Pixmania betrouwbaar?

Pixmania | Elektronica en het huishouden

Het Franse eCommerce bedrijf Pixmania is een internationale webwinkel die allerlei elektronica artikelen biedt en ook veel huishoudelijke apparatuur en spullen. In veertien landen in Europa biedt het via de webwinkel 900.000 van dit soort producten aan. Waar de online webwinkel in 2013 nog goed was voor een omzet van zo’n 300 miljoen euro, liep dit na een wisseling van eigenaar terug naar circa 180 miljoen euro (schatting) in 2015. De webwinkel stond vroeger bekend onder de naam Fotovista. Hoe doet Pixmania het in Nederland volgens jou? Levert Pixmania betrouwbaar?

Pixmania betrouwbaar? Eerdere reviews wijzen op het tegendeel

Hoewel Pixmania in Europa nog redelijk groot is, zijn eerdere Pixmania reviews online er niet mals om. Het is niet zo dat het beeld van Pixmania betrouwbaar te noemen is. Desalniettemin is het niet eerlijk om op voorhand al een oordeel te vellen of Pixmania betrouwbaar is of niet; veel van de reviews komen van voor 2014. Wat zijn nu de Pixmania ervaringen? En is Pixmania betrouwbaar nu de goede weg in geslagen? Lees het in de Pixmania reviews of deel je Pixmania ervaringen met ander online winkelend publiek.

Pixmania betrouwbaar? Review Pixmania op de volgende punten

  • Bestellen: betalingen gaan volgens Pixmania beveiligd en je kan na je bestelling de status in de gaten houden in een account, die je wel moet aanmaken voordat je gaat bestellen. Verzendkosten lijk je niet te hoeven betalen, maar dat is niet helemaal duidelijk. Hoe zou jij Pixmania beoordelen hierop?
  • Levering: je hebt 14 dagen retourrecht. Hoe lang een levering duurt, staat niet aangegeven. Levert Pixmania betrouwbaar volgens jou?
  • Service: contact opnemen kan alleen via een contactformulier. Voor de rest is er niet veel bekend over de service. Dus welke Pixmania ervaringen heb jij hiermee? Geeft Pixmania betrouwbaar goede service?
  • Prijs: de goedkoopste voor de beste merken, zo beschrijft Pixmania het assortiment. Heb jij dezelfde Pixmania ervaringen met de prijs? En is de Pixmania prijs betrouwbaar voor wat je krijgt?

  • Bronnen
  • www.pixmania.com
  • http://twinklemagazine.nl/nieuws/2016/02/pixmania-weer-in-franse-handen/index.xml
  • https://en.wikipedia.org/wiki/Pixmania