Lampdirect

Lampdirect is dé LED-specialist van Nederland. Gevestigd in Noord-Brabant is het ook nog een grote naam in de onlineomgeving. Lees hier alles over de gebruiksvriendelijkheid in de Lampdirect reviews.

Lampdirect betrouwbaar | Reviews en ervaringen online

Review op deze pagina of Lampdirect betrouwbaar is. Lampdirect heeft zich de afgelopen jaren razendsnel ontwikkeld als de favoriete online shop voor lampen van velen. Tussen 2010 en 2012 groeide de webwinkel van moederbedrijf Anylamp met bijna negenhonderd procent en verkocht het al snel jaarlijks 3,7 miljoen euro aan lampen, met name van Philips. Inmiddels is het de grootste lampenverkoper aan bedrijven van Europa en heeft het een assortiment aan 5500 verschillende lampproducten. Heb jij Lampdirect ervaringen en krijg je van Lampdirect betrouwbaar goede diensten, of valt hier nog wat te halen voor de webwinkel?

Lampdirect betrouwbaar? Enkele kenmerken toegelicht

Op voorhand bepalen of Lampdirect betrouwbaar is, daarvoor kan je kijken naar een aantal kenmerken. Zo draagt Lampdirect het Thuiswinkel Zakelijk keurmerk en heeft het ook een SSL Secure Connection, wat laat zien dat de site goed beveiligd is. Maar kan je hierdoor uit de webwinkel van Lampdirect betrouwbaar bestellen? Uiteindelijk draait het om jouw Lampdirect ervaringen. Review daarom Lampdirect en kijk daarbij naar onderstaande punten.Lampdirect reviews | Toetsen op volgende beoordelingspunten

 • Bestellen:

  is het bestelproces van Lampdirect betrouwbaar? Je kan daarbij denken aan bestelgemak, maar ook aan zaken als (veilige) betaalmogelijkheden, heldere voorwaardes, enzovoort.

 • Levering:

  Vooral zakelijk is het belangrijk dat Lampdirect betrouwbaar levert. Maar dat geldt natuurlijk ook voor particulieren. Levert Lampdirect betrouwbaar? Wat zijn jouw Lampdirect ervaringen?

 • Service:

  de service gaat eigenlijk om alles waar een beetje extra maatwerk voor nodig is, zoals ruilen, retourneren, bestellingen op maat, enzovoort. Is de service van Lampdirect betrouwbaar?

 • Prijs:

  ‘korting op kwaliteitsproducten’ staat er op de site van Lampdirect. Maar wat zijn jouw Lampdirect ervaringen met de prijs en staat die in verhouding tot de kwaliteit die je zoekt? Oftewel, vind je de prijs van Lampdirect betrouwbaar? Laat je reviews achter bij Review Betrouwbaar.

Populair bij Lampdirect

 • Reviews
Bekijk alle reviews (3)
3 Reviews
Schrijf een review
 • Jeppe Lapré

  Echt een hele fijne website, waarbij de keuzehulp ook echt de juiste hulp biedt. Kan hier altijd goed mijn weg vinden!

 • Kimber van Brussel

  Super groot assortiment en hebben altijd wat je nodig hebt. Vindt het alleen wel jammer dat sommige lampjes worden opgestuurd in grote dozen. Totaal onnodig op het gebied van duurzaamheid.

 • Barry de vrieze

  Super geholpen door de klantenservice. Ik had een aantal Philips LED lampen besteld, waarvan er bij binnenkomst 1 niet werkte. Met de klantenservice gebeld, en die geloofden mij direct. Meteen een nieuw lampje opgestuurd gekregen!

(Je email wordt niet op de website getoond)