Cookinglife

Je vindt alles wat met koken te maken heeft bij Cookinglife. Je kunt er terecht van bestek tot alles voor de barbecue. Lees hier meer Cookinglife ervaringen.

Cookinglife betrouwbaar | Reviews & Ervaringen

Bij Review Betrouwbaar checken wij samen of Cookinglife betrouwbaar is. In de online kookwinkel Cookinglife bestel je alles wat met koken te maken heeft, van bestek tot barbecue. Cookinglife komt uit Groningen en is onderdeel van Haxo retail, beter bekend als de ijzerwarenspecialist Haxo. Cookinglife heeft naar eigen zeggen meer dan 10.000 kookartikelen die je online kan bestellen. Maar kan dat bij Cookinglife betrouwbaar? Laat het weten in je Cookinglife review.

Cookinglife betrouwbaar als webwinkel?

De beste informatie om te weten te komen of Cookinglife betrouwbaar, komt van de klant. Daarom verzamelen wij iedere Cookinglife review en ervaring. Deel dus jouw Cookinglife review en lees die van anderen op deze pagina. Zo op het oog is Cookinglife betrouwbaar in ieder geval. De site draagt bijvoorbeeld het Browse Safe keurmerk, voor veilig online shoppen. Bovendien zijn eerdere Cookinglife reviews positief. Heb jij diezelfde ervaringen en is Cookinglife betrouwbaar? Of zijn er kanttekeningen bij te plaatsen? Beoordeel in je Cookinglife review de online diensten op basis van onderstaande criteria.Cookinglife review | Beoordeling

 • Bestellen:

  tijdens het bestellen vallen voornamelijk het bestel- en betaalgemak in eerste instantie op. Maar denk ook aan zaken waar je achteraf mee te maken kan krijgen, zoals heldere voorwaarden en veilige betaalmogelijkheden: kan je bij Cookinglife betrouwbaar bestellen?

 • Levering:

  het leveren moet met name voor een kookwinkels als Cookinglife betrouwbaar gaan. Artikelen kunnen breekbaar zijn of beschadigen tijdens het bezorgen. Overigens, levert Cookinglife betrouwbaar op tijd?

 • Service:

  tips van de klantenservice, makkelijk kunnen ruilen, oplossingen bij complicaties: als het gaat om service is het belangrijk dat die van Cookinglife betrouwbaar is. Wat zijn jouw ervaringen hiermee?

 • Prijs:

  Cookinglife biedt mooie kwaliteitsproducten van A-merken. Hoe bevallen de prijzen? Geef het aan in je Cookinglife review.

Populair bij Cookinglife

 • Reviews
Bekijk alle reviews (7)
7 Reviews
Schrijf een review
 • Steef

  Waardeloos bedrijf, je besteld een pan en de kwaliteit van de pan laat te wensen over. Product geretourneerd maar krijg dan de bericht terug dat ze hem niet aannemen vanwege de staat van de pan. Volgens hun moet je bij Bol.com eerst een melding maken dat de pan niet goed is voordat je retourneert, nergens op de website staat dat maar zij vinden dat ze goed handelen. Ze hebben voor de pan contact opgenomen met de leverancier en die komt met een antwoord waar je totaal niks aanhebt. De schuld leggen ze bij mij terwijl zij nergens een handleiding of iets dergelijks meegeven hoe je de pan moet gebruiken. En dan geven ze doodleuk aan als ik het niet eens ben met de beslissing dan moet ik Bol.com contacten, lekker makkelijk afschuiven terwijl zij via Bol.com verkopen. Waardeloos bedrijf ik koop hier nooit meer iets!

 • Joran Cremers

  Ik heb een pannenset bestelt bij cookinglife van 5 pannen. Bij binnenkomst van de bestelling bleken er echter maar 3 pannen meegeleverd te zijn. De andere 2 waren ze 'vergeten' (vraag me niet hoe). Vervolgens moeten bellen met de klantenservice, hier wel snel verder geholpen. Uiteindelijk een aantal dagen later werden de overige 2 pannen bezorgd.

 • Chad Roelands

  Levertijden zijn niet zoals aangegeven op de website! Uiteindelijk 2 weken moeten wachten tot ik mijn bestelling binnen had. En dit nadat ik zelf contact met ze heb opgenomen. Vanuit hun weinig tot geen communicatie.

 • Frouke Vloet

  Ik heb bij cookinglife een nieuwe bestekset en nieuw servies besteld. Zijn van goede kwaliteit en ook nog eens uniek. Gewoon een fijne webshop.

 • M Atsma

  Nu al 2x gehad dat ik een bestelling had geplaatst en dat deze vervolgens niet goed werd verwerkt in het systeem, waardoor ik er zelf achteraan moest. Heel irritant als je gewoon even 'snel' een aankoop wil doen.

 • Anoniem

  Op de website werd aangegeven dat er een levertijd zou zijn van 3-5 werkdagen. Dit bleek echter niet waar, want ik heb uiteindelijk 2 weken op mijn aankoop moeten wachten! Te gek voor woorden.

 • Megan Loonstra

  Vanwege een fout op de website kreeg ik de verkeerde bestelling opgestuurd. Na contact te hebben gehad met de klantenservice hebben ze de retourkosten voor eigen rekening genomen en heb ik het juiste product opgestuurd gekregen. Meteen de volgende dag in huis. Top!

(Je email wordt niet op de website getoond)