De Roze Doos

De Roze Doos bied gratis geschenkdozen aan vol met waardevolle informatie, cadeautjes, persoonlijke aanbiedingen, stalen, kortingsbonnen van grote merken en nog veel meer! De geschenkdozen kan je ontvangen op meerdere momenten. Lees hier alle De Roze Doos reviews.

De Roze Doos is jouw partner vanaf het prille begin. Wij bieden gratis geschenkdozen aan vol met waardevolle informatie, cadeautjes, persoonlijke aanbiedingen en kortingsbonnen van grote bekende merken. De geschenkdozen zijn steeds op sleutelmomenten te ontvangen. Denk hierbij aan tijdens de zwangerschap, bij de geboorte, als je kindje circa 4 maanden oud is, als je kindje 1 jaar oud wordt en naar de eerste kleuterklas gaat.

Wat verkoopt De Roze Doos?

De Roze Doos verkoopt niks, de geschenkdozen zijn namelijk helemaal gratis! Je kan je namelijk aanmelden voor bepaalde geschenkdozen en deze hierna ontvangen. Sinds 1952 begeleidt De Roze Doos jonge ouders hen ook bij het maken van belangrijke keuzes op bijvoorbeeld het vlak van verzorging en hygiëne.

Geschenkdozen

De Roze Doos heeft verschillende keuzes uit geschenkdozen. De geschenkdozen staan hieronder kort voor je op een rijtje, zodat je goed kan zien waar je je keuze uit kan maken!

 • De Roze Doos mijn zwangerschap: In dit geschenkpakket vind je waardevolle informatie in verband met borstvoeding, zwangerschap, gezondheid,…maar ook leuke ideetjes om de komst van je kindje voor te bereiden, en daarbovenop interessante stalen en kortingsbons voor jou en je baby.
 • De Roze Doos mijn geboorte: Welkom baby ! Dit pakket is één van de eerste cadeautjes dat je krijgt bij de geboorte van jouw kleine kapoentje. Een handige doos vol verrassingen, interessante informatie, leuke staaltjes en super voordelige kortingsbonnen voor jou en je baby. Neem de tijd om alles rustig te ontdekken en terwijl met volle teugen van dat nieuwe leven naast je te genieten.
 • De Roze Doos mijn eerste maanden: Je baby is nu enkele maanden oud. Ben je op zoek naar informatie over de gezondheid, voeding en het welzijn van jouw baby en wil je graag nieuwe producten uitproberen? Wij helpen jou met De Roze Doos Mijn Eerste Maanden
 • De Roze Doos mijn eerste verjaardag: 1 jaar! Baby zal zijn eerste kaarsje uitblazen, de eerste verjaardag van je baby verdient een knalfeest! Daarom verwennen we graag baby en mama met dit geschenkpakket.
 • De Roze Doos eindelijk is het zover!: 3 jaar! Weer een grote mijlpaal in het leven van je kleuter. En ook op dit moment zijn wij aanwezig. In deze doos vind je nuttige informatie, staaltjes en kortingsbonnen voor jou en je kleuter.

De Roze Doos reviews

De Roze Doos wordt op Ervaringensite met een 8.6 beoordeeld door gebruikers! De reviewers zouden hier 100% weer ‘kopen’. Het is een echte aanrader dus, ze gaven het bestellen een 10, de service een 10, de prijs een 8 en de levering een 6!

De Roze Doos wordt sterk aangeraden aan ouders!

De blogsite Yes Baby heeft 6 mei 2021 een blog geschreven over De Roze Doos en hierin wordt De Roze Doos sterk aangeraden voor jonge ouders. Benieuwd wat ze in de blog schreef? Lees hem hier!

De Roze Doos betrouwbaar?

 • Bestellen:

  Bestelgemak staat voorop, maar ook de voorwaarden waaronder je besteld moeten helder aangegeven zijn. Laat je De Roze Doos review achter bij ons.

 • Levering:

  Levert De Roze Doos inderdaad erg snel en is je bestelling compleet geleverd? Of ervaart u dit anders? Schrijf uw De Roze Doos recensie bij ons.

 • Service:

  Is de klantenservice makkelijk bereikbaar en denken ze graag met je mee? Laat het weten door De Roze Doos te reviewen op onze site.

 • Prijs:

  Gaan de producten lang mee en is de prijs-kwaliteit verhouding oké? Laat het ons weten door De Roze Doos te reviewen op onze site.

Populair bij De Roze Doos

 • Reviews
Bekijk alle reviews (5)
5 Reviews
Schrijf een review
 • Eva

  langere levering, maar wel enorm veel leuke geschenkdozen, genoeg keus!

 • Thodi

  Top bedrijf met goed initiatief. Leuk dat ze ouders op weg willen helpen, nog niet eerder zoiets gratis gezien. Ga zo door De Roze Doos!

 • Hein

  Had me ingeschreven voor de doos tijdens de zwangerschap en heb deze cadeau gegeven aan mijn vrouw. Ze vond het top! Verder is de levering langer dan ik dacht.

 • Annet

  Hele leuke dozen met flinke kortingsbonnen, levering duurt wat langer, maar dat mag ook wel, het is toch gratis!

 • Aimee

  kan niet anders zeggen dan dat het een top bedrijf is! Gratis geschenkdozen met waardevolle informatie, ik vind het echt een aanrader en vertel het ook altijd aan ouders to be!

(Je email wordt niet op de website getoond)