VTwonen

In 2014 heeft het VTwonen tijdschrift besloten om een eigen webwinkel te openen. Met groot succes is het tot op de dag van vandaag nog open! Bekijk hier de VTwonen ervaringen.

VT Wonen | Van medium naar webshop

Het tijdschrift VT Wonen heeft in 2014 besloten om zelf ook een webwinkel te openen. De inspirator voor interieurdesign heeft hiermee de stap gezet naar practice what you preach en doet dat zeker niet onverdienstelijk. In tijden van een grillige tijdschriftenbranche, daar gedijt VT Wonen juist, mede dankzij hun eCommerce aanpak. De online activiteiten op het gebied van woonspullen, doen het bij Sanoma nu inmiddels beter dan de printedities. Bovendien wordt er nog veel meer groei verwacht van de webwinkel. Maar kan je bij VTWonen betrouwbaar shoppen online? En heb jij hier goede VT Wonen ervaringen opgedaan, of viel er volgens jou nog wat aan te merken?

VT Wonen betrouwbaar gezicht, maar ook betrouwbaar als online shop?

De crossmediale aanpak van VT Wonen met hun tijdschrift en televisieprogramma genereert ook veel aandacht voor de webwinkel. Dat wil niet zeggen dat VT Wonen betrouwbaar een online shop runt, maar wel dat er veel meer mensen ook letten op de eCommerce activiteiten. Heb jij VT Wonen ervaringen opgedaan? Of wil je meer lezen of anderen VT Wonen betrouwbaar vinden? Review VT Wonen bij Review Betrouwbaar.VT Wonen betrouwbaarheid beoordelen op de volgende punten

 • Bestellen:

  kan in vier stappen. Betalen kan via iDeal, Visa en Mastercard. Je betaalt geen verzendkosten bij bestellingen boven de 30 euro in Nederland en boven de 50 euro in België (m.u.v. ‘gepersonaliseerde producten’). Daaronder variëren bezorgkosten van 3,95 tot 4,95 euro.

 • Levering:

  voor 22.00 uur op een werkdag = de volgende werkdag in huis. Volgens VT Wonen kan dit een dag afwijken, maar in 98 procent van de gevallen klopt dit. Gebeurt de levering van VT Wonen betrouwbaar in jouw ogen en heb jij dezelfde VT Wonen ervaringen? Of denk je juist dat hier ruimte voor verbetering ligt? Vertel het aan je medeshoppers.

 • Service:

  klantenservice is telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 09.00 en 21.00 uur. Word er een goede service verleend volgens jou, of zijn er nog aanmerkingen op? Laat weten in hoeverre je de service van VT Wonen betrouwbaar vind.

 • Prijs:

  prijzen zijn inclusief btw. Wat vind jij van de prijzen? Staan die in verhouding tot de kwaliteit die je ervoor kijkt? Review VT Wonen hierop.

Populair bij VTwonen

 • Reviews
Bekijk alle reviews (5)
5 Reviews
Schrijf een review
 • Bart Verheijen

  Product was kapot aangekomen. Dit is heel netjes opgelost door de klantenservice

 • Alexander V.

  Klantenservice werkt niet mee. Als er vertraging is of wat anders dan communiceren ze dat helemaal niet met je. Heel slecht dat je als klant steeds zelf al die moeite moet doen.

 • Rosalie

  Verschrikkelijke service, ik bestel hier nooit meer. Onbeschoft en onvriendelijk personeel

 • Floris

  Duidelijke communicatie tijdens het bestelproces, product in goede staat ontvangen. Was met zorg ingepakt

 • Micky de Nijs

  De klantenservice van VT wonen is top! Super vriendelijk en handelen snel. Producten voldoen aan de verwachting

(Je email wordt niet op de website getoond)