Leen Bakker

Alles wat je nodig hebt op het gebied van meubelen en woonaccessoires vind je bij Leen Bakker. Na jarenlang in de winkels te verkopen zijn ze sinds 2009 online te vinden. Lees hier alle Leen Bakker ervaringen.

Leen Bakker ervaringen over online wooninterieur bestellen

Al circa honderd jaar doen mensen Leen Bakker ervaringen op bij de interieurspecialist in Nederland. Bij de Leen Bakker vind je alles op het gebied van meubelen en woonaccessoires. Sinds 2009 verkoopt de Leen Bakker ook online. Hoeveel is niet bekend. Leen Bakker is onderdeel van de Blokker Holding waarvan de winkels gemiddeld 6,4 procent online verkoopt op een totaalomzet van circa twee miljard euro. Wel is Leen Bakker een groot onderdeel van Blokker Holding. In totaal zijn er circa 180 filialen door heel Nederland. En een webwinkel dus. Heb jij online Leen Bakker ervaringen? Deel ze met je medeshoppers en laat weten of je Leen Bakker betrouwbaar vindt online.

Leen Bakker betrouwbaar met webwinkel?

Leen Bakker is een merk dat al bijna honderd jaar bestaat en dus een enorme staat van dienst heeft. Je zou dus denken dat ook online Leen Bakker betrouwbaar is. Het draagt verschillende keurmerken. De Thuiswinkel Waarborg, voor online shoppen. En de CBW-erkenning, van de Centrale Branchevereniging Wonen. Ook eerdere Leen Bakker reviews zijn positief. Dus ja, ook online is eht imago van Leen Bakker betrouwbaar. Maar heb jij ook die Leen Bakker ervaringen? Of valt hier volgens jouw Leen Bakker ervaringen nog wat op aan te merken? Review op onderstaande criteria.Leen Bakker ervaringen reviewen | Criteria

 • Bestellen:

  tijdens het bestelproces kom je zaken tegen als het zoeken naar je product, betaalopties, voorwaarden, enzovoort. Wat zijn jouw Leen Bakker ervaringen met het bestellen? Beschrijf in je Leen Bakker review wat opviel.

 • Levering:

  van Leen Bakker betrouwbaar goede levering krijgen, is fijn. Bezorging op tijd, product in goede staat, nette afhandeling. Wat zijn jouw Leen Bakker ervaringen hiermee?

 • Service:

  de service gaat om alles waar wat extra begeleiding bij nodig is. Zoals hulp bij vragen of speciale wensen van jou als klant. Laat weten aan je medeshoppers wat jouw Leen Bakker ervaringen zijn met de service.

 • Prijs:

  kortingen en sales zijn altijd leuk, maar uiteindelijk wil je waar voor je geld. Beoordeel in je Leen Bakker review hoe het zit met de prijzen en de kwaliteit die je er voor terug krijgt.

Populair bij Leen Bakker

 • Reviews
Bekijk alle reviews (5)
5 Reviews
Schrijf een review
 • Famke

  Niet geheel tevreden met het product, ik vind het overpriced. Wel een nette en vriendelijke service

 • Tijmen

  Product is naar wens, heb er alleen 4 weken op moeten wachten.

 • Freek

  Fijne webshop voor online winkelen. Duidelijke foto's en product informatie. Wij hebben gekozen om ons product af te halen in een winkel, medewerkers waren vriendelijk en hebben zelfs geholpen om het allemaal in de auto te krijgen

 • Coen

  Een hele slechte prijs/kwaliteit verhouding. Veel te duur geprijsd. Mijn product was ook nog eens kapot aangekomen, maar krijg geen enkel contact met ze en kan dus waarschijnlijk naar mijn geld fluiten.

 • Anoniem

  Klantenservice is onbereikbaar. Telefonisch speelt er een bandje en per mail reageren ze niet

(Je email wordt niet op de website getoond)