Babyveilig

De online babywinkel met alleen maar veilig producten voor uw kind!

Wie is Babyveilig?

Babyveilig een vrij jong bedrijf dat als doelgroep heeft jonge moderne ouders die met name hun babyspullen online bestellen. Ze blinken uit door een ruim assortiment aan te bieden met grote voorraad, groter dan de fysieke winkels. Veiligheid, zoals al is verweven in de naam, is het belangrijkst voor het kind en heeft daarom ook hoogste prioriteit bij Babyveilig. Naast veiligheid vindt Babyveilig ook het milieu belangrijk en ze willen graag een leefbare wereld achterlaten voor volgende generaties. Babyveilig draagt hier aan bij door te kiezen voor de meest milieuvriendelijke wagenparken met de minst mogelijke CO2 uitstoot. In de toekomst willen ze zelfs graag naar een zero waste beleid.

Meer dan 800 reviews geven een score van een overtuigende 5 van de 5 sterren. Klanten zijn lovend over de ervaring die ze hebben met Babyveilig. De goede service wordt benadrukt, zo wordt er goed omgegaan met de garantie op de artikelen, worden de producten snel geleverd en er wordt een goede prijs gegeven. Al met al zijn de klanten erg tevreden maar er is ook een minpuntje dat wordt genoemd: de levering gaat niet altijd goed. Producten komen soms later dan gepland, maar klanten geven wel aan dat de klantenservice hier wel juist over communiceert wat dan weer goede en nette service is. Hoe is jouw ervaring met Babyveilig? We zijn benieuwd! Schrijf je review op deze pagina.

Is Babyveilig betrouwbaar?

Na het lezen van de verschillende recensies zowel de uitstekende recensies als de kritische recensies zijn we van mening dat Babyveilig betrouwbaar is. De pluspunten zijn duidelijk: een goede klantenservice die makkelijk bereikbaar is en haar klanten goed te woord staat. Daarnaast worden de producten die voor 18:00 worden besteld ook nog eens dezelfde dag verzonden. Daarbij komt kijken dat bestelling boven de 50 euro gratis worden verzonden! Babyveilig levert in veel landen in Europa wat het een echte marktspeler maakt. Hoe heb jij deze punten ervaren? Laat het ons het weten door een review te schrijven!

Babyveilig betrouwbaar? Review op de onderstaande punten!

 • Bestellen:

  Was het bestellen gemakkelijk? Kreeg je een duidelijk orderoverzicht?

 • Levering:

  Werd het product op tijd geleverd? Was het product juist verpakt door Babyveilig? Ben je op de hoogte gehouden over, van, voor de levering?

 • Service:

  Hoe was je ervaring met de service? Heeft de klantenservice van Babyveilig je geholpen?

 • Prijs:

  Ben je tevreden met de prijs kwaliteit verhouding?

Populair bij Babyveilig

 • Reviews
Bekijk alle reviews (6)
6 Reviews
Schrijf een review
 • Alexandra

  Supersnelle levering de volgende dag. Prima prijs en perfect verpakt geleverd.

 • Karin

  Super levering en ook bij serviceaangelegenheid worden problemen heel erg snel en perfect opgelost! Kan iedereen een aankoop bij babyveilig aanbevelen. Bij ons betrof het een ergobaby buggy metro, erg fijn product!

 • Carlijn

  Mooie prijs, snel geleverd. Erg tevreden

 • Anne

  Product komt perfect overeen met beschrijving. Snelle verzending.

 • Ron

  ook ruim 2 jaar na aanschaf van autostoeltje nog gewoon service verlenen zonder gezeur. autostoeltje niet te repareren, mochten nieuwe uitzoeken voor het bestede bedrag. vlot en prettig afgehandeld. kan niet beter

 • Gert

  Zeer snelle bezorging en ook nog eens voor een zeer scherpe prijs.

(Je email wordt niet op de website getoond)