Van Tilburg

Van Tilburg is de grootste zelfstandige modewinkel van Nederland. Met drie vestigingen en een webshop vind je er alles wat je nodig hebt. Bekijk hier alle Van Tilburg reviews!

Van Tilburg ervaringen | Beleving staat voorop

Van Tilburg lijkt op het eerste oog een kleine modeonderneming. Met slechts één vestiging in een klein dorpje in Noord-Brabant (Nistelrode) en een webshop die vijf jaar geleden werd opgestart. Maar die zijn wel goed voor een totale omzet van zo’n 50 miljoen euro. In de modewinkel gaat het vooral om Van Tilburg ervaringen opdoen: mensen komen ‘voor een dagje uit’ volgens de eigenaar. In de webwinkel van Van Tilburg vind je de ‘laatste musthaves, modetrends en topmerken’. Maar kan je bij Van Tilburg betrouwbaar online shoppen? Je geeft en leest Van Tilburg reviews op onze site.

Van Tilburg betrouwbaar in de regio

De modewinkel Van Tilburg bestaat al zestig jaar en heeft vooral in de regio een goede naam. Regelmatig verschijnt Van Tilburg ook in de regionale media. Maar uiteindelijk gaat het om jouw Van Tilburg ervaringen. Deel je Van Tilburg review en laat weten of je de ‘grootste zelfstandige modewinkel’ Van Tilburg betrouwbaar vindt. Geef je Van Tilburg review over het bestellen, de levering, de service en de prijs.Van Tilburg beoordeling | Review op de onderstaande punten

 • Bestellen:

  gaat eenvoudig volgens Van Tilburg. Je maakt tijdens het bestellen automatisch een account aan en betaalt geen extra verzendkosten. Betalen kan veilig online en bij de webwinkel kan je verschillende cadeaubonnen inleveren. Heb jij ook dezelfde Van Tilburg ervaringen met het bestellen?

 • Levering:

  van maandag tot en met donderdag voor 15.00 uur besteld, is de volgende werkdag in huis volgens Van Tilburg. Deel jij ook die Van Tilburg ervaringen?

 • Service:

  Van Tilburg biedt ook een verstelservice voor maatwerk. De klantenservice is telefonisch, via WhatsApp, chat en mail van maandag tot en met zaterdag bereikbaar. Geef je Van Tilburg review over de service; word jij goed geholpen?

 • Prijs:

  hoewel er regelmatig aanbiedingen te vinden zijn, is Van Tilburg geen prijsvechter maar richt de modewinkel zich op kwaliteit. Vind jij de verhouding prijs/kwaliteit bij Van Tilburg betrouwbaar? Deel je Van Tilburg review of lees wat anderen daarvan vinden.

Populair bij Van Tilburg

 • Reviews
Bekijk alle reviews (5)
5 Reviews
Schrijf een review
 • Klant

  Producten zijn met zorg ingepakt en sneller geleverd dan verwacht!! Goede kwaliteit. Ik ga zeker vaker bestellen.

 • Ryan

  Ik koop al jaren bij Van Tilburg. Helaas online een wat mindere ervaring, erg lange levertijd. Bestelling ook niet compleet geleverd en krijg moeilijk contact met de klantenservice. Mijn voorkeur gaat toch uit naar de winkel zelf.

 • Peter

  In de winkel op zoek geweest naar een pak. Helaas slecht geholpen, de mevrouw had te weinig kennis over de verschillende soorten en combinaties. Uiteindelijk wel geslaagd en het pak ziet er nog steeds erg netjes uit, niks mis met de kwaliteit!

 • Jose de Wit

  Groot aanbod maar toch overzichtelijk. Medewerkers altijd vriendelijk en behulpzaam. Ook online is alles goed te vinden en snelle levering.

 • Anneke

  Top! Makkelijk te bestellen en goede kwaliteit kleding. Ook de winkel altijd netjes en overzichtelijk.

(Je email wordt niet op de website getoond)