GeboorteXpress

GeboorteXpress reviews

Wil jij ook veilig jouw kraamcadeau kopen? Bekijk dan eerst onze GeboorteXpress reviews. Lees nu.

GeboorteXpress betrouwbaar om jouw kraamcadeau te kopen?

GeboorteXpress biedt al sinds 2005 alles rondom geboorte aan, maar is GeboorteXpress betrouwbaar? Ontdek het bij Review Betrouwbaar. GeboorteXpress verkoopt 2000+ producten voor kraamcadeaus en geboorte-aankondigingen. Met GeboorteXpress kun je ook het kraamcadeau direct verzenden naar de gelukkige. GeboorteXpress voegt nooit de facturen of pakbonnen bij de bestellingen. Hiernaast is het ook mogelijk om je cadeautje persoonlijk te maken met naam en geboortedatum. Uiteraard is het ook mogelijk om versiering, stickers, kaartjes te kopen.

GeboorteXpress ervaringen

Er zijn erg veel GeboorteXpress reviews te vinden. Zo zijn er 2.100+ GeboorteXpress reviews met een gemiddelde score van 9.3, op een schaal van 1 t/m 10. Een fantastische score! In de reviews GeboorteXpress zien we dat de klanten erg tevreden zijn over de service en kwaliteit van de producten. Ook blinkt GeboorteXpress uit in levertijd en personalisatie. In de recensies GeboorteXpress zien we dat de klanten het erg leuk vinden dat ze de producten zelf kunnen personaliseren.

GeboorteXpress betrouwbaar?

De GeboorteXpress ervaringen zien er goed uit, hierom kunnen we zeggen dat GeboorteXpress betrouwbaar is. Dankzij de vele mooie recensies GeboorteXpress kunnen we gerust zeggen dat je hier jouw kraam cadeautjes kunt kopen. Naast de vele GeboorteXpress reviews heeft GeboorteXpress ook de WebwinkelKeur. Dit wilt zeggen dat GeboorteXpress voldoet aan de eisen van een betrouwbare webwinkel.

Uiteindelijk weet jij het beste of GeboorteXpress betrouwbaar is. Laat het je medeshoppers weten! Heb je nog geen producten besteld bij GeboorteXpress? Bekijk dan de GeboorteXpress reviews hieronder!

Wat is jouw GeboorteXpress ervaring? | Laat je GeboorteXpress review achter!

 • Bestellen:

  Was alles duidelijk tijdens het winkelen op de site van GeboorteXpress? Kon jij gemakkelijk navigeren op de website? Deel jouw GeboorteXpress ervaringen hieronder.

 • Levering:

  Kwam jouw bestelling op tijd of moest je langer wachten dan de verwachtte levertijd? Waren de producten beschadigd geraakt tijdens het verzenden? Laat jouw reviews GeboorteXpress hieronder weten.

 • Service:

  Hoe werd je geholpen door GeboorteXpress? Hadden ze antwoord kunnen geven op jouw vragen? Geef hieronder aan wat je vond van de services van GeboorteXpress.

 • Prijs:

  Vond jij dat de producten het waard waren voor de prijs? Stond het de prijs in verhouding met de kwaliteit van de producten? Deel jouw GeboorteXpress recensies hier!

Populair bij GeboorteXpress

 • Reviews
Bekijk alle reviews (5)
5 Reviews
Schrijf een review
 • speelgoed trein

  Ik kocht hier een speelgoed trein voor mijn zoontje. Het kwam netjes op tijd aan. De kleine is er dolgelukkig mee! Erg leuk om te zien dat hij er zo veel plezier mee heeft

 • Lana

  Ik wilde een kraamcadeau geven aan mijn twee beste vrienden. Maar het moest wel speciaal zijn. Ik kwam uit bij geboorte express want ik kan hier het cadeau persoonlijk maken door een naam bij te schrijven. Erg leuk! Ze waren natuurlijk blij verrast.

 • Paula

  ik moest een gender reveal organiseren voor mijn beste vriendin. ik had wat spullen besteld bij geboorte express. Het kwam later aan dan gepland, maar gelukkig nog net op tijd voor het feestje. Maar het was wel kantje boord hoor

 • cadeau

  een collega van me kreeg een baby, dus ik besloot hem te verrassen met een leuk cadeautje. hij kreeg het pakketje binnen en hij was er erg gelukkig mee. top service van geboortexpress!

 • Beerens

  Ik hoorde van geboorteexpress van een vriendin van me. op het eerste oog ziet de site er niet echt betrouwbaar uit, maar ik moet zeggen dat ze een leuk bedrijfje hebben. ze doen wat ze zeggen en ze hebben leuke spullen voor kinderen

(Je email wordt niet op de website getoond)