Score.nl

Score.nl review en ervaringen

Tot 1997 was er in Nederland nog geen enkele kledingketen die online hun waar verkocht. In dat jaar was het de Score die als eerste een webshop opende. Dat de kledingzaak nog steeds flink inzet op hun online activiteiten, blijkt wel uit de populariteit van de online winkel. In 2013 nog werd er naar schatting 11,5 miljoen euro aan kleding verkocht. Score.nl is gespecialiseerd in herenkleding en biedt van tientallen A-merken honderden artikelen aan online. Bestel jij op Score.nl betrouwbaar?

Score.nl betrouwbaar online kledingwinkel?

Van de meest ervaren online kledingwinkel van Nederland mag je verwachten dat Score.nl betrouwbaar en in goede orde jouw kleding levert. Het lijkt er dan ook op dat Score.nl de zaakjes goed in orde heeft. Verschillende keren wonnen ze prijzen voor hun online webshop en tevens draagt het de Thuiswinkel Waarborg, een keurmerk voor online winkels. Echter, zijn jouw ervaringen bij Score.nl betrouwbaar gebleken? Of ligt er nog ruimte voor verbetering? Beoordeel op onderstaande punten en laat weten wat je vindt in je Score.nl review of lees andermans ervaringen.

Score.nl review | Uitleg van de beoordeling

  • Bestellen: in je Score.nl review bedoelen we met het bestellen alles wat je tegenkomt in dat proces: van bestelgemak tot aan (veilig) online betalen.
  • Levering: bij een betrouwbare levering kan je denken aan op tijd bezorgen, goede staat van het product en complete levering van je bestelling. Is de levering van Score.nl betrouwbaar? Beschrijf het in je Score.nl review.
  • Service: hoe je in je Score.nl review de service beoordeelt, is een lastige; service is zeer breed. Uiteindelijk draait het er met name om of ze jou tevreden achterlaten. Een foutje kan bijvoorbeeld gebeuren, of je zit met een vraag, maar hoe lost Score.nl dat soort dingen op?
  • Prijs: Score.nl levert kwaliteitsmerken. Hoe vind jij de prijzen daarvoor? Deel het met je medeshoppers in je Score.nl review.
  • Bronnen:
  • https://Score.nl.nl/
  • http://twinkle100.nl/download/Retail%20no173-Score.nl.pdf