaar?

Na het lezen van de verschillende recensies zijn wij van Review Betrouwbaar van mening dat Aapie babyschoenen absoluut betrouwbaar is. Ze leven uitstekende klantenservice en leveren de producten ook altijd aan haar klanten. De klant staat duidelijk centraal en wordt zo goed mogelijk geholpen. Er wordt gestreefd om de bestelling (mist op voorraad) te versturen binnen één à twee werkdagen na ontvangst van de betaling. Mocht dit niet lukken wordt hier duidelijk over gecommuniceerd naar de klant. De klant krijg gratis verzending boven de 50 euro en producten kunnen worden geretourneerd binnen 14 dagen na de besteldatum. We zijn benieuwd naar jouw ervaringen met Aapie babyschoenen! Vertel het ons via deze pagina en schrijf een review.

Aapie babyschoenen betrouwbaar? Review op de onderstaande punten!

 • Bestellen:

  Verliep het bestelproces gemakkelijk op baby-schoenen.nl? Was er duidelijke communicatie over de bestelling? Vertel het ons!

 • Levering:

  Werd het pakket op tijd geleverd? Was het pakket netjes verpakt?

 • Service:

  Ben je tevreden met de klantenservice van Aapie baby-schoenen.nl? Wat was je ervaring met de klantenservice? Schrijf een review!

 • Prijs:

  Ben je tevreden met de prijs kwaliteit verhouding?

Populair bij Aapie babyschoenen (baby-schoenen.nl)

 • Reviews
Bekijk alle reviews (4)
4 Reviews
Schrijf een review
 • Renate

  Leuke stoere slofjes! Goede service. Ik had de verkeerde maat besteld en er werd niet moeilijk gedaan en de juiste maat werd meteen opgestuurd.

 • Jessica

  Zeer tevreden, super kwaliteit, mooie prijs en service!!

 • Grietje

  Wat een prachtige slofjes. Goede kwaliteit!

 • Femke

  Wat een fijne service zeg! We hadden de schoentjes toch iets te klein gekocht, maar konden ze retour sturen en kregen dezelfde week ook al weer een maat groter thuis. De schoentjes lijken heerlijk te zitten en zijn super stoer en warm!

(Je email wordt niet op de website getoond)