Sanitairtotaal betrouwbaar?

Sanitairtotaal betrouwbaar? Review het succesvolle lokale bedrijf

Sanitairtotaal begon als kleine onderneming met een showroom van 200 m2 maar is inmiddels uitgegroeid tot een regionaal bekende sanitaironderneming in West-Brabant. Gevestigd in Oud-Gastel heeft het bedrijf een showroom van 2000 m2 en een magazijn met 8000 m2 aan badkamerspullen. Sanitairtotaal staat er om bekend voordelig A-kwaliteit merken te bieden, maar met name zelf degelijk en vakkundig sanitair te ontwerpen en te importeren. Dat geldt voor negentig procent van wat je online bij Sanitairtotaal vindt. Maar is dit kwaliteit? En hoe is de online service? Oftewel: is Sanitairtotaal betrouwbaar als online sanitairspecialist?

Sanitairtotaal betrouwbaar volgens eerdere reviews

Eerdere online reviewers achten Sanitairtotaal betrouwbaar. Maar in hoeverre zijn dat echte reviews? Deel daarom je Sanitairtotaal bij ReviewBetrouwbaar: samen slimmer shoppen. Het beoordelen van Sanitairtotaal kan op de volgende punten.

Punten van beoordeling Sanitairtotaal

  • Bestellen: makkelijk, veilig, zonder verrassingen: bestellen moet bij Sanitairtotaal betrouwbaar gaan. Wat zijn jouw Sanitairtotaal ervaringen hierin?
  • Levering: het liefst op tijd en in goede staat wil jij jouw pakket ontvangen van Sanitairtotaal. Gebeurt dit bij Sanitairtotaal betrouwbaar?
  • Service: wanneer iets fout gaat, je hebt vragen of wilt ruilen; je verwacht van een aanbieder als Sanitairtotaal betrouwbaar goede service. Hoe is die in jouw ervaring?
  • Prijs: topkwaliteit voor de scherpste prijs zegt de badkamerwinkel te leveren. Is Sanitairtotaal betrouwbaar hierin?

  • http://www.bndestem.nl/regio/roosendaal/laatste-machines-verlaten-oude-keller-keukenfabriek-1.5272785
  • http://www.dichtbij.nl/roosendaal/ondernemersnieuws/artikel/3757061/sanitairtotaal-lokaal-ondernemerschap-met-internationaal-succes.aspx?ref=artikelwidget
  • http://www.emerce.nl/wire/exclusieve-samenwerking-tussen-daisycon-sanitairtotaal
  • www.sanitairtotaal.nl