Sneakers.nl

Sneakers.nl een winkel gespecialiseerd in sneakers en sneakeraccessories. Bekijk hier alle sneaker.nl reviews!

Sneakers.nl reviews

Ben je opzoek naar nieuwe sneakers? Lees dan eerst onze Sneakers.nl reviews! Bekijk het nu en shop veilig jouw favoriete sneakers.

Sneakers.nl betrouwbaar om jouw sneakers te scoren?

Sneakers.nl een enorm assortiment aan sneakers voor dames, heren en kinderen. Naast sneakers verkoopt sneaker.nl ook accessoires voor zoals sokken, petten, sprays, rugtassen, etc. Sneakers.nl heeft enorm veel sneakers van veel verschillende merken. Zo hebben heeft sneakers.nl merken als PUMA, Vans, Nike, Adidas, New Balance, Dr. Martens, Saucony en nog veel meer. Sneakers.nl biedt al gratis verzenden aan vanaf €59,95, hiernaast hanteerd sneakers.nl een verzendtijd van 1-2 werkdagen. Naast de webshop heeft sneakers.nl ook 10 fysieke winkels waar jij je nieuwe sneakers kunt uitzoeken.

Sneakers.nl ervaringen

Ben je nog niet bekend bij sneaker.nl? Dan zijn er een aantal punten waar je naar kunt kijken. Sneaker.nl heeft enorm veel volgers op social media. Ze hebben maar liefst 45k+ volgers op Instagram, ook hebben ze 18k+ volgers op Facebook. Dit wilt zeggen dat het sneakerbedrijf erg veel fans en vaste klanten hebben die hier regelmatig shoppen! Op deze social media kanalen zien we ook een hoop positieve sneaker.nl recensies.

Sneakers.nl betrouwbaar

Sneakers.nl is al sinds 1997 een specialist in sneakers. Door de grote aantal social media volgers en de sneakers.nl reviews die hierop staan, kunnen we zeggen dat sneakers.nl betrouwbaar is.

Heb jij al eens geshopt bij sneakers.nl? Dan weet jij natuurlijk als beste of sneakers.nl betrouwbaar is. Laat ons daarom weten wat jij vond in de sneakers.nl reviews hieronder! Geef jouw mening over hoe jij sneakers.nl hebt ervaren.Hieronder lees je sneakers.nl ervaringen van klanten die al eens hebben geshopt bij de sneakerwinkel. Neem een kijkje naar de sneakers.nl reviews voordat jij je sneakers gaat scoren!

Lees hier alle Sneakers.nl reviews | Of deel jouw eigen Sneakers.nl ervaring

 • Bestellen:

  Bij sneakers.nl kun je online shoppen, maar je kan ook naar de winkel gaan. Heb jij wel eens sneakers gehaald bij sneakers.nl? Laat je medeshopper weten wat jij vond van het bestelproces van sneaker.nl in de sneaker.nl ervaringen.

 • Levering:

  Sneakers.nl biedt al gratis verzenden aan vanaf €59,95, hiernaast bezorgen ze ook erg snel. Sneakers.nl heeft een bezorgtijd van 1-2 werkdagen. Klopte dit ook bij jouw bestelling? Kwamen jouw sneakers aan binnen 1-2 werkdagen? Geef het aan in de reviews sneakers.nl hieronder.

 • Service:

  Bij sneakers.nl kun je eenvoudig achteraf betalen en ook kun je gratis retourneren binnen 100 dagen. Wat vond jij van de services van sneakers.nl? Hielpen ze je goed bij jouw vragen? Geef jouw mening over de services in de ervaringen sneakers.nl!

 • Prijs:

  Sneakers.nl heeft altijd wel sneakers in de sale. Vond jij dat de sneakers van sneakers.nl het waard zijn voor de prijs? Staat de prijs in verhouding met de kwaliteit van de sneakers? Schrijf jouw recensies sneakers.nl en deel het met je shopgenoten!

Populair bij Sneakers.nl

 • Reviews
Bekijk alle reviews (10)
10 Reviews
Schrijf een review
 • Imke

  Leuke schoenen. Moest wel iets langer op mijn bestelling wachten dan ik hoopte.

 • Kim

  Laatst schoenen besteld, waren helaas iets te klein. Maar gemakkelijk gratis kunnen retourneren en de juiste maat besteld (gratis verzending)

 • Sander

  Ging eerst altijd naar de winkel. Laatst met corona maar eens via de webshop besteld. Prima verlopen!

 • Jasper

  Top winkel! Bestel er al jaren trouw mijn sneakers. Altijd snel in huis

 • Anoniem

  Ik koop meestal meerdere maten om er zeker van te zijn dat ik de juiste maat heb. Online shoppen vind ik altijd een beetje tricky. Ik stuur de maten die me niet passen gewoon terug. Ook het achteraf betalen maakt dit proces een stuk gemakkelijker. Erg fijne optie!

 • Lianne

  Jammer dat de verzendkosten 60 euro zijn. ik wilde wat kopen van 50 euro. dus toen moest ik verzendkosten betalen. Erg jammer, maar het is niet anders. De verzendtijd was snel en ik ben blij met mijn schoenen.

 • Quinten

  Ik shopte eerst erg vaak bij de winkel op lijnbaan. Maar dat heb ik inmiddels een tijdje niet meer gedaan. Maar toen het kon was ik altijd erg blij met mijn sneakers. Ik werd vriendelijk geholpen en ze hebben leuks sneakers. Ik hoop gauw weer te kunnen shoppen in de winkel!

 • Ron vd V

  Ik had sneakers besteld, maar de verzending duurde best lang. Dus ik stuurde ze een mailtje. Het was blijkbaar al bij het transport bedrijf. Na twee weken had ik mijn sneakers binnen. Jammer dat het zo lang duurde, maar ik ben blij dat ze eindelijk binnen zijn.

 • puuya

  Ik heb hier eigenlijk nog nooit sneakers gekocht, ik koop hier alleen kleding. Ze hebben vette kleding en hoge kortingen. Ik koop alleen als er een uitverkoop is, want dan heb zo maar 50% korting. Leuke winkel!

 • Lucazzz

  Chille winkel. Leuke sneakertjes voor een leukere prijs. Ik had ook meteen sneaker spray besteld om gratis verzending te krijgen.

(Je email wordt niet op de website getoond)