VidaXL

Alles wat je nodig hebt voor je huis vind je bij VidaXL. Met winkels in meer dan 29 verschillende landen is hoofdkantoor gevestigd in Venlo. Alles wat je moet weten over deze webshop lees je in de VidaXL reviews.

VidaXL review je bij Review Betrouwbaar

Teken jouw VidaXL review op en informeer je medeshoppers. VidaXL is een online aanbieder met de focus op huis-, tuin- en doe-het-zelfartikelen en gereedschappen, maar heeft ook een ontzettend groot assortiment aan zaken als speelgoed, sport en persoonlijke verzorging. In 2015 verkocht VidaXL voor circa honderd miljoen euro aan spullen en naar schatting circa 150 miljoen in 2016. Gezien de vele VidaXL ervaringen die er jaarlijks ontstaan, een goed idee dus om te checken of VidaXL betrouwbaar is.

VidaXL betrouwbaar?

Uiteindelijk krijgen we vanuit jouw VidaXL review de beste informatie. Door jouw VidaXL ervaringen en die van anderen zoveel mogelijk te verzamelen gaan we samen VidaXL betrouwbaar in beeld brengen. In grote lijnen zou je echter verwachten dat VidaXL betrouwbaar is. Het is een van de grootste webwinkels in zijn soort, draagt de Thuiswinkel Waarborg, wordt regelmatig gecontroleerd door vakbladen en de gemiddelde VidaXL review online is positief. Heb jij ook positieve VidaXL ervaringen? Of zit dat anders? Zet het in jouw VidaXL review en beoordeel op onderstaande criteria.VidaXL review | Waar je op beoordeelt

 • Bestellen:

  bestel- en betaalgemak zijn natuurlijk belangrijk voor iedereen die online shopt. Hoe beviel dat? En vielen ook nog andere zaken op, zoals de voorwaarden en (veilige?) betaalmogeijkheden? Geef het aan in de VidaXL review.

 • Levering:

  bij de beoordeling van de levering in je VidaXL review kan je denken aan bijvoorbeeld levertijden en een juiste bezorging (compleet en in goede staat). Wat viel je op?

 • Service:

  een goede omgang met jou als klant is vanzelfsprekend. Maar gebeurt dat ook bij deze webwinkel? Beschrijf de service in je VidaXL review.

 • Prijs:

  ‘groots leven voor weinig’ luidt de slogan van VidaXL. Heb jij dat ook zo ervaren? Laat je horen in de VidaXL review.

Populair bij VidaXL

 • Reviews
Bekijk alle reviews (4)
4 Reviews
Schrijf een review
 • Jamy Goulooze

  Afgaande op de prijzen die je hier betaald zijn de producten van de juiste kwaliteit. De veilingoptie die ze hebben is een leuke toevoeging, maar heb het gevoel dat je hiermee altijd teveel betaald.

 • Gianne

  Levertijden kloppen niet! Na bestelling te hebben geplaatst kreeg ik een melding dat het over 2-3 werkdagen bezorgd zou worden. Uiteindelijk 10 dagen moeten wachten. Ook de instructies die bij het product waren meegeleverd waren erg onduidelijk en onoverzichtelijk.

 • Anoniem

  Mijn eettafel werd geleverd in 2 delen, en ook nog eens niet tegelijk. Het tweede deel van de tafel kreeg ik pas een 1,5 week na de eerste levering. Toch apart dat dit zo werkt, met een halve tafel kan ik niks.

 • Brando Vloet

  Voor de prijs die je betaalt zijn het prima producten. Gaan niet heel lang mee, maar dat weet je voordat je het koopt. Levering is elke keer op tijd geweest. Een degelijke webshop.

(Je email wordt niet op de website getoond)