Modemusthaves Ervaringen

Modemusthaves | Reviews over de fashion die jij moet hebben

Modemusthaves is één van de grootste onafhankelijke online fashion conceptstores van Nederland. Modemusthaves biedt kleding aan dames volgens de laatste trend in de categorieën fashion, home, beauty, sport en kantoor. De webshop werd circa vijf jaar geleden opgezet door Elise van Wonderen, een Amsterdamse onderneemster van wie de eCommerce-winkel binnen een paar jaar uitgroeide tot serieuze modeshop. In 2015 werd Van Wonderen nog genomineerd als een van de honderd meest succesvolle vrouwelijke ondernemers in Nederland. De laatste jaren is Modemusthaves betrouwbaar en stabiel als merk gebleken.

Is Modemusthaves betrouwbaar als webwinkel?

In de reviews beoordeel je of je Modemusthaves betrouwbaar vindt of niet. Modemusthaves weet zichzelf goed in de etalage te zetten door sterke marketing en in media zoals de tijdschriften Grazia, Linda, Glamour, Elle en het programma RTL Boulevard. Maar welke Modemusthave ervaringen heb jij als het gaat om bestellen, levering, service en prijs van je artikel? Want uiteindelijk draait het daar allemaal om. Kortom, vind jij Modemusthaves betrouwbaar? Laat het ons weten.

Modemusthaves reviews

  • Bestellen: gaat vlot en er komen geen verzendkosten bij wanneer je voor meer dan 50 euro aanschaft. Artikelen retour kan binnen 14 dagen en dan moet de bestelling op het postadres aankomen. Beschrijf jouw Modemusthaves ervaringen bij het bestellen of lees er meer over van andere reviewers.
  • Levering: zou snel moeten gaan volgens Modemusthaves. Bestellingen voor 22.00 uur worden dezelfde dag verstuurd naar PostNL die normaliter één a twee werkdagen over de bezorging doet (van dinsdag t/m zaterdag). Levert Modemusthaves betrouwbaar naar jouw mening?
  • Service: telefonisch is Modemusthaves niet bereikbaar, wel via mail. Wat zijn jouw Modemusthaves ervaringen met de service? En helpen ze jou naar wens? Wij en jouw medeshoppers horen het graag.
  • Prijs: Modemusthaves is steeds op zoek naar de nieuwste merkjes en laatste trends, wat nog wel eens wat voordelige artikelen op kan leveren. Maar is die prijs van Modemusthaves betrouwbaar voor de kwaliteit die je ervoor terug krijgt? Laat je Modemusthave reviews bij ons achter.

  • Bronnen:
  • http://www.sprout.nl/artikel/dit-zijn-de-100-meest-succesvolle-vrouwelijke-ondernemers-van-2015#close-popup
  • http://www.retailwatching.nl/etail/artikel/U2Ofcy38SdK9itSVtYoFwA-0/de-zes-geheimen-van-modemusthaves-ontrafeld.html
  • http://www.modemusthaves.com/