Sarenza reviews

Sarenza | online schoenenspecialist van Europa

Als grootste online schoenenwinkel van Europa levert het Franse Sarenza sinds 2005 schoenen aan consumenten over de volle breedte. Sport, casual, luxe, laarzen, sandalen, slippers; noem het maar op. Ook biedt Sarenza tassen en accessoires. Op de site zijn honderden kwaliteitsmerken te vinden. Bij de webwinkel werken meer dan tweehonderd mensen, ze hebben 400.000 soorten schoenen op voorraad en actief in Nederland sinds 2011.

Sarenza betrouwbaar? Review Sarenza bij ReviewBetrouwbaar

ReviewBetrouwbaar is er om medeshoppers op de hoogte te stellen van online webwinkels. Vind jij Sarenza betrouwbaar of wil je van andere online shoppers weten of zij Sarenza betrouwbaar vinden? Vind het in onze Sarenza reviews. Als online shop heeft Sarenza in ieder geval een grote naamsbekendheid en won het al vele internationale prijzen voor hun onderneming. Terecht of schone schijn? Laat weten of Sarenza betrouwbaar is volgens jou.

Sarenza reviews: beoordeel op bestellen, levering, service en prijs

  • Bestellen moet geen probleem zijn bij Sarenza met zo’n grote voorraad. Bovendien zou je van de online schoenenwinkel 100 dagen bedenktijd krijgen nadat je hebt besteld. Kan je Sarenza betrouwbaar beoordelen hierop, of zijn er toch wat aanmerkingen bij het bestellen?
  • De levering zou bij bestellingen voor 14.00 uur binnen 24 uur gebeuren volgens Sarenza ervaringen. Daarvoor moet je een pakketje afhalen bij een DPD Parcelshop. Welke Sarenza ervaringen heb jij met het leveren?
  • Om service kan je tijdens werkdagen vragen bij het klantencontactcentrum. Daarnaast staat er op de site ook maatadvies voor schoenen en biedt Sarenza handige apps voor extra gemak. Is de service betrouwbaar volgens jou of heb je wat verbeterpunten gevonden?
  • Specifiek wordt er over de prijs niets bijzonders vermeld. Maar wel vind je overal manieren om kortingen te krijgen bij Sarenza. Lees meer over de prijs in de Sarenza reviews.

  • Bronnen:
  • http://www.sarenza.nl/
  • https://en.wikipedia.org/wiki/Sarenza