Little Indians

Little Indians is een kledingwinkel gespecialiseerd in duurzame kinderkleding. Bekijk hier alle Little Indians reviews!

Little Indians reviews

Veilig jouw fairtrade kinderkleding aanschaffen? Shop zonder zorgen! Lees Little Indians reviews hier.

Little Indians betrouwbaar om te shoppen?

Little Indians is een kinderkleding winkel dat zich focust op duurzame kleding. Het doel van Little Indians is om de wereld een stukje mooier en duurzamer te maken. Hiernaast willen ze kleding ontwerpen dat tijdloos is en ook willen ze de laatste fashion trends volgen. Little Indians produceert hun kleding op een verantwoorde manier, ook zorgen ze ervoor dat hun kleding zo min mogelijk impact hebben op het milieu. Little Indians maakt gebruik van materialen van GOTS (Global Organic Textile Standard). GOTS ontwikkeld biokatoen en andere biologische geteelde vezels.

Little Indians betrouwbaar

Heb je nog niet geshopt bij Little Indians? Dan zijn er een aantal kenmerken waar je naar kunt kijken. Zo heeft Little Indians naast een webshop ook een fysieke winkel in de Westfield Mall in Leidschendam. Hiernaast heeft Little Indians ook een Facebook pagina met 35.000+ volgers en een Instagram pagina met 53.000+ volgers. Op deze social media kanalen zijn de volgers erg positief over de kleding en service van Little Indians. Er staan ook een aantal positieve Little Indians reviews op de social media kanalen.

Little Indians ervaringen

Heb jij wel eens gewinkeld bij Little Indians? Laat je Little Indians reviews hieronder achter en help je medeshopper. Uiteindelijk weet jij het beste of Little Indians betrouwbaar is. Hoe waren jouw Little Indians ervaringen? Werd je goed geholpen of zijn er nog steeds zaken onduidelijk? Laat je Little Indians recensies achter.

Lees hieronder de Little Indians reviews van klanten die al eens iets gekocht hebben. Kom erachter of jij hier veilig jouw kinderkleding kunt shoppen!

Wat is jouw Little Indians ervaring? | Laat je Little Indians review achter!

 • Bestellen:

  Heb jij al kleding besteld bij Little Indians? Hoe verliep het bestelproces? Beschrijf wat jou opviel tijdens het bestellen van de kinderkleding. Deel jouw reviews Little Indians hieronder.

 • Levering:

  Waren jouw kinderkleding op tijd binnen gekomen? En waren de producten nog in goede staat of was er iets beschadigd geraakt tijdens het bezorgen? Laat het allemaal hieronder weten in de Little Indians ervaringen.

 • Service:

  Was er iets onduidelijk tijdens het bestellen en had je contact opgenomen met Little Indians? Hoe reageerde ze hierop en hoe lang moest je wachten totdat je antwoord kreeg? Deel jouw Little Indians recensies met de medeshoppers!

 • Prijs:

  Kon jij het je vinden in de prijzen van Little Indians? Stond de prijs in verhouding met de kwaliteit? Geef het aan in de ervaringen Little Indians.

Populair bij Little Indians

 • Reviews
Bekijk alle reviews (4)
4 Reviews
Schrijf een review
 • Peter en Andrea

  Wij hadden laatst een paar spulletjes hier gekocht. Maar na een tijdje was onze bestelling nog steeds niet binnen. We hadden toen de klantenservice gecontacteerd. Er was blijkbaar iets mis gegaan in het proces. Maar uiteindelijk zijn de kledingstukken wel binnen. Gelukkig maar!

 • Marieke

  ik koop al een tijdje kleding hier voor mijn kinderen. en ik zag laatst dat ze een winkel hadden geopend in een winkelcentrum. Super leuk! Ik had zo net een afspraak gemaakt om hier te kunnen winkelen met mijn twee kids.

 • Ro

  Erg leuke kleding, maar wel prijzig hoor. Ik snap dat duurzaamheid belangrijk is, maar mijn kinderen groeien snel zeg! Ik vind het dood zonde om dure kleding te kopen waar ze dan al gauw te groot voor zijn. Gelukkig heb ik twee kinderen, dus dan kan ik het doorgeven aan m'n andere zoontje.

 • Lisanne

  Mijn dochter vindt de kleding van Little Indians helemaal mooi! We shoppen dan samen achter de iPad naar kledingstukken voor haar. Echt leuke kleding en super service

(Je email wordt niet op de website getoond)